Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FedorovS

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden két, szerdán négy mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A Szeversztal egy góllal győzte le a Szpartakot, a Torpedo a Vityazt verte a Taraszov-divízió rangadóján. A Szibir novokuznyecki győzelmével keleti első, a nyugati listavezető Dinamo Minszk négyet ütött, de hetet kapott. A…..
FedorovS 2010.09.30 16:56:23
@durex26: Csodálatos link :)
Teljesen amatőr bajnokság szerveződhet, írtuk májusban, és a szervezők be is tartották akkori ígéretüket. Célegyenesbe fordult a TAJB, azaz a Teljesen Amatőr Jégkorong Bajnokság szervezése. A lényeges tudnivalókat tovább után olvashatják el. 2010. október 1-jéig kell…..
Palla Antal, a szövetség technikai igazgatója arról tájékoztatta az MJSZ hivatalos honlapját, hogy minden élvonalbeli csapat időben leadta a rajtlistát, és ugyanígy tettek a Mol Ligában induló romániai klubok is. Csapatonként legalább 15 fős névsort kellett beküldeni. A most…..
FedorovS 2010.08.18 17:28:02
Papp Ákos és Földesi Bálint után további játékosoktól köszönt el a Ferencváros vezetése. Már Gergely Zsombor, Szilágyi Levente, Rosztocsil Tamás és Holló István sem tagja a keretnek. Nagy László és Székely Mádai László végül vállalta a csapatvezetés feltételeit, így…..
Alaposan felkavarta a kedélyeket néhány világbajnokság utáni interjú, amelyek alanyai – Ladányi Balázstól Ocskay Gáboron át Szuper Leventéig – érzékeltették vagy konkrétan szóvá tették, nem elégedettek több fiatal jégkorongozó hozzáállásával, fejlődésével,…..
Vasárnap délelőtt a magyar bajnoki sorozatok közül legutolsóként a NAJB is győztest hirdet. 10 órakor kezdődik Pesterzsébeten a Nemzeti Amatőr Jégkorong Bajnokság nagydöntője, melyen a csapatok az 1-8. helyezésekért küzdenek meg. Az Alapszakasz után a két csoport legjobb 4-4…..
FedorovS 2010.04.25 13:44:36
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
FedorovS 2010.04.23 21:32:15
FedorovS 2010.04.23 22:13:46
FedorovS 2010.04.23 22:17:11
A szlovénok támadásban kifejezetten veszélyesek, de mi is azok vagyunk, mondja Énekes Lajos edző az A csoportba jutásról döntő magyar–szlovén mérkőzés előtt. A divízió 1-es világbajnokság ma este véget ér, videós beharangozást is mutatunk hajtás alatt.…..
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
A szerdai játéknap egyetlen meccsének volt igazi tétje, a Rangers a Torontót ütötte ki, ígysorsa a Philadelphia elleni utolsó két meccsen dől el. A tét nélküli találkozókon felszabadultan játszottak a csapatok, öt meccsen 40 gól esett. A Detroit már az ötödik nyugaton. Keith…..
Megkezdte vb-felkészülését a magyar válogatott. Reggel három edző és harmincnégy játékos jelent meg a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban, Peterdi Imre és Kiss Dániel új név az előzetes kerethez képest. A csapat napi két jeges edzéssel és jelentős fizikai…..
A Vasas Bp. Stars nem sok esélyt hagyott ellenfelének az OB I.-bronzcsata negyedik mérkőzésén. Az első harmadot még döntetlenre hozta a hazai jégen küzdő Ferencváros, a góltalan első harmad után azonban kettőt ütöttek a vendégek a másodikban. A harmadik felvonás elején…..
FedorovS 2010.03.27 17:10:16
@Nyuszí O_o: Valaki azért mondja már el, hogy Gröschl-re ki ragasztotta és miért a "Cica" nevet.. :)
A Ferencváros a rendes játékidőben verte a Megyeri úton az Újpestet, a Vasas Bp. Stars a hosszabbításban múlta felül a Dab.Doclert az OB I. középszakaszának mai mérkőzésein. Az UTE nehéz helyzetbe került az 2-5-ös vereséggel. Ha a Sapa Fehérvár AV19-nek nem sikerül…..
Jégkorong Kanada–Szlovákia 3-2 2010.02.27 06:18:00
Érdekes mérkőzésen jutott a döntőbe Kanada. Az első ötven perc alapján egyértelmű meccsről számolhatnánk be. Húsz perc alatt 2-0 a hazaiaknak, középtávoli, távoli lövésekbe értek bele a kapu előtt, védhetetlen gólok estek Marleau és Morrow jóvoltából. Mindkét…..
FedorovS 2010.02.27 12:50:10
Oroszországban nemzeti gyásznap van, Kanadában örömünnep. A két legutóbbi világbajnokság egyaránt orosz sikerrel véget ért visszavágóján a hazai csapat lemosta ellenfelét. Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány nagy erőkkel védi a játékosokat, de az össztűz intenzitása…..
FedorovS 2010.02.25 12:35:37
@melchi zadok: Remélem ez csak vicc amit írtál.

