Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borembukk

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ősszel olvastam a hírt, hogy átadták az (új) kilátót a Prédikálószéken. Be is terveztem, hogy az első adandó alkalommal megtekintem. Kapóra jött az év végi jó idő, ezért úgy döntöttem, hogy a 2016-os évet egy túrával zárom...
Vajon Boszniába hányan utazhatnak évente? Hány olyan őrült lehet, aki egy nap felkel, és azzal a fantasztikus ötlettel ül le a reggeliző asztalhoz, hogy ő most fogja a sátorfáját, és kiruccan Boszniába turistáskodni? Ezzel szemben hányan lehetnek azok, akik hirtelen vágya mondjuk Róma meglátogatása…..
A tavalyi úszás annyira kiemelkedett az addigi úszásaim közül mind szervezést, mind pedig természeti környezetet tekintve, hogy nem volt kérdés, idén is meg kell ismételnem a tengeri 3500 métert a kristálytiszta vízben. Jó előre lefoglaltam a szállást és a nevezést is elintéztem, így már csak azon…..
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
Lehet Más a Puszta Érvek 2009.11.11 12:32:00
 Több személyes visszajelzést is kaptunk a címer üggyel kapcsolatban pro és kontra. Az index címlapot is megjárt kecskemet blog bejegyzés kommentjeiben is feltűnt több érv is. Ezeket az érveket szeretnénk megosztani veletek.Miért legyen szabadabb a címerhasználat?1) A jelképek…..