Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiisb

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A WannaCry terjedésével ismét előtérbe került egy elég fontos kérdés: a rendszerek frissítése. Azt, hogy a konkrét féreg esetében szerepe volt a felhasználóknak is, szerintünk biztos. De sokakat attól még idegesít a Windows Update állandó felugrálása, és ipari környezetben nem is ilyen egyszerű a…..
PopKult Durr durr és csók - 2005 2014.11.12 02:50:00
Harold mágus segíts rajtam, hadd maradjak egy darabban!   A megtévesztően rossz címe ellenére, egy nagyon nagyon élvezhető krimi-vígjáték, egy indokolatlanul elhanyagolt kincs, ezért is választottam az ABC lista D betűjéhez, hátha még pár embert ráveszek, hogy nézze…..
Belsőség A hét legjobb filmje 2013.02.22 17:46:14
Ha ön ezt a posztot olvassa, minden bizonnyal szereti az autót és az autózást. Azt a kort éljük, amelyben még éppen elcsíphetjük a varázsát, még elég időnk van ahhoz, hogy összegyűjtsük azt az emlékanyagot, amelyből majd a verandán ücsörögve szemezgetünk az unokáinknak,…..
kiisb 2013.02.23 10:35:51
@HM21: Áldassék a neved, és örök dicsőség ragyogja be hosszú életed! Köszönjük a linket.
Mostanában találkoztam pár emberrel, akik keresik az igazit, illetve az igazira várnak. Azt mondják jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, és nagyon óvatosak.Én meg azt mondom, hogy jobb egy kapcsolat, mint a nem kapcsolat. De még odáig is elmennék, hogy jobb egy rossz kapcsolat,…..
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
Subba Barlangrajz: Angelina Jolie 2011.12.19 15:44:00
 ..
kiisb 2011.12.20 00:10:30
@www.Bisex.hu: ...a jobb meg back up! (kockáknak áll a világ)
Robogó Fénysebesség robogóval 2011.12.18 18:03:00
Kevés annál paradoxabb dolgot tudok elképzelni, mint a gyorsulási robogó. Alapvetően segédmotorról beszélünk, amelynél csak a hülyegyerekek képesek ráizgulni az elérhető 80 km/órás végsebességre (amely valójában csak 68). Mégis léteznek gyorsulásra átépített robogók,…..
TComment Nem kell mindig Csubakka 2011.11.01 07:57:00
Világautónak szánják, a nevét is úgy találták ki, hogy mindenhol jól hangozzon. A legjobban persze az Endor bolygón cseng. ..
És úgy tűnik limitálva van a megengedett sorok száma ezért kénytelen voltam kettészedni a bejegyzést.Ennyi mellébeszélés után ideje kibökni a dolgot. Kicsit olyan ez mint a szakítás. Már régóta tudod, hogy nem jó ez így, de mégsem mered bevallani. Aztán mikor eljön az a pont,…..
kiisb 2011.09.27 16:35:15
:(
Miután kiélvezte a dög a hatásszünete eredményét, megnyugtatott a cég még megvan és el se költözött, csak az épület felét verték szét, az oldalbejárat felől kell próbálkoznom behatolni. Pier nyitott ajtót a dörömbölésemre és még az ajtóban álmélkodva kérdezte, hogy…..
kiisb 2011.08.12 12:02:04
Szolid nyekkenés és a belső szervek leszakadása jelezte, hogy talajt fogtunk.  14 órányi repülésen túl amúgy is őszinte örömmel üdvözöltem volna a földet, de ilyen finis után kedvem lett volna a keblemre ölelni.  A kabin ajtaján kilépve mintha egy forró mosogató…..
A hajnali 6 órás indulásra a naponta tervezett kb. 500km miatt volt szükség. (végülis majdnem sikerült a terv, a 3*500km-ből csak 1700km lett a 3. nap végén)Szerencsére az arab forgalomról sok mindent el lehet mondani csak azt nem, hogy lassú így nem volt irreális elképzelés, hogy…..
Hát ezt operálni kellett volna... - hangzott el a Doki előzetes véleménye a "zárójelentésem" olvasva. Más kiindulási alapja ugyanis ezen a papíron kívül nem volt. Hiába hoztam magammal a St.Tamás kórház által CD-n kiadott leleteim, ezek megtekintésére alkalmas…..
kiisb 2011.05.27 16:55:51
Heh, vagy inkább felszólítás? :))) Tessék szavazni! Napi több tucat látogató és csak 12 szavazat?! Hogy döntsem el így, hogy legyenek-e dél-amerikai és észak-afrikai kitérők az otthoni események szüneteiben?Most megyek orvoshoz, szurkoljatok!ui: Ja és ha esetleg lenne valakinek…..
A kötelező biztosításhoz ingyenesen járt egy "personal accident cover" (személyi baleset-biztosítás) is. Gondoltam megpróbálok némi hasznot húzni az állapotomból és begyűjtök valami pénzt a biztosítótól. Fel is hívtam őket:- Csókolom a személyi biztosításomra…..
Mikor hazaértem a háziasszonyom kellően udvarias, de rosszalló hangon jegyezte meg, hogy rendőrök kerestek nem oly rég. Egy névjegykártyát adott át, hívjam fel raja a számot amilyen gyorsan csak lehet. Gyanakvása valamelyest enyhült mikor kiszúrta, hogy a begipszelt karom miatt…..
Eredetileg valami vidám, feltöltődött bejegyzést terveztem tegnapra, de hát ugye közbejött a "szokásos szopásos"!Elkezdtem nézegetni a mocikat. Az ebay-en akadt néhány szimpatikus darab. A büdzsé a Honda CBF600 és Deauville magasságába engedett nyújtózni. A 600 ugyan…..
kiisb 2011.04.19 00:09:15
@Lionel North: Nem. Semmi. Mire gondolsz? ;)

