Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hivatásos naplopó

0 bejegyzést írt és 304 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy milyen egy film kezdése legalább olyan fontos, mint a befejezése. Az első benyomások itt se kevésbé meghatározóak, mint az életben. Elviekben ez még csak az ismerkedés időszaka, ám egyes filmek nem bízzák magukat a türelemjátékra és rögvest el akarnak kápráztatni. Ahelyett hát, hogy a…..
Vannak azok a koncertek, amikre már el sem akarsz menni. És vannak azok a koncertek, amik nem érik meg a fáradtságot és a vesződést. És vannak azok a koncertek, amikre bizonyos örömteli eseményeknek köszönhetően mégis eljutsz. És vannak azok a koncertek, ahol megtérsz. Mert…..
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
A diszkont áruházlánc ezzel a lépéssel hadat üzen az autókereskedőknek.  A klasszikus autókereskedések egyre inkább háttérbe szorulnak majd a jövőben. Azért, hogy a kereskedők által lefölözött hasznot kikerüljék, a gyártók új értékesítési modelleket keresnek. A berlini Vehiculum céggel közösen…..
Aszongya, hogy: Ezt a tények+origo+nézettség guglizás után kaptam, illetve ízelítőt, amiből ide fotósoppoltam egy képet fentre, de nem is Photshoppal hanem egy ingyenes online szerkesztő appal, de ez mindegy is, a lényeg, hogy ugye a jobber sajtó eddig kényszeresen hangoztatta a Tények fölényét,…..
hivatásos naplopó 2018.12.05 06:58:26
@henrik_: nem is kell, engem azert vagtak ki, mert beszoltam a budai hegyek turistautjain downhillezo mikrop*csu fiatalokra es a mod ezt magara vette.
Nem bírta a terhelést az hbo.com vasárnap este, amikor Amerikában bemutatták a Trónok harca új évadának első részét. A látogatók egy idő után csak egy hibaüzenetet kaptak az oldalon, de aztán a premier vége felé visszatért az oldal. Gondok akadtak az HBO Now streamingnél is, ott szintén az új epizód…..
hivatásos naplopó 2017.07.17 18:05:48
Tegnap elzavarták Tóbiás Józsefet. Elfogyott a türelem a teljesen dilettáns pártelnökkel szemben, aki a Kétfarkú Kutya Párt szintjére juttatta az MSZP-t. A gerinctelen dunaújvárosi taktikázás után (ami a szocialisták csúnya felsülésével zárult) végleg bebizonyosodott, hogy Tóbiás „politizálása” a…..
1. Az emberi hülyeség határtalan. De a jó politikus úgy van hatalmon, hogy országa hosszú távú érdekeit tartja szem előtt, a hülyékre csak a gonoszok, a debilek és a hatalommániások lőnek. 2. Mindenhol birka a nép egy része, de néhány egyszerű varázsmondat ismételgetéséve a többség is bárhol…..
hivatásos naplopó 2016.06.25 13:09:58
@Gaspen: Egy újabb fos kommentelő narancsvidékről...
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Nem tudom lesz-e valami Orbán Viktor népszavazási ötletéből, és azt sem, hogy mi volt a szándéka ezzel. Belpolitikai szempontból nem volt rossz az időzítés. Az oktatással és egészségüggyel kapcsolatos elégedetlenség fokozódó megnyilvánulásait, a kopaszgárda felbukkanását gyorsan elhomályosította a…..
hivatásos naplopó 2016.02.27 21:44:04
@Afrika steht an der Elbe: feltettem egy kérdést, uzsgyi a központba, kérdezd meg, hogy mi legyen a válasz...
hivatásos naplopó 2016.02.27 21:45:15
@A megvalósult amerikai ólom..: ja, nem hibás abban, hogy stadionokra kúrja el a lóvét ahelyett, hogy az kórházakat felújítanák. gratulálok, fullretard díjas szavazó lehetsz.
hivatásos naplopó 2016.02.28 16:28:55
@A megvalósult amerikai ólom..: kérlek mutasd be, hogy Akasztón milyen fasza állapotban van a stadion. A többiből is ugyanez lesz, ha nem költesz pénzt rá.

Fizetések: mivel alacsonyabbak nálunk a lakhatási költségek jóval, jelentősen kevesebb a havi bérigénye a hasonló életszínvonalnak.

