Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edington

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Eközben a Nyugatinál 2012.04.16 18:04:00
edington 2012.04.16 22:02:00
UPDATE: A thenextweb.com-hoz eljutott nem végleges sajtóközlemény szerint már a 2012. április 23-i héten elindulhat a szolgáltatás. A Google által biztosított ingyenes tárhelyről, a Google Drive-ról szóló első pletykák és sejtések már majdnem olyan idősek, mint maga az…..
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Nem mondom, volt bennem egy kis félsz, amikor Budapestről Perkupa felé vettem az irányt a hűséges Kredenccel. Nem a lényegében folyamatosan zúduló eső és nem is a tény aggasztott, hogy a PZero Nero vízen kifejezetten gyengén teljesít, hanem maga a táv. A táv - 260 kilométer nekem…..
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
IDDQD Jön a God of War mozifilm! 2010.07.18 09:30:00
Jó, jó, persze valójában nem jön, csak a Gamervisionnél tréfálkoznak a srácok egy paródia-trailerrel. Az viszont nem rossz. Halmazati büntetésként ugyanettől a társaságtól egy tavalyi hasonló vicctrailer, amiben az Ingloriuous Basterds találkozik a Super Marióval.  …..
edington 2010.07.18 15:30:20
"Crap" - Hellboy Az isteni Mike Mignola 1991-ben megrengette a világot. Igaz ekkor még senki nem tudott arról, valószínű még a mester sem, hogy a fekete-fehér "Hellboy" feliratos övcsatot viselő démonporonty kalandjai kultusszá terebélyesednek. Bő 2-3 évre rá a…..
Mozgalmas időszak közepén van a szerkesztőség.  Egyesek az irodában éjszakáznak, alszanak, mások otthon sem. Gőzerővel dolgozunk, hogy az olvasónak is legalább olyan öröm legyen a szülinapi zsúrunk, mint nekünk. Nem félünk feladatokat felvállalni, egy-egy jó, vagy annak…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A mai napon azt hiszem feltétlen meg kell emlékezzek a legszuperebb magyar alkotásokról. Íme néhány felejthetetlen darab. Kabos Gyula filmek, jaj mennyire szeretem őket!     Körhinta, az örök klassziker        A tanú     Pogány Madonna…..
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Recskázó macskaféle 2009.08.02 22:24:00
Sok kis apró győzelmet arattunk úttalan-utakon, az ember ilyenkor úgy érzi, hogy képes elmenni ott, ahol senki más, képes átmenni bárhol. És csak a nap végén tudatosul benne, hogy nem is ő volt olyan jó, hanem ez az öreg, szakadt, de nagy szívű és jóindulatú kőkemény gép.…..
Veszélytelen, jól kézben tartható, de vidám és látványos farolásra, gyors és hatékony négy keréken sodródásra bírható a Swift Sport. Ez pedig a legjobb dolog, ami egy elsőkerekes izomautóval kanyarban megtörténhet. A Suzuki is tudja azt, amit a Twingo, csak kevésbé…..
Az az igazság, hogy nem akartam írni a Talmácsi körül kavargó viharfelhőkről, átmeneti balhénak tűnt ez az egész, a Forma1-ben a hisztikirály Alonso számtalanszor eljátszotta ezt a McLarennél és a Renaultnál is. Csapat szinten pedig a Ferrari fenyegeti Ecclestone-t úgy 10 éve,…..
A kollégák azért valószínűleg átlátják, ki az, aki kíméli a technikát. Aki hisztigörcsöt kap, amikor valaki hidegen üvegeli a motort, vadállati erővel bassza be az ajtót - elnézést, erre nincs hangulatában egyenértékű szinonima. Szóval van, aki csak használja, mások a…..
edington 2009.04.06 23:45:32
Belsőség Genfből az angyal 2009.02.25 17:09:00
Nem is olyan sokára, konkrétan március 5.-én, kezdődik a 79.Genfi Autószalon. Nagy csinnadrattával lepleződnek le az újabbnál-újabb, zöldebbnél zöldebb tanulmányautók és szériamodellek, mindenütt vakuk és a bögyös hostessek fagyott mosolya villog majd, fogy a szendvics,…..
oMm szemével Nem zárunk be 2009.02.11 10:11:35
Sopánka76 2009.02.11. 08:10:41 Mi újság, pajti? Tudom, épp eleget posztolsz a Belsőségen, és aki keres, megtalál, de nem kéne kitenni ide az "Elköltöztem" táblát? :)Hejjej, ég is a pofám rendesen. Meló döglésig, de nem zárok még be. Kicsit normalizálódjon a…..
edington 2009.02.12 23:50:54