Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herbert

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enneagram A Kilenc Típus 2007.12.04 19:50:00
EGYESEK: a " reformerek ", tökéletesek szeretnének lenni! Mindent tökéletesen akarnak csinálni. Alkalmazkodnak a szabályokhoz, de leginkább akkor, ha azokat maguk alkották. A rendbontók kifejezetten ingerlik őket. Jó szervezők, megbízható vezetők, de gyakran eléggé…..
Enneagram A Négyesek jellemzése 2007.12.16 20:36:00
Világkép: Valami hiányzik. Másoknak megvan. Engem elhagytak.Típusszerkezet: Irigység és mazochista személyiség Jellemzõk szerkezete: Irigység Rossz önkép Fókusz a szenvedésen "Valami felé mozgás" Kényeztetés Érzelmesség Versengõ arrogancia Finomítás Művészi…..
Egyszerűen nem tudjuk megunni a Káma Szútra érdekes pozíciót háromdimenziós szobrokban feldolgozó, majd minden irányba forgatható panorámaképeken azokat közzétevő oldalt. Talán az izgi pozíciók francia, malackododó hangzású nevei teszik, vagy talán a szereplő figurák…..
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..
Szegény Hujber Ferenc, mi még azért sajnáltuk, mert megindult Hollywoodba sztárnak, és csak egy londoni pizzafutár lett. Aztán felöklendezi ezt a megmagyarázhatatlan alkotást az internet. A csodálatos dal egy egzotikus egyveleg, az angol és a magyar nyelv különös…..
Herbert 2007.02.21 19:10:31
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Herbert 2007.02.07 17:07:55
Ha esetleg valakit érdekelne, annak már most elmondhatjuk, hogy a Topmodell kerestetik hármas döntőjében biztosan ott lesz Réka, a kisméretű, szopósszájú Pamela-imitátor, és Anna, akinek parás szemei vannak. A harmadik valószínűleg a relatíve szimpatikus szőke Fruzsina, de erre…..
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Ehhez nehéz is lenne bármit hozzáfűzni...
A népszerű kattintgatós honlap ezen a héten két olyan személyt is a felszínre hozott, akik máshogy szexuálisak, mint a többség.- Mónika például keményen szereti.- Soffye babával kapcsolatban pedig szinte semmiben nem vagyunk biztosak...
Herbert 2007.01.26 23:50:29
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
Herbert 2007.01.26 23:33:02
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
Herbert 2007.01.26 23:30:21
Küldetésünk, melynek keretében embereket találunk, akik idiótán táncolnak, soha nem ér véget. Mai első versenyzőnk idős kora ellenére is nagyon jól megfigyelte, hogyan is mozognak a fiatalok a Viva tévé Club Rotation című műsorában. Amit pedig sikerült ellesnie, azt nagyon…..