Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naturale

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
Naturale 2014.11.04 00:01:51
@Hippiusz: Csalással bárki nyerhet, ez nem nagy dolog.
Jelentem, szombaton 13.28-kor pontosan 191 436 tagja volt a "Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára!!!" elnevezésű facebookos csoportnak. A "Legyen tűzijáték augusztus 20-án Budapesten" nevűnek kettő.Az előbbi tagjai úgy…..
Naturale 2010.06.26 16:51:05
"Mert félelmetes a gondolat, hogy az internetes tömegeket mily hatékonyan tudják majdan manipulálni a hihetelenül magasan képzett, profi manipulátorok! "

Miért, a TV mire épül? Vagy Te készpénznek veszed, amit ott mondanak a politikusok (a profi manipilátorok stb), az élen Orbánnal az aktuális királyunkkal?

Igenis, KELL mostmár egy hely, ahol a nép is megszólalhat, mert az tarthatatlan, hogy nekünk mindent tűrni kell és nem adnak lehetőséget a véleménynyilvánitásra.

Ezzel a megmozdulással legalább ennyivel kevesebbet lophat az aktuális kormány, nekik már van bőven, van mit enni, és van hol aludni, de ez jelenleg nem mondható el minden árvíz súlytotta település lakosaival. Én ugyan pesti vagyok, de borzasztóan sajnálom azokat az embereket akik földönfutóvá lettek. Az esőzéseknek pedig még mindig nincs vége, mi lesz a hőnszeretett tűzijátékunkkal, ha a Duna is kiönt, netán Pest egy részét is elmossa augusztusra? Akkor is a tűzijáték megrendezése lesz számunkra a legfontosabb, meg az idegenforgalom?

A másik, hogy miért beszél mindenki 100 milliórol amikor a tűzijáték költsége felmerül? A tűzijáték teljes költsége az elmúlt években 240-290 millió körül mozgott. Az mindegy, hogy mire bontódik le ez az összeg, attól még a tűzijáték vonzatos költsége lenne, tehát, ezt éppúgy hozzá kell adni és utalni az árviz miatt otthon, áram, telefon, élelem vagy épp ruha nélkül maradt emberek számára, mint magát a rakétát.

Lehet az is, hogy ezzel az összeggel nem lenne megoldva az árvíz súlytotta települések rendbehozatala, de több, mint a semmi. Vagy tényleg úgy kéne gondolkodnunk, hogy ha nem tudunk milliárdokat kifizetni, ne adjunk 100 milliót sem?
Micsoda önző emberek vannak ebben az országban!

Egyébként két dolog is eszembe jutott ezzel kapcsolatban, az egyik, hogy utalja át az állam a tüzijáték költségét, plussz csapjuk hozzá a fejenkénti 1000 ft-ot, amit feljebb emlegetett valaki. Ha mindenki megtenné közel fél milliárdot kapnának segitséget, plussz a korábbi segélyek. Az már úgy jelentős.

A másik dolog, hogy a TV sem maradjon tűzijáték nélkül, szerkesszék meg az elmúlt évek Best of jeleneteit. Vágják össze, ha úgy tetszik foglalják össze az elmúl évek tűzijátékjait 30-40 percben, garantáltan lenne nézettsége!
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Naturale 2007.01.27 00:03:33