Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yashmin73

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jók ezek a nagy állami cégek, lehet belőlük folyatni a pénzt számolatlanul. Tiszta Kánaán egy megrendelésüket elcsípni, ezt már régóta tudjuk. Egy időben nagyon felkapott volt a tanácsadás, mint pénzmentési forma, mostanában új szelek fújnak. Manapság a dolgozók…..
Olvasónk, N3o szerint csak az nem talál munkát, aki nem is akar dolgozni. Ti hogy látjátok? Aki akar munkát találni, az talál is. Én egy hét alatt alatt találtam, diploma nélkül. A fizetésem 100 ezer felett volt, plusz juttatások. Aztán ott hagytam, mert meguntam, és most a…..
Péter riadtan kotorászott egy Milli mazsoláskrémtúrós doboz belsejében, és közben nem is sejtette, hogy ő lesz a Homár új állatorvosi lova. Péter azért kotorászott, mert imádja a terméket, de a korábban felbontott 3 dobozban összesen 3 szem mazsola volt, és bizonyítékot akart…..
Sajnos, nem sajnos az úpécé döntött, majd el kellett búcsúzni – immár pár hete – a Rai Uno-tól. Hogy erről írni is lehetne, akkor ugrott be, amikor az alábbi posztot olvasgattam.Alessandro di Pietro, a snájdig Csak megerősítés volt a Mélypontban eltöltött…..
Munkahelyi (T)error Tilos inni 2009.03.16 05:51:00
Ferenc levele következik, aki a multiknál uralkodó embertelen körülményekről mesél.       Szervusztok!   Tanácsot és véleményt is szeretnék ez ügyben! Egy "kedvenc" multink a TESCO-globál egy csillógó láncszemének legmagyarabb vezetői kitalálták a…..
Konstruktív ötletem van: zárjuk be az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt-t!Nem tudom, ki mennyire ismeri ezt a remek céget, de ők azok, akik ügyfélkezelésben, lassúságban, és árakban is verik a cégbíróságot és a Magyar Postát.Történt, hogy az egyszeri…..
Yashmin73 2009.02.04 22:31:07
www.linguarium.hu

Gyors, olcsó, jó minőségű fordítás... Próbáljátok ki.
(Persze hitelesíttetni nekik is az OFFI-nál kell...mert ugye ezt a monopóliumot TÖRVÉNY biztosítja :-( )
Hiába hadovál nekünk Ferenc, a színész-miniszterelnök, az euró nem fog megállni 300 forintnál sem. De még mennyire, hogy nem! A két lábbal a földön álló élelmiszerkereskedők mindig jobban tudják, merre hány óra. Éppen ezért nézzük rettegve ezeket az Intersparban készült…..
El Mondo blog Gyermekboszorkányok 2008.12.19 12:36:00
A rabszolgakereskedés és a gyarmatosítás évszázadaitól kezdve Afrikának fokozottan jutott ki a szenvedésből - éhezés, háborúk, erőszak és nélkülözés. Az azonban, ami nemrég a tudomásomra jutott a legmerészebb rémálmaimon is túltesz. Nigéria egyes vidékein tömeges…..
Félrefordítások Éemefem 2008.12.05 07:04:00
Kátya korábban francia félrefordításokkal jelentkezett, de a mostani beküldése alapján az angollal sem lehetnek komoly gondjai:Újabb filmes bakit találtam,ezúttal nem francia :) Szóval a Komputerkémeket néztem tegnap [november 6-án - bocs, LJ], eredeti címe Sneakers, elég régi film…..
Nagy lépést tett a Google levelezője a geekeken túli világ felé. Magyar idő szerint szerda este elkezdték kiélesíteni a Gmailben a Témák (Themes) menüpont. Vagyis hamarosan bárki* lecserélheti a megszokott, dominánsan fehér-kék dizájnt például ilyenre is: (Amúgy a Google…..