Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pikula

437 bejegyzést írt és 566 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Elhunyt Csupics Mária 2012.04.10 09:00:00
Hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Csupics Mária, a Magyar Rádió bemondója. 28 évig dolgozott, hangját a Kossuth, a Petőfi és a Bartók Rádió hallgatói is ismerhették. Évekig dolgozott a Magyar Televízió híradójában is. 59 éves volt...
Lady Gaga pénteken megjelent vadonatúj klipjében Mária Magdolna szerepét osztotta magára, merthogy ez az énekesnő első saját rendezése. Eddie Veddernek hamarosan érkezik második szólólemeze, ezért átszellemülten ukulelét penget a tengerparton, Beyoncé pedig beugrik egy iskola…..
pikula 2011.05.08 22:12:28
@Gyurma73: jutubon a nezettseg vasarolhato
Csütörtök délelőtt a Pannónia stúdióban tartott rendhagyó sajtóbeszélgetésen jelentették be, hogy a már egy ideje terjedő pletykák igazak, Geszti Péter valóban visszatér a magyar zenei életbe, és ez nem csak a Sziget mínusz egyedik napján való fellépést jelenti, hanem új…..
pikula 2011.04.28 14:43:04
71 éves korában meghalt Jerry Lawson amerikai mérnök-feltaláló, a hetvenes évek videojáték-világának egyik meghatározó, akkoriban sem különösebben körülünnepelt, mára pedig teljesen elfeledett alakja. A legnagyobb lökést a cartrigde feltalálásával adta az iparnak.Oké,…..
pikula 2011.04.12 22:34:11
A két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat gyártója, a Warner Bros. Television hétfőn bejelentette, hogy felbontotta Charlie Sheen színész szerződését. "Gondos mérlegelés után a Warner Bros. Television azonnali hatállyal megszüntette Charlie Sheen színész…..
Az I. rész után Brother Love folytatja. Nagyon-nagyon jó írás.A modoros ebtartó meghatározásánál – figyelembe véve a modoros hívőről szóló dolgozatot ért kritikákat – ezúttal pontosabb elhatárolásokra, az alfajok precízebb körülírására törekedtünk. /Kezdő…..
Candy Chang egyszerre dolgozik várostervezőként és installációkat készítő művészként. A Before I die... akció keretében sikerült a két területet egy kalapba gyömöszölni: New Orleans egyik lebontásra váró házának falát tekintélyes táblává alakította, majd…..
pikula 2011.03.03 17:15:27
Budapesten közterület lesz elnevezve Elvis Presley-ről. Vajon melyik ? Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatót tart a fenti témában.  Mindössze ennyi állt abban a 830 Kb-os sajtóközleményben (meg persze helyszín, időpont és egy bazi nagy címeres fejléc), amit az…..
Ennél közelebb valószínűleg sosem kerülünk David Beckham mellkasához: a focista a Facebookon tette közzé az új tetoválásáról készült fotóját. A képen Jézus látható, akit három kerub tart. Becks persze magyarázatot is fűzött a képhez: "Egy napon majd a fiaimnak…..
pikula 2011.02.28 21:57:40
Kecskusz szörnyű összeesküvés áldozata lett. Jóhiszeműen elhitte, hogy a frissen érkezett zsemlék legalább az első néhány órában fogyaszthatók lesznek. Tévedett. Az első sokk után okulásunkra videóra rögzítette a ropogást. Zsemlepornó a levél után: Ismételten meggyűlt…..
pikula 2011.02.25 17:46:13
Pontozótól a Rózsaszín pitbullos felvarróig. Már régóta nagy kedvenceim az Örs vezér tér aluljárójában népzenélő punkok. A legszebb, hogy még grupik is vannak velük. Ha arra járok, mindig bedobok pár százast, tegyetek így ti is! (A minőségért bocs, telefonnal…..
