Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DankaTúra

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egymillió forint értékben 17 darab biciklit loptak el Dunaújvárosban. Szerencse hogy nem Budapesten, mert itt egy biciklire is ráköltenek egymillió forintot. A dunaújvárosi banda augusztus óta lopkodott. A rendőrségi közlemény szerint voltak olyan elvetemültek,…..
DankaTúra 2009.01.23 15:20:52
Mi ez az eszement f@sság? Rendszám a bicajra? Soha nem szoktam kommentelni, de ez kiverte a biztosítékot. Mikulás kérlek magyarázd meg, hogy miért írtad ez az elképesztően gyenge postot! Valaki megkért erre? Vagy vagány szerettél volna lenni, hogy szembemész a bringásokkal? Senki nem mondta, hogy a bicajosok angyalok lennének, de ez a cikk nem is erről szól!
Reggel 10-kor indultunk hármasban... Odafelé egy alternatív útvonalon haladva megtekintettük Szentendrét és a Munkácsy kiállítás óriásposzterét, majd közel másfél órás autókázás után megérkeztünk. Szerencsére sikerült ingyenes parkolót találnunk a fizetősök közvetlen…..
Elsőre egy közeli helyet kerestem, Esztergomba fogunk menni. Mivel Október 18. munkanap, ezért 19.-e lesz. Alig egy órányira van tőlünk, 62Km-re. Megnézzük a bazilikát, átmegyünk Párkányba (állítólag már nem kell útlevél/új típusú személyi), meg amihez kedvünk van.…..