Egyértelműen most már a Szlovákoknak drukkolok, remélem lenyomják Kanadát és Kanada olyan szériát kap el a következő emccsen mint az Oroszok a mai napon. Amúgy semmi bajom Kanadával, de akkor már inkább az esélytelenebb szomszédok.. :)

Mészáros, Pálffi akár magyarok is lehetnének. Nem tudom, de Én így kezelem őket. A hokihoz alapvetően alázat kell. Alázat a pályán alázat az életben és alázat (tisztelet) mások iránt. Ez a Szlovák csapat szerintem igenis szimpatikus. Így kell küzdeni és meghalni a pályán. Hajrá!
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Az aktuális NHL-játéknap négy meccsén is a szétlövés döntött. A bostoni és a detroiti kapus negyven fölött fogott. Könnyen lehet, hogy Ryan Getzlaf lemarad a téli olimpiáról. Hat csapat kezdi a 2010/11-es idényt Európában, megint lesz NHL-meccs Prágában. Tuukka Rask…..
FedorovS 2010.02.10 17:33:33
@Kiprix: A NYR-TB első meccshez volt szerencsém. VIP helyem és jegyem volt ismerősökön keresztül. A meccs tényleg nem volt valami nagy szám, de azért St.Louis fonák góljáért érdemes volt kimenni. Az klasszis mozdulat volt.. Ha lett volna a túloldalon Jagr, akkor talán a meccs és a hangulat is más lett volna. Az érződött hogy sok a semleges néző, ami egy hoki meccsen elég fura ugyebár..
Sorban dőlnek a klubrekordok. A Los Angeles kilenc győzelemnél tart, a Kings 0-3-ról fordított a Detroittal szemben. Véget ért az Ottawa és a Phoenix menetelése, a Sens 5-0-ra kapott ki Torontóban. 28 csapat lépett pályára, négy kapus nem kapott gólt. Tizedik meccsét is bukta a…..
A jelenkor egyik legnagyobb orosz hokisának mutatványaiért sokszor lelkesedtünk már,  legutóbbi büntetőjét és ezt a gólpasszát felidézzük hirtelen. Tegnap este megint csinált valamit, nem nagyon bírjuk nevetés nélkül. Hirtelen irányváltását két San Jose-hokis bánta…..
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
FedorovS 2010.01.24 22:06:16
A Philadelphia sorozatban negyedszer nyert, a Dallas megszakítás nélkül nyolcadik idegenbeli meccsén kapott ki. A fiatal New York Islanders tönkreverte a Detroitot. Brodeur 107. shutoutján it túl van.Joni Pitkanen három asszisztjával idegenben győzte le a Carolina a Torontót. Nagyon nem…..
FedorovS 2010.01.13 16:51:48
@MacPhisto: Ne igyekezz, ennyit nem ér a dolog :) Örülök ha neked más a véleményed és optimistább vagy. Ettől szép ez a világ, hogy mindenkinek meglehet a véleménye. Szerinted amúgy egy Yzerman típusú vezéregyéniség aki egyben tartja ezt a gárdát nem férne el a mai Red Wingsben? Datsyuk szerepe lenne ez talán, de az ő teljesítménye is néha elég hullámzó. Jaaaa lehet hogy már megint elragadtattam magam és ismét szubjektív véleményemet osztom meg. Sorry... Ne is törődj vele.
FedorovS 2010.01.13 17:35:24
@Ryan O'Brien: Erről beszélek
de: "A többi hülyeséget nem is sorolom." :D
FedorovS 2010.01.13 20:55:32
@MacPhisto: Te tényleg nagyon okos gyerek lehetsz. Kened vágod az adatokat a csaptról.
Nem arról van szó, hogy nem a Red Wings sikeréért szurkolunk, hanem arról van szó, hogy elmarad az egyenletes teljesítmény, amit tőlük évekig megszokhattunk. És pont. Ha bekap egy ilyen szintű csapat 8 gólt és nem lő egyet sem, nehogy már meg kelljen őket dicsérni.. Ezek profik, nem a grundon kergetik a korongot. Konferencia 8-9. hely tőlük egyelőre kevés. De ha neked elég, akkor akár szurkolhatnál a Columbusnak is. :D Amúgy meg minden tiszteletem az Islandersé. Akár még velük is találkozhatunk májusban a playoff-ban. Ki tudja, talán 15 év után csapatot váltok.. Elvégre divatdrukker lettem. :D