Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f.fredericks

0 bejegyzést írt és 846 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai mozik 23. hétvégi forgalma: X-Men: Sötét Főnix, Egy kutya négy útja, Rocketman…..
f.fredericks 2019.06.15 10:41:21
@dzsoker1976: Köszi szépen. Gondolom nem hozott olyan számokat, hogy a Cinenuovo eldicsekedjen velük, vagy lehet aki ezzel foglalkozik náluk az éppen nyaral. :D :P
A hazai mozik 41. hétvégi forgalma: Húzós éjszaka az El Royale-ban, Látlak, Az a hülye szív, A Meztelen Juliet, Sötét folyosók, A néma forradalom.....
f.fredericks 2018.10.15 19:35:47
@Csaba Turbucz: Szerintem simán. A Sugárban van nyugdíjas matiné, 10x beteszik, 50 öreg tuti elmegy megnézni előadásonként.
Két nő, három nő, macskák, ragadozók, reménykedések. Heti bemutatók...
Nehéz kör várt a reményekkel teli stúdiótermékekre a hétvégén: a Verdák 3. ugyan a jósolt módon nyitott, mégis jelentős visszalépést könyvel el a korábbi részekhez képest. A kellemetlenebb bemutatkozás a Csajok hajnalignak jutott: a korhatáros vígjátékok válsága 10 millió alatti rajttal folytatódik.…..
A héten mozikba kerül az első az öt Bud Spencer/Terence Hill-film közül, melyeket újra megnézhetünk a vásznon. A Bűnvadászok először 1989 nyarán volt látható Magyarországon, úgyhogy 27 év után, változatlan szinkronnal ülhetjük végig ismét, s eme változatlan szinkront most felelevenítjük...
f.fredericks 2016.11.01 10:30:04
Ma érnek véget a XXXI. nyári olimpiai játékok. Ebből az alkalomból gondoltam végig, melyek azok az olimpiához kötődő filmélményeim, amik a legtöbbet jelentenek a számomra akár pozitív, akár negatív értelemben. Tehát egyrészt nem a tíz legkiválóbbnak tartott alkotást gyűjtöttem össze, hanem a…..
f.fredericks 2016.08.25 13:28:03
@ccppo: Úúúú ezt én is meg akartam nézni, de amikor kerestem még sehol nem volt fent. Trailer alapján nekem nézős volt. Na akkor ránézek, hátha fent van valahol.
A magyar nézők jó vígjátékfüggők módjára tódultak a Rossz anyákra, végre egy igazán ütős komédia-sikerhez juttatva a szezont. Jól nyitott A zátony is, folytatva a borzongató filmek nyerő szériáját, ám A kis kedvencek titkos életét egyik premier sem háborgathatta: az animációs csoda ezúttal is…..
  Lement két esküvő, egy roma lagzi, ami nem is volt lagzi, csak fogadalom-megerősítés, illetve egy dominikai, tengerparti, ötfős valami, amit tekintsünk csak simán termékelhelyezett nyaralásnak, mert az volt. A roma lagzinak titulált buli legalább hangulatos volt. Ma is két…..
A magyarokra ezúttal is lehetett számítani, mikor egy jeles naphoz kötődve érkezett a mozikba az Anyák napja. S míg ezt a termékfilmet jó sokan megnéztük, a továbbiakra alig vetettünk ügyet. A Tiszta szívvel a Huroknál jobban, egyébiránt érdektelenül nyitott, a Gyilkos páros éppen beférkőzött a top…..
A Pofázunk és végünk Miamiban természetesen messze több nézőt vonzott, mint az első rész két éve, és ez nem minden, hiszen az Alvin és a mókusok: A mókás menet is franchise-csúcsot állított be. Mindezek ellenére továbbra is A visszatérő vezet, míg a Gondolj rám! szerény közepes, a Creed - Apollo fia…..
Animált állatkák, dumagép sógorok, nyugdíjas ökölvívók, számszeríjat ajzók, rosszul járó kölykök, sorsfordulóhoz érő lányok, orvosok végstádiumban testileg és lelkileg, illetve lovagok, akik azt mondják: ni! Heti bemutatók, ha össze tudod számolni őket...
aeon flux usa box office: krédó 2015.11.29 17:41:00
A hálaadás hétvégéjén Az éhezők viadala: A kiválasztott (befejező rész) kaszálta a legtöbbet, ám a premierek közül kettő nagyobb lélektani figyelmet generált: a Pixar, ha döcögve is, de folytatja megnyerő sorozatát a Dinó tesóval, miközben Sylvester Stallone ismét…..
