Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marczipan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sörjárőr Tabdi Borozó 2010.02.23 13:35:00
Név:Tabdi BorozóCím:BudapestX. ker., Kőrösi Csoma Sándor út 1.Nyitvatartás:H-P: 06-18Sz-V: 06-15Csapolt:csak üvegesek:Arany Ászok 255 FtHelyiség, kat.:Egy kinti felirat alapján lehet, hogy ez volt régen a Fodrász Eszpresszó. Ki tudja?No, de lássuk a jelent! Márványmintás…..
Onlinemarketing blog Balul sült el 2009.05.19 21:39:00
Belefutottam egy választási bannerbe. Nem mondom, majdnem átugrottam, de aztán inkább megnéztem, mit akar nekem "eladni". Értelmszerűen az egyik pártot, jelesül az MSZP-t. Amelyik ugye a kormánypárt, és elvileg van pénzük, elvileg vannak szakembereik. Mondjuk ez a…..
Mekkora egy sz*r lett ez az iwiw!!!!!!!! lassú, mint a tetű, ötlet nincs benne, ami van, azt a Facebookról lopták. made in hángöriEgy Iwiw felhasználó az üzenőfalonÉs valóban. Nehéz vele vitatkozni. Amikor már azt hittük, végre az Iwiw beállt szolgáltatás, és nem okozhat…..
Tudtad? Kreativitás elmélet! 2. 2009.05.01 15:27:00
Nem bírtunk várni egy hetet, így ismét itt van egy tárgy, amiről lövésünk sincs hogy mi lehet. Az olvasónak ismét azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami frappáns/ötletes/poénos funkciót az adott eszköznek, és ossza meg velünk komment formájában. Nem feltétlenül a…..
Biztos hallottatok már arról a szállodáról, mely beépítette az udvart, így a szomszéd ház lakóit gyakorlatilag "elfalazta". Nos, a történetben az olvasható, hogy:Puskás András elismerte, hogy az eltérést sem az önkormányzat, sem a közigazgatási hivatal nem vette…..
Update: Elnézést azoktól, akik már szavaztak, de akkora hülyeség volt  a címben (kampányokokat írtam), hogy muszáj volt újraindítanom az egészet, mivel a poll-r rendszere utólag már nem engedi javítani a kérdést. Aki nem rest, az nyomjon még egyszer, legyen szíves. Bocs és…..