Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szepe72

26 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, sokan kértétek, megkaptátok a Gőte-blogot.A gőtebeli ilyen-olyan történetek ezentúl itt lesznek összegyűjtve.Így egyrészt könnyebb lesz visszaolvasgatni, másrészt pedig nem fárasztok senkit azzal, hogy elárasztom a szép hosszú sztorikkal az üzenőfalat. A dizájn Babarci…..
Szabad az Á... Mikulás No.2. 2012.12.11 16:59:31
2012. december 6. A Mikulások valamiért nem tudnak blogolni, így kénytelenek vagyunk ezt is ilyetén formában idemásolni: "ott kezdődik a történet, hogy a másik Miki haverommal együtt nekivágtunk és elkezdtünk az egyik cimbinél a mivan ha mégsincs ingyé szesz alapon pár sör…..
2012. december 6. "Na cső, Japó vagyok, és az volt, hogy a Bunkó Klubba kellett egy részeg mikulás, aki ráadásul ingyen lesz leitatva. Na befektettem 5 rongyot jelmezre, mert ugye annál úgyis többet iszom el. A Bunkó Klub nagy raj amúgy mert Zomblaze húzza, Bobakrome mondja, meg…..
Sziasztok! Annyi minden történt a Szabad az Á... életében 2009. október 21-i nyitásunk óta... A legtöbb az emlékeinkben létezik, visszakeresve számtalan bejegyzést tárol az internet, de így közeledve a harmadik születésnapunkhoz hirtelen találkozott vágyunk egy Á...-s…..
Július havának második napja véres csütörtökként vonul be a vérfoci történelembe. A Vérfoci Kupa 3-as rangadójára kerül sor a Zappa Stadionban... A mérkőzés után a heringszagúak biztosítják a sört, amit nem ittak meg edzés gyanánt... A rangadók kezdete 18…..
Bár az Orkok tudósítója gyorsabb volt, de egy rövid összefoglaló álljon itt a másik oldalról is...Sajnos a bemelegítésnél Enreon és Sahaal is megrándította vádliját, kiújjult sérülésük, így a kispadról szurkolták végig a meccset. ElWood jó szokásához híven az első…..
Sajnos a Káosz Kupa végjátékát a BékElfek vezetőedzője is káoszosan élte meg, így elmaradoztak a beszámolók, sőt a kupadöntő elvesztése és a meccs körüli bonyodalmak miatt elmaradt a döntőről is a beszámoló.De most elindult az új kupa, és újjult erővel visszamászunk a…..
A BékElfek vezetőedzőjének egyéb elfoglaltságai miatt csak az alapszakasz elején tudott játszani, így hiába a szinte makulátlan mérleg, az alapszakaszban csak a 4-ik helyen végeztünk. Így a Sírhant Művekkel a már az előző kupában megismert élőholt csapaton keresztül vezetet…..
Általában, ha valaki elesik motorral, akkor azt tanácsolják azonnal üljön vissza a motorra, és akkor sokkal kisebb eséllyel megy el a kedve és nem fog tőle tartani... Így tettek a BékElfek is, mert gyorsan játszottak egy mérkőzést a Hótorlasszal.Az északi sarkiak hatalmas…..
szepe72 2009.03.21 02:04:08
@Monka.: Túl sok sört ittak.... Az elfek whiskyznek... ennyit se teccik tudni a fantasy világról? :D
Hát megtörtént... ami várható volt, de csak a mesékben van ilyen: a BékElfek elveszítették hosszú ideje tartó veretlenségüket. Mély letargiába zuhant a csapat. Igaz, hogy a törpék már régi mumusok, hiszen utolsó vereségüket is egy barátságos meccsen egy törpe csapattól…..
A Zappa Satdionban kedden a T.A.H.Ó.-k a Pincekulcs őrzőivel csaptak össze és egy fordulatos meccsen végül a döntetlen igazságosnak mondható. Szerdán a T.A.H.Ó.-k megszerezték első győzelmüket (2:1) a Hótorlasz ellen, amelynek beszámolója reméljük hamarosan olvasható lesz a…..
szepe72 2009.03.14 02:31:35
@Monka.: A részvétel a fontos, a győzelem, csak vele jár :D
Ma este 20:30-kor megküzd egymással újra a Hótorlasz és a Sírhant Művek. Mire is számítsunk?A legutóbbi mérkőzésen ugyan 2:1 lett az eredmény ellenük, de ez koránt sem jelenti azt, hogy elbizakodottnak kellene lennünk. Sőt! A Sírhant Művek igencsak felerősödött, lett még egy…..
Hát az igazat megvalva, annyira nem volt Mocskosul Sima Ügy...Rögtön úgy indult, hogy Sahaalnak kiújjult a sérülése, hiába volt a sok-sok sör, amit edzés gyanánt magához vett... Sajnos a nézők jelentős számának egyéb elfoglaltsága akadt, így összesen 78 ezer néző drukkolta…..
szepe72 2009.02.19 23:05:28
@Torq: Azért akarsz a következő kiskupában sötét elf csapattal indulni?:D
szepe72 2009.03.02 00:49:18
@salander: Naná... mégiscsak elfek vagyunk, vagy mi a szösz... A szösz egy...