Mi van akkor, ha egy utca egyik vége még egy fejlesztésekben élen járó budapesti kerülethez, a másik meg egy agglomerációs nagyközséghez tartozik, amelyik az adott területtel egyáltalán nem foglalkozik? A lakók a közvilágítást kiépítették önerőből, az utakat már…..
pikula 2011.01.18 13:04:52
pikula 2011.01.18 14:04:06
@~dá~: manapsag divat, ugyhogy semmi gond.
amugy Csomor vezetese es lakossaga gusztustalan egy banda, egy korabbi, itteni kommentelo kivaloan korbeirta oket a "parazita" szoval.
Finomfőzelékről röviden: a sugárban omlő rókázás kismiska hozzá képest. Langyos édes sűrű fehér cucc a szájban répa darabokkal... Ilyenkor mindig azt kellett eldönteni, hogy ez a róka most jön vagy megy. És nézzünk szembe a tényekkel: ezt hétről hétre megkaptuk…..
A commentcom úgy tudja, hogy január 17-én reggel Csűrös Csilla vezeti a Kossuth rádióban a 180 percet. Ebből a műsorból függesztették fel a médiatörvény ellen élő adásban egyperces hallgatással tiltakozó Mong Attila műsorvezetőt.Meg nem erősített információink szerint…..
pikula 2011.01.10 13:39:23
@Kis ember: sunáznád?
New York a világ egyik legdrágább városa. A szállodai árak rendszerint az egekben, cserébe viszont egészen piszkos és lelakott szobákat lehet találni. Így aztán az "olcsó utazás New Yorkba" rendszerint elérhetetlen terv.Január-február az, amikor a Nagy Alma szállodáiba…..
pikula 2011.01.06 15:08:47
A The Daily Beast (nem lenézni, most olvadt össze a Newsweekkel) szedte össze a 2010-es évben legtöbb pénzt összetalicskázó celebek listáját, amin a Kardashian család három ivadéka is képviselteti magát. A főállású celebek és valóságshow-szereplők között mindössze két…..
pikula 2010.12.08 21:12:48
Fuck To The Music The Thing!!! 2010.12.07 14:00:00
a free jazz olyan mint a maszturbálás csak hangszerekkel, és hogy biztos csak az élvezi aki játssza - szokták mondani akik nem kedvelik/nem érzik. hát én meg azt mondom, ha egyszer nem csaptad ki maszturbáló nős videora, elég szar gyerekkorod lehetett, és megértem miért beszélsz…..
A leghíresebb japán kardvívó, Mijamoto Muszasi nevével fémjelzett iskola itthoni vezetőjével, a 11. japán nagymester felhatalmazását bíró Dr. Sófi Gyulával beszélgettünk, aki a Magyar Kendo Szövetség doppingbizottságának is tagja, „civilben” pedig gyermekorvos és…..
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..
pikula 2010.12.03 15:47:33
2009. július 17-én, mikor az első bejegyzést megírtam erre a blogra csak remélni mertem, hogy lesz majd elég időm, energiám és nem utolsósorban megfelelő témáim, hogy ez a weboldal majd egyszer tényleg olyan legyen, mint amilyennek megálmodtam. Nos a mai napon egy fontos…..
pikula 2010.11.14 20:03:59
Tessék? Az Erik Sumo Band Facebook oldalán angol és magyar nyelven is megjelent a hír, miszerint Harcsa Veronika kilép a bandából, a zenekar pedig ebben a formában nem folytatja. A teljes üzenet így szól:"Kedves emberek! Veronika tegnap kilépett a zenekarból, azt mondta, hogy…..
Esküszöm, ez lesz az utolsó poszt a múlt szombatról, de hát mit csináljak, ha egyszer annyi jó helyen jártunk. Reggel ugye volt a grúz pékség, délután a Párisi Nagyáruház és a Lotz terem, a kettő közt meg elmentünk ebédelni egy étterembe. Őszintén szólva nem vagyok nagy…..
Október harmadik napján megint szavazni kellene, és bár különösebb izgalmakra, szoros versenyre nem lehet számítani, rögtönzött plakát és jelöltcsemegére azért még mindig futja. 1. Fidesz Schmitt Pál utolsó pillanatban történő visszalépése megnyitotta az amúgy is…..