Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaka

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon megtisztel, hogy emberek törődnek velem, de mi az oka annak, hogy az utóbbi két hétben szinte naponta kapok e-mailt vagy üzenetet arról, hogy miért nem vagyok youtube partner? Csak ma délután rögtön két ilyen youtube-os üzenetet is kaptam (állítólag az egyik magyar videós…..
Jaka 2012.04.08 09:22:32
Zsombor küldte ezt a képet, mikor sógoréknál járt. Nagyon meggyőző a "Teljes verzió" felirat is  ..
Jaka 2010.11.10 17:20:59
@Lakatoš:
Van hát, a magyarországi verzió egy demo szinten van. Régebben volt erről bejegyzés itt a blogon.
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.21 21:03:38
Elkezdtem foglalkozni az új alannyal, azonban időközben le kellett hogy cseréljem. Nem azért, mert túl jó lett volna, egyszerűen nem működik rendesen. Olyan őrületesen lassú minden, hogy élvezhetetlen. Mindez FRAPS nélkül. A játék egybként sok dologban egy unikum, soha ilyen…..
Jaka 2010.07.23 01:35:58
@Petey Interactive:
Miért pont a Crysist? Annál már vannak nagyobb gépigényű játékok, pl. Metro 2033
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.11.06 12:55:00
Nos, remélem jövő héten már végre lesz új RPCJS epizód, kicsit gondban vagyok vele. Nem nagyon volt ihletem hozzá, csak a videó végére lesz egy remélem jól sikerült hülyeség. Nehéz bemutatni, mert egyrészt nem játszhatatlan, csak a hülye dolgai teszik bosszantóvá.Winthorp-ot…..
Jaka 2009.11.08 14:17:37
@PIZZADOX:
Inkább húzzd meg magad, minthogy ilyeneket linkelgess!
Kár, hogy nem írták ki a játék végére a magyar szinkronhangokat. Esküszöm, írtam volna nekik e-mailt. Olyan zseniális  ..
Jaka 2009.10.05 16:04:26
@Álmos97:
Nincs benne többjátékos mód. Hazudik a borító!!!
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
Jaka 2009.09.05 07:48:41
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
Jaka 2009.09.03 13:52:34
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
Jaka 2009.06.15 22:17:37
@Palika99:
Na és azokkal mi a helyzet, akiknek augusztus végén pótvizsgázniuk kell matekból? Majd freddyD fogja felkészíteni őket :D
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Nem, nem. Sajnos nem zenéről van szó, hanem az itt bemutatott vacakról. Tibor felfedezte, hogy ennek van letölthető demója, úgyhogy küldöm mindenkinek, aki marhára unatkozik. 1159 ember nem tévedhet ;) Gyanítom holnap ez valamivel már több lesz ;)  Kis nosztalgia..
Nagyon sokan udvaroltak nekem, hogy Történt, hogy pár hónapja, hogy adjam már oda a 10 Most Wantedet, vagy hol lehet megvenni. Egy idő után úgy voltam vele, hogy igazából úgysem akarok ezzel többet játszani, 2x végigvittem, az bőven elég volt, úgyhogy legyen már másnak is meg az…..
Jaka 2009.05.05 12:20:12
Hogy a Mesterlövészben ritka szánalmas rossz fiúkat kell legyilkolászni, azt már az én videómból is láthattátok. Konkrétan sokszor csak ott állnak és néznek, vagy esetleg még lőnek is rád, de olyan közel vagy, hogy a játék ezzel nem tud mit kezdeni. Erről készített videót…..
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Jaka 2009.04.19 20:29:19
@prédikátor:
egy 2D-s játékban meg tudod állapítani, hogy vastag bundája van-e? xD
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
Jaka 2009.04.18 11:33:47
@pitbull.lecso:
Na hiszen, az szép is lenne akkor xD
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Jaka 2009.04.09 11:48:49