Különben is nálad már az a gyanús, ha simán mennek a dolgok.
Míg jön az új bejegyzés nézzétek meg ezt! Ha már egy motoros blogban hempergés a téma... ;)..
kiisb 2011.04.18 14:59:39
LOL
kiisb 2011.04.18 15:14:55
A hétvége emlékezetesebb eseményei véget értek azzal, hogy "hajnalban sovány vadmalac vágtában" elmenekültem a padtól ahol az éjszakát töltöttem. A haza vonatozás kicsit hosszabbnak ígérkezett mint idefelé. Hiába 80Km-rel rövidebb az út mint Manchesterig volt. Azt az…..
kiisb 2011.04.13 08:58:42
@Robis: Ahogy elnézem, még csak melegít a csóka. Lesz neki még kalandja, hidd el. :)
Egy "Scotch Rump Steak" kérek! (tudom a hátszín nem a legelegánsabb választás, de hát a bélszín csak akkor értékelhető, ha "még rúg" én pedig "well done"/jól átsütve szeretem a húsokat általában)Azt hiszem ezzel a mondattal búcsúztam el a londoni…..
kiisb 2011.03.30 16:55:06
@Lionel North: Meg az is pislog, akinek csak oroszórához volt szerencséje...

- Would you like to may I will can do?
- Sto???
Hogy jön ide Tarantino filmje?Sehogy!;) Egyedül a címe miatt.       Bill ugyanis a diszpécserem neve és hát igen vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.Futár és diszpécsere egymásra vannak utalva. Hiába ismered a várost és vagy gyors, ha a…..
Ha elfoglalt vagy fontos vagy. Kettőkor végeztél a munkáddal, de inkább pasziánszozol benn este nyolcig, hogy lássák mennyit vagy benn és milyen elfoglalt vagy! Fura egy mentalitás... De a helyieknek bejön, mindegy mit is csinálsz a lényeg, hogy "busy" legyél! Na nálam…..
Szabad leszek! Újra itt... :) 2011.02.06 09:11:28
Hát.... november 23-án írtam utoljára, úgyhogy most már ideje tollat (billentyűzetet) fognom. Mentségemre szolgáljon, hogy ebben a nagy télben én is szó szerint nagyon el voltam havazva.Az elmúlt hónapokban azon a munkafüzeten dolgoztam, ami tegnap végre elkészült, és oda tudtam…..