Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuli Bácsi

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat befejeződött Tegnap este FreddyD hivtalosan is bejelentette, hogy a Rossz PC Játékok Sorozatot befejezte.Én is nagy rajongója vagyok/voltam... egy fenét, vagyok még mindig. Őmiatta ismertem meg Nerd videóit és kezdtem el feliratozni. Nagyon sok kellemes…..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.21 21:03:38
Elkezdtem foglalkozni az új alannyal, azonban időközben le kellett hogy cseréljem. Nem azért, mert túl jó lett volna, egyszerűen nem működik rendesen. Olyan őrületesen lassú minden, hogy élvezhetetlen. Mindez FRAPS nélkül. A játék egybként sok dologban egy unikum, soha ilyen…..
Tuli Bácsi 2010.07.21 21:06:57
Természetesen ezt is a Marine Sharpshooter 3-ban láthattuk. Kicsit balesetveszélyes, de menő  Ami a vasárnapi bemutatóból kimaradt (már így is túl hosszú volt), az a mentési rendszer megemlítése. Hasonlóan elcseszett, mint a többi City-s remekműnél. Egy-egy pályán bár…..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Tuli Bácsi 2010.07.12 13:13:29
@freddyD: Freddy, én ezt ajánlottam már egy évvel ezelött. Az hívta fel a figyelmedet, erre vagy valami más?
Ebben a játékban van egy pálya, ami egy éjszakás és valami Kesler nevű terroristát kell egy hajón kinyírni. Na az a pálya engem nehéz fokozaton egyszerűen kiborytott. Mindíg hátba lőttek, má olyan ideges voltam. Amúgy azt sajnálom freddy, hogy egy dolgot nem említettél meg. Azt a roh*dt ki**szott mentést!!! Szerintem te egyhuzamban vitted végig és ez nem tűnt fel neked.
Felvázolnám egyszerűen, hogy hogy működik ez. Ha elkezdesz egy pályát és elmész a legutolsó checkpointig, és ott jaaaaaaj anyád azonnal elparancsol a géptől, és gondolnád, hogy ááh úgyis elmentette a checkpoint. A NAGY LÓSZART! Mehetsz vissza a pálya elejére. És azé nem olyan rövidek a pályák mint az a nem tom milyen kódú pálya a mesterlövészben. Ez szerintem kár hogy kimaradt.
Egy év múlva, január 21-én kerül a mozikba az Underworld negyedik felvonása, ám egyelőre még a forgatás sem kezdődött meg, sőt úgy tűnik még a forgatókönyv sincs kész. Korábban megkérdezték Kate Backinsale-t, hogy benne lesz-e a folytatásban, amire a színésznő így…..
Új videó - Winter Games   Itt az új videó. Winter Games. Íme egy újabb szenny amiért pénzt mernek kérni. Felirat letölthető innen. Mindenkinek jó szórakozást.AVGN - Episode 84 - Winter Games Hun Sub (Magyar felirattal)Uploaded by dolfinthereal. - Click for more funny…..
Nem kellett sokat várni, itt az paródia második felvonása :) Köszönöm ismét HARDasNAILS3 ..
Igen, még MINDIG van meglepetések ennél a játéknál, akármilyen hihetetlennek is tűnik. Árpi küldött egy sajnos igen gyenge minőségű videót, azonban két új infóra így is elég. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem eddig új volt, hogy a polgármesternél ha elrakod a…..
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
Tuli Bácsi 2010.06.23 17:14:01
@nincs5letem: Na most megsértődtem. Kezdjük ott h ezeknek időzóna zavara van mert szerintük az AC1 2010-es (2007-es). A történettel sincsenek tisztában, angolul sem tudnak me szerintük a Creedet egy e-vel kell írni. Sacc/kb olyan 10-11 évesek lehetnek hangjuk alapján. Meg igen, ezek GTA világban élnek me azt hiszik h minden játékban jó ha a civileket gyilkolok. Húúúúúúú olyat odakáromkodtam nekik Ghost0628 néven h ezt nem heverik ki. De most megnézem h mien alapon fikázza a Jedy Academyt. Sztem pár káromkodásom odakerül nekik ismételten.
