Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyr

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hála az égnek erre sem kellett soká várni. A magyar netes underground líra kitermelte az első Subba-kompatibilis verset. Éltessük együtt a szerzőt, Cservinka Dávidot és szerzeményét, az Undort. Cservinka Dávid Undor Persze ezekről soha nem beszélünk.…..
Most mindenki vadul gondolkozni kezdett, mi köze lehet a kacsának a szakításhoz, már megint szegény állatok, ugye. A kacsa metafora a történetben, ha figyelmesebben megvizsgálják az irodalomelméletre nyitottabb olvasóink. Persze foglalkozhatnánk a szerelmi háromszöggel, ami…..
Ugye-ugye, a kívülállók azt gondolják, hogy az egyetemi élet fenékig tejfel és hajnalokig tartó kollégiumi orgiák sorozata, pedig íme bee tanúsága arról, hogy ez kicsit sincs így. A gödöllői Szent István Egyetem online hallgatói magazinjában közölt írás teljes hermeneutikai…..
(*-*) kitöltöm a teret 2007.09.23 13:23:00
Már megint nem vagy jelen! - kiáltott rám anyám, én meg kinevettem, mert nem számít, és jó érzés, hogy az emberek nagy része észre sem veszi. Reggel felkelek, köszönök a kertnek, és máris utazom valahova, csupa olyan helyre, ahol sosem fogok járni, és nem is szeretnék. Elkésett…..
xyr 2007.09.24 00:10:49
xyr 2007.10.11 10:12:56
:D
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..
xyr 2007.09.10 18:19:14
A talicska kereke sokat nyikorgott mostanában, a faszunk (női kollégáink esetében értelemszerűen a pinájuk) tele volt a melóval, így szerkesztőségünk jól megérdemelt kirándulásra utazott Hajdúszoboszlóra egy kis gyógyvizezős fospakolásra. A felfrissítő wellness után, ha már…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
w Töcsök és bogár 2007.08.03 04:30:00
Végre szexbotrány! Nem csak amolyan szűkszavú hírecske, hogy az alelnök válik, de persze közös megegyezéssel barátok maradnak. Nem ám hogy a polgármesternek új csaja van. Bővérű, inflagrantis, csámcsogós Blikk-featúra. A legjobbkor egyébként; pont kerepelni kezdtek a gazdák,…..
w Kergekór 2007.03.19 04:00:00
Jó cucc ez a forradalomünnep, mindenkinek hatalmas poénok jutnak eszébe, nagyokat röhögünk, még fel is írjuk. Másnap aztán értetlenkedve nézegetjük, silabizáljuk, és nem is értjük, mi volt ezen olyan vicces. Megvan a kormánybuktatás menetrendje, jelentem örömmel. Elárulta a…..
w Something wicked 2007.02.28 13:00:00
A múlt héten hírt adtam egy pécsi ufóészlelésről; mégpedig abból a fajtából, amire érdemes egy csöpp figyelmet fordítani. Ellentétben az olyan sztorikkal, miszerint elvittek a hálószobámból, és megerőszakoltak a rovarlányok, ami - további értesítésig - alapvetően a…..
w Rohadunk a forradalomban 2007.02.21 07:00:00
A baloldal hagyományosan híján van a szimbólumoknak, a jobboldalon meg már túl sok is van. Turul, árpádsáv, szentkorona, kettőskereszt, szentjobb, szent Előbőr. Ha tíz jobbos találkozik, valamelyiknél biztos lesz valami nyeles biszbasz. Ha más nem, egy gyíkkal bélelt tehén.…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.15 11:46:00
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni". (*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)..
w Utáljátok ellenségeiteket! 2007.02.05 07:00:00
Helyiérdekű, de azért elég hangos ribilliót okozott az ausztrál baptista egyház húzása: templomaik előtt szép nagy, terepszínű táblákat helyeztek el azzal a felirattal, hogy Jézus szereti Oszamát. Lett belőle menten uproar, azaz felhördülés, megszólalt a miniszterelnök is, a…..
- Kemény meló egy öreg digó feleségének lenni, de azt azért nem lehet mondani, hogy nem éri meg. - Csodás bemutatkozó szöveg és csodás nick, az utóbbi fényében pedig külön vicces, hogy hogy hívják a meghívó küldőjét. - Kiszel Tünde háromszor is regisztrált, illetve…..