Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scrabantia

1 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hetiBeton stáb nem először fut bele abba,  hogy az autóskultúra hangadói tanúbizonyságát adják annak, hogy fogalmuk sincs mi az, ami történik a városban, és hogy ezeket a bizonyos történéseket milyen folyamatok is mozgatják. Ez a tájékozatlanság pedig, párosulva egy…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már…..
Scrabantia 2012.04.13 11:52:06
Hilton Budapest - a TripAdvisor fotója. A TipAdvisor az alábbi tíz gyönyörű panorámájú hotelszobát szedte össze a világ minden tájáról. A Niagara-vízesés, meg Sorrento mindenesetre klassz társaság Budapestnek. Mondjuk nem sokat agyaltak az indoklással a szerkesztők, gondolom…..
Scrabantia 2012.03.20 02:01:08
Kedves Olvasók!   Az előző munkahelyemről szeretnék több érdekes történetet megosztani veletek.A munkahely egy kisvállalkozás volt, de ez ne tévesszen meg senkit, csinos kis összeg volt a bevétel, a főnököm aranyórát hordott és a háza drága perzsaszőnyegekkel volt…..
Scrabantia 2011.12.09 17:17:21
@delirium29: Ez a bonyolult arkalkulacio hany szorzas is volt? Vagy ne varjam el, hogy 60 ezerert tudjon valaki szorozni is? Szerintem nem konstruktor volt a leveliro, hogy 3d-ben ablakokat rajzolgasson. Ha igen nyilvan kihangsulyozta volna, hogy ezt csinalja... Bocsanat, ha tul okos lennek, de nekem nem gond egy tervrajzot leolvasni, de azert a komoly felelossegteljes munkatol nagyon messze all az ablakarkalkulacio, a komoly felelossegteljes munka nekem ott kezdodik, hogy egy jokepessegu ember nem 1 honap alatt tanulja meg, amit csinalnia kell...
Scrabantia 2011.12.09 17:44:57
@szgy: Ha a munkavallalo nem furcsalja, hogy nem kap ilyet, akkor o nem mer szolni? Helyette lapit es adot csal o is... Mindenki kezet nem lehet fogni, h ne hasznaljak ki, aki meg ilyen az vegye tudomasul h at lesz baszva, teged is ugyanugy atvagnak a tesco-ban sparban auchanban, egyik termek itt olcsobb masik ott, de elturod... Nem tudom sajnalni a,levelirot... 50-50%
Scrabantia 2011.12.09 17:45:40
@Parajpuding: Ott a pont!
Egy I. kerületi lakos küldött tegnap felháborodott levelet, mert az önkormányzat újabb bőrt szeretne róla és sok másik helyiről lehúzni, természetesen az autótulajdonosokról. Mert ugye régi recept, hogy az autó luxus, akinek autója van, az gazdag ember, úgyhogy annak a zsebében…..
José Eduardo dos Santosnak majdnem felment a vérnyomása, amikor előre kifizetett gyógyszere másnapra sem érkezett meg:Bemegy az ember a lakóhelye közeli, elegáns, rózsadombi gyógyszertárba, hogy a szokásos, közepes árfekvésű vérnyomáscsökkentőjét kiváltsa. A főasszisztens…..
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
Scrabantia 2011.06.01 15:23:18
@Poll: Full jogos, amióta 400 a benzin azóta normálisan lehet közlekedni.
Meglepő fordulat lenne, az biztos, de nem kizárt, hogy hamarosan bekerül a Telenor Magyarország árlistájába a BlackBerry Pearl 3G, pontosabban annak SureType-változata, a 9105. A RIM szoftverfrissítési oldalán mindenesetre a Telenor Magyarország letöltési részlegébe a napokban…..
Scrabantia 2011.04.20 19:00:05
@Tom és Berry: Ideje lenne, ezért akarok újra nokiát venni, mert nem lehet a bb-n wifi hotspotot csinálni...
Nem, nem világvége-film, csupán nyári hétvége a 2X3 (bár itt 4+3) sávos úton. A legtöbb nagyvárosban az élet leginkább a belvárosi főútvonalak mentén zajlik: az "örökzöld" Champs-Elysées-n kívül elég belegondolni a berlini KuDamm, a frankfurti Kaiserstrasse vagy…..
Scrabantia 2010.08.15 15:10:52
@BDzsH: Ok szűnjenek meg a parkolók, legyen helyette mélygarázs, oldják meg, hogy a nyugatinál ne keresztezze egymást a 4-6 és az új villamosvonal, felüljáró marad az autósoké, és ígérem ha emelett szerveznek tűntetést ott fogok csápolni az első sorban...
Scrabantia 2010.08.15 15:58:32
@ga: - A város jelentős részén lassú haladásra, mérsékelt forgalomra, a gyalogosok preferálására, a balra kanyarodás megengedésére berendezkedni.