Tuli Bácsi 2010.06.24 20:27:43
@AR5T7: Attól még ne fikázzák le az AC-t meg a JK-t. Se komolyan, se poénból.
A Gamestar "Great Box" blogja egy interjú erejéig megkeresett engem. Szívesen eleget tettem ennek, főként, hogy megkértem őket, hogy ne az 50x megválaszolt kérdéseket tegyék fel. Betartották a szavukat, úgyhogy ha érdekelne titeket, itt elolvashatjátok. Az oldalon…..
Tuli Bácsi 2010.06.23 08:13:39
@Cobra60: Igen az Sniper Ghost warrior egy jó játék. Demója alapján (amivel játtszottam jó). De én úgy tom h a Shity csak kiadja és nem fejleszti. Majd megkeresem a kedvedért h ki fejleszti.
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Azaz még több "GÁZDÁÁÁM!" Ami nekem anno nem sikerült, az (BG)-nek igen, hiszen nemhogy el tudta indítani a játékot, simán elkezdte feltölteni a pályákat! Itt az első kettő, a többit a profilján találhatjátok. Nem semmi kitartás és valóban, játszhatónak tűnik...
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
A Legend Lifestyle webshop tájékoztatott, hogy a kukás motívumból kezd lassan összegyűlni annyi, hogy ellehessen gondolkodni újranyomáson, úgyhogy aki szeretne egy példányt, az itt leadhatja a rendelését. Ha az egésszel kapcsolatban van valami kérdésetek, olvassátok el az ottani…..
Tuli Bácsi 2010.05.27 13:51:51
@Disznajházy uraság: Te észkombiné. Abból csak egyetlen példány volt és az má elkelt. OMFG.
Tuli Bácsi 2010.05.28 12:50:40
@Disznajházy uraság: Én azt néztem h azt írtad h "nekem is", és ezért írtam ezt. azt hittem, hogy azt hiszed hogy több ilyen van. Na mind1. Grat a pólóhoz.
Spagettipántos, barna hosszú ujjú, terrorista, csíkos rövid ujjú, zöld hosszú ujjó Küldte: Xaero95 (Kép nagyítható)  ..
Tuli Bácsi 2010.05.25 13:41:32
@CssaBee: Úgyh azok a cigó milicisták ezen a részen nem képesek csak köcsögök módjára játtszani (a tetőről özönlenek).
Tuli Bácsi 2010.05.25 18:49:11
@oroserik: Ezen a részen veteránon,,, pfff. Kb 20 percig tartott. Me amint kimentem a fedezékből azonnal lelőttek. És ezen a részen az a köcsögség h nem fogynak el.
Tuli Bácsi 2010.05.14 17:36:26
@Millenotti: IGAZ.
És helyesbítek. most jött meg a pólóm és marha jó. Isten áldjon meg freddyD.
Úgy egy éve már megállapítottam, hogy Stellának marha szarul megy, mert egy kultikus Mesterlövész után képes volt egy "Divat Suli" nevű játékhoz szerződni. De úgy tűnik, ott sem megy már jól, most már a GTA : Episodes from Liberty City diszkójában tevékenykedik…..
Tuli Bácsi 2010.05.10 18:43:22
@Dájé55: Ja ez nekem is feltűnt.
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Tuli Bácsi 2010.05.04 13:33:47
@Sportman: Nem azt mondtam h szar. A felbontás és a monitorod méreteinek arányát nézd meg.
Szeretné(n)k pár infót megosztani a pólókkal kapcsolatban, ugyanis akad pár mondanivaló: Egyrészt köszönöm mindenkinek, aki eddig rendelt! Tényleg megható. A vérző buszos pólók már elvileg megérkeztek, ugyanis kaptam több visszajelzést, méghozzá igen…..
Tuli Bácsi 2010.04.24 17:42:36
@freddyD: Én kukás pólót rendeltem. Most akkor azzal mi lesz? Lesz egyáltalán?
Tuli Bácsi 2010.04.24 17:45:30
@kelars: Én is várom már. Gimibe tanárok nagyon fognak neki örülni. HEHE. Főleg osztályfőnököm. Az ki fog akadni.
Tuli Bácsi 2010.04.24 18:16:51
@freddyD: OKOK.