Múltkor Spencer szimatot fogott, ki zsarolhatja szegény Vernont a kábszizós, csajozós képekkel, most viszont eljött a tengerparti lazítás ideje, a miami parton dobálja a labdát egy kissrácnak. Fürdőruhás csaja örül, és kérdezgeti a múltkori MRI-ről, hogy megcsinálta-e a…..
aeon flux trailer: creed (2015) 2015.07.01 07:25:00
A jobbára csak Rocky-spinoffként ismert Creedben Sylvester Stallone újra visszatér legendás karakteréhez, készen arra, hogy átadja tudását régi nagy ellenfele, Apollo Creed fiának (Michael B.Jordan). A novemberben érkező filmet Ryan Coogler (Fruitvale Station) rendezi,ez pedig az első trailer:..
Clint Eastwood új filmje nem csupán az amerikai bevétellistákat lepte meg, de a közvéleményt is rendesen megosztotta világszerte, így minket is, ezért – rendhagyó módon – két egymást követő napon két különböző hangvételű kritikát jelentetünk meg róla. Ide kattintva…..
Smoking Barrels Macskafogó (1986) 2015.04.24 12:00:00
Jelszó? Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska. Aki ezt nem tudja, az menjen vissza a balettbe ugrálni! Nem hiszem, hogy sokan lennének ilyenek, hiszen a Macskafogó frenetikus szövege, pergő poénjai mára már klasszikussá értek. Sok évvel a bemutatója után is ugyanolyan…..
Ha eddig nehéz és embert próbáló feladatnak gondoltuk az aktuális szavazásunk résztvevőinek besorozását, akkor bátran mondhatom, most szinte vért izzadtunk. Ezúttal ugyanis annyi, de annyi nyálcsorgató finomság jutott eszünkbe, hogy képtelenség lett volna csupán ötöt kiemelni…..
Bordin The greatest - ever 2013.03.10 15:40:02
Igazából a terv az volt, hogy versenyek videóit teszem fel ide, némi szöveggel, de ami most jön az feltétlen több ennél.Mert ez nem egy videó pusztán, hanem film, még ha rövid is.És versenynek sem egy verseny pusztán, hanem talán a legnagyobb. Legalábbis azok közül amit én valaha…..
A Liebester Award egy vándordíj, ami blogerről blogerre vándorol. Célja az oldalak népszerűsítése és természetesen egyfajta pozitív visszajelzés is. Ezúttal engem ért a megtiszteltetés. A Mert utazni jó, utazni érdemes blog szerzőjének, Kaprinyák Nikinek köszönet a kedves…..
Március elején a Kossuth téren található Néprajzi Múzeum egy kicsit kidekorálta magát."Élmény, érték, ember, emlék" szavak díszítették az élénkpiros díszítésű oszlopokat, "a múzeum által március elején kiadott sajtóközlemény szerint “a Múzeum új ruhája”, amely…..
Az állam nemrégiben átvállalta valamennyi önkormányzat teljes adósságát, nagyjából 1200 milliárd forint értékben, a fideszes politikusok pedig ezzel kampányolva járják az országot, és a döntésről, az adósság "eltűnéséről" bizonyságlevelet adnak át az…..
f.fredericks 2014.03.31 13:06:48
@Marcellusca: hát pedig baromi egyszerű, olyanok, mint a "svédek". Fújj mocskos magyarok, így d*göljetek meg, de azért minden hónapban ott áll az önkorinál segíílyért, mert neki az jár.
Emlékeztek erre a tagra ? Márton Csabának hívják , pornós művésznevén Martin del Toro. Rendező. Karrierje talán egy magyar játékfilmmel kezdődött, az 1994-es Éretlenekkel, aztán emlékezhetünk rá az első magyar zenetévéből is, az MSAT.ból. Ebben az időben lett Zalatnay…..
f.fredericks 2014.02.12 20:53:11
@curthun: hát nem tegnap láttam az első filmemet. :D De ami durva, hogy még Márton Csabára is emlékszek mind az Éretlenekből, mind az MSaton futó nagy sikerű sorozatából, ahol még a Növényi Norbert is szerepelt. :D