De arra még mindig nem adtál választ, hogy miért élvez prioritást a stadion miközben a kórházakban omladozik a vakolat és a penész eszi a vizesblokkokat? Te dobtad be az egészségügyet, akkor kérlek írd le nekem, hogy ez ellen miért nem tesznek semmit.
Szép csöndben felszámolták az egyórás ingyenes parkolást az Allee bevásárlóközpontban. Nemrégiben még hatvan percre be lehetett állni, korábban pedig két órára is. Az új rendszerben hétfőtől csütörtökig 19-22 óráig ingyenes a parkolás. A vasárnapi mentesség maradt. További lehetőség, ha valaki 25…..
hivatásos naplopó 2016.02.10 14:30:12
@promontor: Október 23? HAHA, szép is lenne, karácsony előtt konkrétan a budaörsi útnál, a buszgarázson túl volt a sor vége ;)
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
hivatásos naplopó 2016.02.03 00:22:15
@A Hannibal Lektűr-attitűd: ne sértegesd a patkányokat kérlek, azok legalább okos állatok ;)
Pontosabban 3000 évvel a filmek előtt voltak jelentős események a Star Wars univerzumában, ami a történelem megkurtítása után hivatalosan már nem tartozik az univerzumhoz. De nézzük is milyen két, a Star Wars világ lényegét legjobban megfogó, illetve átdolgozó régi, de fantasztikus RPG a Knighs of…..
Jedi Knight II: Jedi Outcast Ha csak egy játékot választhatnék, mint abszolút kedvenc, akkor egyértelműen az Outcast lenne. Azt nem tudom, hogy pontosan mennyit játszottam vele, de egyike volt azoknak a játékoknak, amit évek után is újra elővettem, végig vittem a story-t, pörgettem online és…..
hivatásos naplopó 2015.12.18 22:18:23
A magyar felsőoktatás strukturális problémáit nem lehet megérteni anélkül, hogy megvizsgálnánk annak környezetét, társadalomban betöltött szerepét, illetve jelenlegi működését. Azaz hol basszuk el. Ide tartoznak: A felsőoktatással szemben támasztott kimondott és…..
hivatásos naplopó 2015.11.26 20:28:57
@Puffancs Mirtill: én amikor tanulhattam volna, akkor nem volt rá keret. Most lenne, de már van annyi munkatapasztalatom, hogy nincs szükségem rá...
hivatásos naplopó 2015.11.26 20:31:11
@Quadrille Lobster: igazából az a durva, hogy manapság semmiféle elitizmus nincs abban, hogy valakinek van diplomája. Ezt csak páran terjesztik magukról, tipikusan azok akiknek azóta semmiféle értékelhetőt nem sikerült felmutatniuk.
Ezt Steven Moffat, a sorozat showrunnere árulta el a sajtónak, megjegyezve, hogy ő és producertársa, Mark Gatiss tuti nem fogja lelőni a sorozatot, mert sok történet van még benne, és ha rajtuk múlik, nagyon sokáig…..
hivatásos naplopó 2015.08.06 11:37:41
@a keresztényeket bántani tilos: szerintem hatalmas sikere lenne a crossover résznek :)
A Charivari nem éppen filmes blog, de tudjátok, hogy olykor elkalandozok egy kicsit ebbe az irányba, pláne, ha okom is van rá. Ez az ok most pedig az, hogy a napokban teli lett az internet a Sky Sharks című, egyelőre a Kickstarterre bízott készülő csoda első jeleneteivel, melyekben…..
A dög (Feast, 2005) Az alaphelyzet: egy isten háta mögötti kisvárosban néhány ember egy kocsmában reked, ahol meg kell küzdeniük az őket ostromló mutáns szörnyetegekkel.Horror-faktor: 4 / 5Humor-faktor: 4 / 5Abszurd jelenetek sora torkollik egy igazi gore-fesztiválba, amelynek…..
Kis felvezető szerepet kaphat a Galaxis őrzői második epizódjában is. George Lucas azt találta mondani, hogy újraforgatják a Howard, a kacsa című filmet. Van abban valami bizarr, hogy a Galaxis őrzői folytatásában feltűnne Howard, a kacsa, ami egy Marvel karakter. Ezen túlmenően…..
hivatásos naplopó 2015.04.20 17:01:11
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Nemrég beszámoltunk nektek az egyik első magyar mobilvásárlási megoldásról, az OTP Mobil által gründolt Simple-ről. Örömmel vettük a hírt, hogy egyre többen csatlakoztak a kezdeményezéshez, egyre több helyen lehet vásárolni vele. így elérkezettnek láttuk az időt, hogy…..
hivatásos naplopó 2014.12.19 20:46:16
@sanyix: ez jogos, majd kifaggatom az érintett ismerősömet hogy mennyi a pontos százalék

devizaváltásnál meg eddigi tapasztalatom alapján a pénzváltók verik a magyar bankokat :P
Ma már természetes, ha Budapestről azt mondják: a nemzet fővárosa. Pedig ünnepeinken négy éve még román színekre emlékeztető zászlók lobogtak a hidakon. Itt húsz éven át tabuként kezelték a magyarság ügyét, de ön leszámolt a liberális dogmákkal, s ezzel feltehetően…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
hivatásos naplopó 2014.08.09 18:09:56
@aleb19: nagyon remélem, hogy amikor elbaszod egy ugrásodat és belecsapódsz a földbe mint a prérifarkas akkor beraknak a tévébe, csak hogy újabb igazolás legyen a köztévé köcsögségének.

és az ilyen önveszélyezető hobbik számomra az alkoholizmussal vannak egy szinten, már legalább 300x akartál ezek szerint meghalni.
Már több mint egy hete tartanak a magyar nép zivataros napjai. Szinte minden nap menetrendszerűen érkezik vihar, felhőszakadás vagy jégeső. Hogyan érinti az autósokat és persze az autókat mindez? Hogyan ússzuk meg, ha nem is szárazon, de ép autóval az ítéletidőt? Ha jön a…..