Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teddypompom

0 bejegyzést írt és 234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha nincs kormányprogram, amely operacionalizálható, az nem elsősorban a közönségnek rossz, hanem a kormányban dolgozó apparátusnak, a politikusoknak, a politikai stábok tagjainak. A kormányprogramról, gyorsan átfutva,nekem jobb a véleményem, mint a megszólalt elemzőknek,…..
Az úgy kezdődött kérem szépen, hogy ő visszaütött... - ez a szakállas poén jutott eszembe annak a kapcsán, hogy a Parlamentben a pártok tegnap úgymond vitáztak Orbán Viktor politikai nyilatkozatáról - már amennyiben persze a süketek párbeszédét vitának lehet nevezni.…..
Tisztelt Szerkesztőség!   Denis MacShane brit munkáspárti képviselő, volt Európa-ügyi miniszter a Newsweekben írt a magyarországi választásokról (Europe’s New Politics of Fear).   MacShane néhány megállapítása nem fedi a valóságot, amelyek miatt a Newsweek…..
  Rendívül elmés szórólapok jelentek meg Újbuda 16. számú választókerületében. A kerületről annyit kell tudni, hogy Molnár '98 óta minden alkalommal győzött itt egyéniben, így a választási szakértők ezt az OEVK-t tekintették azon kevés választókerület…..
  Nyolc év hat hónap börtönre ítélte első fokon a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szerda reggeli ítélethirdetésén Zuschlag János szocialista politikust. (Zuschlag János pályafutásának összefoglalója itt).   Első pillantásra megelégedve nyalja meg ujjait, bontja fel…..
Orbán Viktor a napokban bejelentette azt, amit már mindenki régóta sejt: a választások után alakítandó kormányában az epikus bajszú bendzsóművész ügyvéd, Martonyi János kapja a külügyminiszteri posztot. A magyar nyelvű mikroblogoszféra atlantista elkötelezettségű…..
Gyurcsány Ferenc átalakul.Az egykori miniszterelnök új stílust vett magára. A hülyegyerek fazon illik hozzá, és valljuk be jól is alakítja. Én legalábbis jókat röhögök rajta, ahogy mostanában nem csak a Fideszesek kapnak görcsös arcidegzsábát ha megjelenik valahol, hanem a…..
"-Ez egy könyv?-Nem, ez a plafon." (példapárbeszéd egy életcentrikus orosz nyelvkönyvben) Kedves honfitársaim! Roma barátaim! Szomorú vagyok, szomorú, mint a farkatlan füles a szivárvány tövében. Lógathatnám kamillába csepegő orrom, de az áruló írástudók nyomába lépnék,…..
Teddypompom 2010.03.04 15:20:18
A következő levél első olvasása közben nem tudtam eldönteni, hogy miről is szól igazán. Dühös a levélíró, mert egy ordenáré hangon kiabáló tanárnőt látott-hallott egy iskola folyosóján, vagy sajnálja, mert a legtöbb nő, önhibáján kívül kerül olyan helyzetbe, hogy nem…..
Teddypompom 2010.03.04 14:55:05
@babó:

Na igen.A matek az más tészta.
De már a fizikatanár (nálunk leglább is) panaszkodik.

Ha egy mesebeli tündér megkéredezné hogy szerintem min kelle változtatani, én elsőként radikálisan felemelném a testnevelési órák számát...
Aztán külön bontanám az osztályokat lány és fiú csoportokra.
Az iskola lehetne koedukált, de az osztályok nem.

Az iskolákat anyagilag érdekelté tenném a hatékony oktatásban,tehát a sikeres felvételik után adnék nekik prémiumot...
Teddypompom 2010.03.04 14:56:00
@kolbászoszsömle:
Nem érted.
Nem baj.
  Viktoria levelét adjuk közre, amelyben megosztja velünk gondolatait a magyar oktatásról, valamint azt, hogy miért nem kíván a magyar közoktatásban elhelyezkedni. Immár 10 éve tanítok, (sajnos) eddig szerencsém volt külföldi intézményekben kamatoztatni tudásom, így…..
Teddypompom 2010.02.28 13:08:23
@szumurri:

A szívemből egyetértek.......
De ehhez az is hozzátartozna ,hogy az iskolát ne érje anyagi veszteség ha elküld egy gyereket.
Teddypompom 2010.02.28 13:12:54
@krüger:

Ht én egy középiskolában tanítok és bizony sajnálom hogy nincs bekamerázva a terem.

Azonkívűl vissza kellene állitani a max. 22 fős osztályokat is.
Tanítok egy 38 fős osztályban.
El lehet képzelni mekkora hatékonysággal.
Macskapcsolat Macskazabálók? 2010.02.28 08:33:00
A közelmúltban nagy felháborodást keltett Olaszországban egy főzős műsor. Beppe Bigazzi séf a RAI 1 nemzeti televíziós csatorna La Prova del Cuoco című műsorában a "fehér macskahús" ízletességét magasztalta. A műsor után határozatlan időre felfüggesztették a…..
    Sokat gondolkoztunk rajta, hogy az operabálba vagy az ellen-operabálba menjünk szombat este, de aztán úrrá lett rajtunk a szokás hatalma, és csak a Hollán Ernő utcában rendezett antifasiszta tüntetésen kötöttünk ki. A demonstrációt egy csomó antifasiszta szervezet…..
Néhány éve különös divatja van zakkant emberek iskolai cowboyoskodásának. Pandora szelencéjét 1999. április 20-án nyitották ki Coloradóban, ahol két elmeháborodott  diák iskolai doomozása 12 társuk életébe került. Sajnos az esemény "hagyományteremtőnek"…..
Hagyó -jegyzetek egy készülő drámához-Szegény Hagyó Miklós. Mesterházy (nem az Ernő, hanem a másik, az az Attila) úgy mondaná: Nomen est omen. Én inkább így: Nevében a végzete. Talán sosem sejtette, hogy végül mindenki oda fogja hagyni őt. Pedig azt írta korábban…..
egyfecske.blog Narancssárga szelek 2010.02.10 13:03:00
 Általában kerülöm a politikát. Nem vagyunk jóban. Ő hiányolja a közreműködésemet és sérelmezi a passzivitásomat, én meg bírálom a tökéletes igénytelensége miatt. Ez van. Azért néha napján mégis rá-rá pillantunk egymásra. Így történt, hogy megütötte –mit…..
Ujgen Renegade Viszlát Ernyő! 2010.02.04 21:36:00
Nekem nagyon tetszik ez a BKV-s történet. Már januárban nagyon fáinul kezdtek kinézni a dolgok, pedig nem vagyok egy Kocsis István rajongó. De a vádalku áll, ha nem lesz több MNV-s ügy (azóta mintha lenne), akkor megbocsátunk egy másik tróger banda felszámolásáért.Már napok óta…..