Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jégdorong

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klagenfurti hibákat a mérkőzés előtti mítingen beszéljük meg a játékosokkal, mondta Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette: nagyon fontos, hogy itthon tartsuk a két pontot kedden a Jesenice ellen. Nehéz kiszámítani, hogy mit játszik majd ellenfelünk. Mindkét…..
Nathan Martz elfoglalja helyét az első sor centereként a Fehérvár csapatában. Így összeáll a sokak által vágyott 22-23-24-es csatársor. Csodát nem kell várnunk tőle, de bízunk benne, hogy összerakottabb sorokkal játszunk ezután, mondta Énekes Lajos edző blogunknak. A vasárnapi…..
Nem mindennapos eseményeken van túl a csapat, de ilyen dolgok minden klub életében előfordulnak, értékelte a Blake Forsyth menesztése utáni helyzetet Énekes Lajos Alba Volán-edző. A csapat ma Linzben játszik, ahol szeptemberben parádés győzelemmel kezdte az EBEL-szezont, és ahonnan…..
Minden tudásunkra szükségünk lesz, ha pontokat akarunk szerezni Grazban, mondta Énekes Lajos. Az Alba Volán edzőjétől megtudtuk, Ryan Bonni az utolsó pillanatban futott be Bécsbe, onnan ment a stájer fővárosba, és remélhetőleg már jégre is léphet.Palkovics Krisztián…..
Újabb játékossal szűkült az Alba Volán kerete, Nagy Gergő hétfő óta a juniorokkal készül a divzió 1-es világbajnokságra. A csapat csak 46 pontot tud jégre küldeni Ljubljanában. "Négypontos mérkőzés vár ránk az Olimpija ellen – állapította meg Énekes Lajos…..
A 97 százalékos védési hatékonyság, az 55 percen át mutatott produkció és a két büntető bravúros hárítása meggyőzte Ted Sator vezetőedzőt, így a kedd esti mérkőzésen a múlt héten még Mol ligás, 23 éves kapus kezd az Alba Volánban. "Hetényi Zoltán lesz a…..
Ezt állítja az Innsbruck kanadai edzője, Ron Kennedy. A mai ellenfél 9-es vereségszériát produkált, de 3 ok miatt sem szabad lebecsülni őket. Minden sorozat véget ér; kiemelkedő tudású játékosaik vannak; odahaza mindenkivel szoros mérkőzést játszanak. A Cápák vissza akarnak…..