Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saiid

143 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 4. fordulóval kapcsolatban: - Nyugodtan ki lehet jelenteni: (Ay)kutba esett a Fener idei szezonja (a Kayserispor diadalmaskodott a Sárgan Kanárik felett). A jóérzésű Fenerbahçe szurkolók miatt nem is rakjuk ki az összefoglalót, inkább megemlékezünk az első gól szerzőjéről (igen,…..
saiid 2010.09.19 19:32:27
Türk Futbol Azt hallottuk... 2010.09.18 16:04:00
- Sóbri Sabri Sarıoğlu a Galatasaray védője megsérült a gazientepspor elleni mérkőzés során. Előreláthatólag 3 hétre esett ki. - Matteo Ferrari a CSKA elleni EL meccsen járt hasonlóan, így kénytelen lesz kihagyni a Fener elleni meccset. - Új edzője (Hikmet Karaman) van a…..
Türk Futbol EL, BL 2010.09.18 15:31:55
Vegyes érzelmek dúlnak bennünk. 10% az öröm (a Kartal győzelme miatt) a maradék 90%-ot meg a következők teszik ki: - A Bursaspor elvesztette szüzességét, de nem így képzelte el az elsőt, az biztos. Mit is csinált a Bursaspor? Igazából semmi különöset, csak hagyta játszani a…..
Óriási sikert ért el a török kosárlabdaválogatott a szeptemberi hazai rendezésű tornán. Az elődöntőben a szerbeket verték Ilyasováék. Nyögvenyelőesen, utolsómásodperces kosárral (Kerem Tunçeri) és blokkal (Semih Erden). Eszetlen nagy mérkőzés volt, aki látta sokáig…..
Két hét szünet (EB-selejtezők voltak ugyebár) után folytatódik a Süper Lig. Mindenki nagyon izgatott, mi magunk is. 09.10. péntekBursaspor - Eskişehirspor (mivel tudjuk a végeredményt: 2-1, ezért 2-1-es hazai sikerre tippelünk)09.11. szombatKayserispor - Fenerbahçe  (rangadó a…..
Zseniális. Őrület, hogy mit játszik a török válogatott ezen a VB-n. Bogdan Tanjević kapitány csapata zónája ellen nem találják az ellenfelek a megoldást, 40% fölött dobnak Ilyasováék kintről (nagyon jó, miazhogy!). A legjobb nyolc között Szlovéniával találkozott a Milli…..
Olybá' tűnik ismét tud küzdeni a csapat. Hiddink zseniális (felpörgette a csapatot a 2. félidőre, jól cserélt = Semih) + (H)amit mostanában a válogatottban produkál, az fantasztikus. A hátsóalakzat még mindig egy kalap sz@r. Ilyen gólokat nem szabad kapni. Van Buyten a belgák…..
Történjék bármi 2010-ben, az év gólját Hamit Altintop lőtte.Na ugye!..
A Guus Hiddink vezette válogatott pompásan kezdte a 2012-es EB-selejtezőket, hiszen Astanaban - meglehetősen simán - remek játékkal verte Kazahsztánt.  Így állt fel a csapat: Onur - Sabri, Servet, Ömer, Hakan - Emre, Aurellio (85. Kazım), Hamit, Nihat (82. Selçuk), Arda - Tuncay…..
Türk Futbol 8 - Ersan Ilyasova 2010.09.02 16:43:00
A török válogatott egyik vezére a mindössze 23 éves Ersan Ilyasova. 1987. május 15-én született Eskişehir városában. (Állítólag. Létezik ugyanis egy üzbég ballada, mely ennek ellentmond: Ersan Ilyasova igazából Arsen Ilyasova és 1984-ben látta meg a napvilágot,…..
 4 Cenk AKYOL (dobóhátvéd/bedobó) - 197cm - csapata: Air Avellino, Serie A (ITA) 5 Sinan GÜLER (dobóhátvéd) - 193 cm - csapata: Efes Pilsen, TBL (TUR)6 Barış ERMIŞ (irányító) - 194 cm - csapata: Banvit, TBL (TUR) 7 Ömer ONAN (dobóhátvéd) -…..
Négyből négy győzelem. Így áll a török kosárlabdaválogatott a hazai rendezésű világbajnokságon. Ma este Puerto Rico-t verte az Ilyasova vezette csapat (úgy, hogy a 3. negyed végével még az amerikaiak vezettek) 79-77-re. Ismerkedjünk meg a csapattal: ..
2010. szeptember 3. Kazahsztán - Törökország - Astana, 18:00 (a mérkőzést Vad II István vezeti)2010. szeptember 7. Törökország - Belgium - Şükrü Saracoğlu 20:00 (a mérkőzést a szlovák Damir Skomina vezeti)A keret:Kapusok: Hakan Arıkan, Onur Kıvrak, Sinan Bolat (Volkan Demirel…..