????? 50-nél lassabban? Ugyanannyi autó több ideig pöfög max kettesben károsanyagkibocsátás nő... Gratulálo! Budán hol akarsz dunaparti utat a rakparton kívül? Egyébként meg azért gyorsítja szerintem a forgalmat a nyugatis felüljáró, mert alapesetben, mikor a Margit-híd nincs lezárva, akkor nem blokkolja a nagykörút forgalmát, pl a 4-6-ét, ha nem lenne, akkor az egyetlen normális villamost lassítanád Budapesten.
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Júliustól, vagyis tegnaptól emelkedett az ÁFA 20-ról 25 százalékra, ezt mindenki tudja. Ez körülbelül 4,2 százalékos emelést jelent az eddigi bruttó árakhoz képest. Nem úgy az iPhone esetében. A T-Mobile ugyanis az áfaemelést ármódosításokkal tarkítva oldotta meg, vagyis…..
Scrabantia 2009.07.02 11:11:27
@a_tom: Ezzel vitatkoznék, személyes tapasztalat: vodafone 1 napi késedelmes fizetés után lekorlátozott (jó tudom én voltam a hülye minek késtem, na de 1 nap ...), a pannonnál meg érthetetlen módon anno a 3310-es telefon is generált wap forgalmat (sosem jöttem rá miért), nem szent a t, de nekem még ők a legnormálisabbak (remélem nem kiabálom el)
Scrabantia 2009.07.02 11:36:16
@rockjano: 1994-ben már volt, westel 450:) féltégla :)
Ernőnek elveszett a telefonja, talán ellopták. Mivel nem akarta, hogy a becstelen megtaláló használhassa a készüléket, ki akarta tiltatni a telefont a mobilhálózatokból. A Pannonnál és a T-comnál simán ment minden, a Vodafone azonban megmakacsolta magát, így a feltételezett tolvaj…..
Scrabantia 2009.06.05 01:52:01
Hajónapló Hétfő. 2009.05.25 14:00:00
Nekiláttam még múlthéten azoknak a "bölcsőknek" az elkészítésének, amikre az árbocokat döntöm le, meg a bummokat gaffokat fektetem, amikor a hidak alatt el kell férjek a hajóval a folyókon, csatornákon, tehát motorosüzemben. Ellentétben a szokással én egy,…..
Scrabantia 2009.05.31 09:11:54
Levél egy munkahelyről, ahol felügyelők állnak a dolgozók háta mögött, ahol a hasmenésért büntetés jár, ahol a legapróbb hibákat is megtorolják.Sziasztok! Én nem a saját sztorimat szeretném nektek lenyomni, hanem az egyik barátnőmét, aki megkért, hogy írjam le helyette.…..
Az alábbi eset tipikus példája a birtokvédelemmel való visszaélésnek. Régi kérdés, ki a kiszolgáltatottabb, az albérlő vagy a bérbeadó? Szia Zugügyvéd,mit tehetünk?????kiadtuk a lakást ami a nevem van decemberben. mivel a lakbér fizetése állandóan késett, ezért szóban…..
Olvasónk a CitySzerda szolgáltatást szerette volna igénybe venni, ami azért jó, mert ezen a napon az IC-re csak egy ingyenes pótjegyet kell váltani, tehát nem kerül semmibe. Olvasónk késésben volt ezért nem volt ideje „megvenni” az ingyenes jegyet, és bérletével szállt…..
Scrabantia 2009.05.09 21:34:38
Úgy tűnik, bizonyos esetekben igaz, hogy az autó hasonlít a gazdájára. Ez Vorro levele alapján különösen igaznak látszik, mert a nagy sötét terepjáróban nagy sötét emberek ültek. A vezetési stílusukból adódóan ez már önmagában sem örvendetes tény, ennél is nagyobb…..
Néhány uniós képviselőnek nagyon bögyében lehetnek a motorok: több ország küldötteinek közös munkájaként tervezet készül, miszerint az Európában forgalomba helyezendő gépek ne lehessenek száz lóerőnél erősebbek. Korábban már volt próbálkozás hasonló intézkedések…..
T-Mobile-os forrásaimtól megtudtam a 8 gigás és 16 gigás fehér iPhone árát az új, 5000 forintos havidíjú ikon 200-as csomagban. Dobpergést kérek.Eszerint a telefonok két éves hűségnyilatkozattal 62 970 forintba kerülnek majd. Nagyjából annyiba, mint az ikon 400-as csomagban, egy…..
Scrabantia 2009.04.30 20:27:58
@Zaftos szatira: egyetértek...
Amikor Ferenc történetét elkezdtem olvasni, felkiáltottam magamban - ezt mindenki képzelje maga elé -, hogy na, megint egy hülye BMW-s. Aztán jött a fordulat, mindenki értékelje át a pozitív és negatív előítéleteit. Az eset április 25-én reggel 9:50 körül történt velem az…..
Scrabantia 2009.04.28 12:19:06