Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodicsek

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végleges megállapodások még nem születtek, de a Magyar Jégkorong Szövetség közgyűlésén elhangzott, hogy a hazai rendezésű divízió 2-es utánpótlás-vb mérkőzéseit Debrecenben, a novemberi Pannon Hoki Gálát Miskolcon rendezhetik. Közben alakul a felnőttválogatott…..
Cooly, a svájci vb kabalafigurája óriási teljesítményt nyújtott az elmúlt két és fél hétben. A magyar szurkolók is jó viszonyt építettek ki vele, de nemcsak mi váltunk rajongóivá, hanem mindenki, aki akár egy is meccsen ott volt a kloteni vagy a berni csarnokban. Mint ebből az…..
Az utolsó mérkőzés után megnyugodott mindenki, reméljük, hogy kellemes meglepetést szereztünk a hazai közvéleménynek, úgy a szakmán belül, mint a szurkolóknak, hangzott Ancsin László szövetségi edző első mondata az ukránok legyőzésével elért bronzérem értékelésekor. Az…..
Bodicsek 2009.04.13 15:13:14
@Elar: Ha jól tudom, ha már játszik egy játékos hivatalos IIHF rendezvényen a hazája válogatottjában, akkor más ország színeiben már nem léphet jégre. De lehet, hogy rosszul tudom.
A magyar szövetségi kapitány klubcsapata, az EHC München szombat este bejutott a német másodosztály rájátszásának döntőjébe. A Bietigheimmel vívnak a feljutásért, a párharc április 17-én kezdődik, három nyert mérkőzésig tart. Ha netán ötödik, mindent eldöntő csatára…..
A fehéroroszok könnyedén leverték a kazahokat, pontosan annyira (6-1), amennyire a divízió 1-es U18-as világbajnokság minszki csoportjának harmadik helyén végzett magyarok. Említésre méltó: az immár A csoportos Fehéroroszország összesen hat gólt kapott, egyet a lengyelektől,…..
Szombaton Jobb Dávid is távozott a válogatott kerettől, viszont vállsérülése után Kovács Csaba ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet. Kialakult tehát az a 27 fős névsor, amelyik hétfőn Münchenben megkezdi a világbajnoki felkészülés következő szakaszát. Ha nem jön…..
Bodicsek 2009.04.12 18:37:02
@Rock me Amadeus: Tudom én, hogy Garay nem magyar, én arra vagyok kíváncsi, hogy tud e valaki mondani infót arról, hogy ez a Győri magyar származású e, vagy hogy egyáltalán kiféle-miféle? Még a nevét se Gyori-nek írja, hanem Győri-nek. Ez azért elég gyanús.
A lengyelek megszerezték a 2. helyet az U18-as világbajnokság minszki csoportjában, miután hosszabbításban 4-3-ra legyőzték az 5. pozícióban záró litvánokat. Guzikék két pontot szereztek, ezzel 10-nél tartanak, és a két hétpontos egyike sem foghatja be őket, mivel minket is…..
A magyar válogatott újra és újra tudja fokozni: a norvégok elleni második mérkőzést úgy nyertük 3 góllal, végső soron simán, hogy az ellenfél csak az első három percben tűnt jobbnak. Két nap alatt kétszer vertük meg a legutóbbi A csoportos világbajnokság nyolcadik…..
Ezzel a címmel promózza a válogatott új mezét a Nike, amibe azért segítünk bele, mert az a szurkolóknak bizonyára jó. A modern dizájn, amelynek kialakításához több olvasónknak is volt köze, dedikálással egybekötött eseményen mutatkozik be szerdán.2009. április 8-án, az A…..
Ritkán látható eseménysornak lehettek szemtanúi a Vancouver–Phoenix NHL-meccsre látogató nézők. A 2. harmad 11. percében Viktor Tyihonov bottal akasztott, a játékvezető keze rögtön a magasba emelkedett késleltetett kiállítást jelezve. Luongo kapus le is korcsolyázott,…..
Az alapszakaszgyőztes FC Barcelona nyerte a spanyol bajnokságot, miután a döntőben mindkét meccsen legyőzte a tavalyi szezonban veretlenül első CG Puigcerdát. A Barcelona az alapszakaszban is 1. lett, 12 meccsen egy szétlövésben elszenvedett vereséggel, 5 pont előnnyel zárt a…..
A hétközi csíkszeredai jubileumi tornán az Alba Volán előbb 9-0-ra verte az SC Csíkszeredát, majd 4-3-ra kikapott a HC-tól. Ez utóbbi mérkőzés komoly utórezgéseket váltott ki a székesfehérváriaknál. Mind a két mérkőzés összefoglalóját megtekinthetik, ha a továbbra…..
Sokszor emlegetjük mérföldkőként a 2001. évi divízió 1-es világbajnokságot, amikor is otthonában vertük 3-1-re a francia válogatottat. Előkerült a meccs összefoglalója. 2001. április 19-én Grenoble-ban a dánoktól és a lengyelektől elszenvedett vereség után találkoztunk…..
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
A múlt hétvégén lejárt a Kercsó Árpád által a zalaegerszegi helyzet rendezésére szabott határidő. A mesteredző a maradás mellett döntött. Az okokról beszélgettünk. "Nem változott sok minden a néhány héttel ezelőtti helyzethez képest. Jegünk van, a remény még él,…..
A szövetség már megválasztotta az év játékosát, most hozzálátunk mi is, itt az ideje. Az olvasóink által már ismert rendszert használjuk, elvben minden gépről egyszer lehet részt venni a döntéshozatalban. Végeztünk előszelekciót: ott van a listán mindenki, aki részese volt a…..
Palkovics góltalan szériája véget ért, de a fehérvári szurkolóknak ennek észrevételezésén túl nincs okuk örömre. A vendégek szerezték meg a vezetést a második harmad közepe felé közeledve, az Alba Volán egy percen belül egyenlített, a következő Villach-gól azonban már a…..
Az EBEL fegyelmi ítélete után egy nappal az Alba Volán is meghozta a maga határozatát. Ennek értelmében az egy hónapos próbajátékon szerepelt Derek Couture-ral azonnali hatállyal szerződést bontottak, le is adta a szerelését. Ryan Bonni maradhat, ha akar, de csak akkor, ha…..
Egri János, blogunk barátja merészet gondolt. A népszerű extelevízióst elragadta a hév és a magyar válogatott iránti szeretet, és úgy gondolta, tennie kell valamit a sikeres vb-szereplésért. Kitalált valamit, és a jégkorongblogot, valamint a Magyar…..
A horvátok 2-0-ra vezettek az első meccs első harmada után a talán esélyesebbnek gondolt litvánok ellen, egy pillanatig arra gondoltunk, szombaton lesz a budapesti olimpiai selejtező döntője. Ám a baltiak gyorsan felálltak a második felvonásban, annak végén 3-2-re vezettek.…..
Az EBEL-ben vitézkedő magyar bajnokcsapatban folytathatja pályafutását a 24 éves Derek Couture, olvastuk a klub hivatalos honlapján. A kissé lírai írásból kiderül, az AHL-ből érkezett jobbszélső próbajátékra jött, novemberben döntenek szerződtetéséről. Couture-nak…..