Nem szaporítjuk az szót (nem van idő), eredmények & videók. 08.27. péntek Ankaragücü - Kayserispor  0-0 Gazientepspor - Konyaspor  2-2 08.28. szombat Istanbul BB - Kasımpaşa  3-1 (a legszebb a szépítő gól) Sivasspor - Bursaspor  0-2 Bucaspor -…..
08.27. péntekAnkaragücü - Kayserispor (Zalayeta góllal mutatkozik be, ami vendéggyőzelmet fog érni)Gazientepspor - Konyaspor (a hazaiaknak csak X-ük, a Konyaspor csak az nincs, naná hogy X lesz)08.28. szombatIstanbul BB - Kasımpaşa (a múlt héten történtek után: 1)Sivasspor -…..
Arra kérjük a futball isteneit, hogy ha már így kiba kitoltak velünk, ajándékozzanak meg bennünket egy kellemes csoporttal. Ami még fontosabb lenne egy Debrecennel. Bár a kettő nem feltétlenül üti egymást. Ugyebár.13:00 - Kezdetét vette a sorsolás. A helyszín Monaco. 13:04 -…..
Trabzonspor - Liverpool 1-2 (összesítésben 1-3) A Trabzonspor kiesett. Nem sikerült a 34 évvel (vagy mikori) ezelőtti bravúrt megismételni. Teofilo (kihittevolna) góljával a 6. percre ledolgozta hátrányát a trabzoni alakulat, a végére azonban elfogyott a kraft. Kacar a 84. percben…..
A közelben biztosan nem fog játszani a Bursaspor (Belgrád, Zsolna és Kolozsvár lenne ideális számunkra, azonban ezek a csapatok a bursai krokikkal vannak egy kalapban).             Julio Cesar (a BL-címvédő Inter kapusa), Maicon…..
Türk Futbol Napi hírcsokor 2010.08.25 16:08:00
Robinho nem igazol a Beşiktaş együtteséhez. Ennek oka prózai: a brazil kizárólag az olasz vagy a spanyol bajnokságban hajlandó gondolkodni. Továbbá hivatalos ajánlatot csak a Fener tett érte Törökországból...Miután a Kayserispor Maku(ku)látlan maradt így kénytelen volt…..
Türk Futbol Rapid hírek 2010.08.24 21:46:39
Mehmet Aurelio 2 évre a Beşiktaş-hoz szerződött (Gondolom levezetni. Mint Guti, vagy Nihat...). A kimeneti oldalon Matias Emilio Delgado jelentkezik. Az argentin az Al-Jazira együtteséhez került 2.25 millió € ellenében. És miért? Mert sok külföldi játékosa van a klubnak (ugye…..
saiid 2010.08.25 11:22:28
@Feyyaz: Egyetértek. Delgado pompás kis játékos, de még így is 11 "nemtörök" van a Kartalnál.
A Kayseri utolsó ajánlatát is elutasította a Benfica. Makukula nem jön.
Kayserispor - Karabükspor  1-0 (Cangele zseniális fejese döntötte el a találkozót - aki nem hiszi, tekintse meg a videón vagy 150 kameraállásból; sárgalapok tekintetében kiegyenlítettebb volt a mérkőzés: 4-4) Konyaspor - Eskişehirspor  2-1 (az Es-Es támadott többet -…..
Távirati stílusban. Szombat:  Gazientepspor - Kasimpasa  0-0  Sivasspor - Galatasaray  2-1 (Melyiket nem szereti Rijkaard? szilvásgombóc, Szilvásvárad, szilvás lepény, Szilvási Lajos, Sivasspor)   Eskişehirspor - Gençlerbirliği  0-0 Bucaspor -…..
08.20. péntekKayserispor - Karabükspor (hazai győzelmet jósolunk, mert a kajszibarack finom)Konyaspor - Eskişehirspor (az Es-Es-nek már úgyis van egy pontja, hazai győzelem jön)08.21. szombatBeşiktaş - Istanbul BB (hazai győzelem, mert nem szeretjük a pezsgőt és Kartal jobb csapat)MP…..
Türk Futbol EL - nem ment 2010.08.20 12:34:00
Galatasaray - Karpaty Lviv - nem erről volt szó Írhatnám, hogy 0-2-ről (Kuznyecov és Zenjov góljaival 0-2 volt az első félidő) felállt a Cim bom, de nehogy már ennek örülni kelljen?! Amit a Galatasaray az első félidőben produkált az semmi, nulla, lóf@sz. Két ilyen gólt kapni…..
Sok mindent nem tudunk elmondani a találkozóról. Az ok prózai: nem láttuk. A lényeg úgyis az eredmény. Na meg az, hogy két új szerzemény szerezte a gólokat. Az első Hilbert fejelte 2ésfél centiről. Két remek hírrel szolgálhatunk a Kartal híveknek Quaresmával kapcsolatban:…..
saiid 2010.08.20 15:10:46
@Feyyaz: Ölég lesz!