Február 28-ig lehet jelentkezni a következő Kupánkra, az I. Káosz Kupára. Ha érdekel, akkor a Kupakiírást innen letoltheted: http://w3.hdsnet.hu/riot99/kaosz/kaosz.pdfA liga szabálykönyve: http://utolsoke.com/borg/letolt/lrb4-hu-6.pdfHivatalos…..
szepe72 2009.03.01 19:03:42
@salander: Keresd meg Riotot e-mailben: riot@chello.hu
szepe72 2009.03.02 00:47:41
@Kildarf: Több tesztmérkőzés is zajlott és egész pozitív volt a visszhang... A szerencse faktor, de a stratégia még mindig elsődleges... szerintem...
Ma (várhatóan 19 óra kezdettel) élő közvetítést olvashattok Guðmundr fia Ásgeirr segítségével, akit a Norscák küldtek el a találkozóra, ha már nekik nem sikerült bejutniuk a döntőbe, legalább így részesei lehessenek a nagy eseménynek. Előre is külön köszönet a…..
Eldőlt, hogy a Békelfek ellenfelei az Apokalipszis Lovasai lesznek, akik az alapszakaszban szerencséjüknek köszönhetően győzedelmeskedtek felettünk...A Döntőre a megszokott helyen, a Zappa Caffe-ban kerül sor szombaton (2009.02.28) 19 órai kezdettel, ahova minden érdeklődőt…..
szepe72 2009.02.26 07:58:48
@Monka.: Meg fogjuk tudni oldani, ha hoztok laptopot...
szepe72 2009.02.26 08:48:05
@Monka.: Mert rá akarod venni Rumcájszt, hogy közvetítsen, mert nem tudtok lejönni... :D (remélem Rum olvassa a blogot)
Röpke 50 perc alatt leértünk Riottal Komáromba, és szinte elsőre megtaláltuk a nevezett Művelődési Házat... Szóval minden szépen indult... Velünk együtt 10 fősre duzzadt a mezőny. Minden elismerésem Mortiferé, aki felvállalta és színvonalasan lebonyolította az eseményt.Két…..
szepe72 2009.02.25 10:42:33
@Rum-cájsz: Szakkomentátorok... De most mit csináljak? Én vakon bíztam, hogy a KO's TV munkatársai biztos, hogy megfelelően lettek kiválasztva és tényleg értenek ahhoz, amiről szakkomentárt adnak...
A hétvégén Komáromban kerül megrendezésre az I. Sztárok a réten vérfocibajnokság, ahova 1.350.000 dollár áll minden edzőnek a rendelkezésére, hogy csapatot állítson ki. Egy KáoszPaktum csapattal fogok indulni Jég dupla Sake-val néven, amelyet Riottal állítottunk…..
Pedro Oillos jelenti a mingoli stadionból 86 011 tomboló néző fogadta a negyeddöntőn az érkező csapatokat. A pénzfeldobást az orkok nyerik, a káosz csapat állít védekezéshez, felállnak az orkok is, majd érkezik a kirúgás, és indul is az ork harci gépezet. A csomóvonalnál a…..
Mint írtam tegnap, az Mocskosul Sima Üggyel kellett megküzdenem az elődöntőbe való jutásért. A bukmékerek sima 1-re adták a mecset, de én reménykedtem benne, hogy legalább megizzaszthatom az MSÜ edzőjét. Hát nem így történt. A végeremény 3-0 (0:0) lett. De hogy is zajlott az…..
Barátom, szepe is indított egy blogot, ahol olvashattok a Blood Bowl játékról.Cím: http://bekelfek.blog.hu/Igaz, hogy csak elfek, de azért olvassátok azt is szorgalmasan!..
Fordulat történik az oldal életében és innentől már nemcsak a BékElfek menetelésének hír oldala lesz, hanem új szerzőkket kibővülve, már számos, a vérfocihoz kapcsolódó írással fogunk bővülni.      Az Apokalipszis Lovasainak vezetőedzője, a…..
A Gyikpress, Kupáink szervezője, felvetette, hogy a Kupákban használt előnydobásokat cseréljük fel a lv5-ös szabálykönyv előnykártyáira... A Gyikpressz fórumon kisebb vita alakult ki, hogy jók-e ezek a kártyák, vagy a stratégiai játékot szerencsejátékká teszik át. Mivel az…..
A héten elkezdődött a rájátszás. Ma az én mérkőzésem lesz. Hajrá Hótorlasz! (Előtte egy bemelegítő mérkőzés a mocsárban Riot vadonatúj csapatával.) KAZAMATA rájátszás 2009. február 1. - 2008. február 28. A rájátszás három fordulós, egyenes kieséses lesz, a…..
Nos azt hiszem az elődöntő mocskosul sima ügy lesz, hisz ellenfélnek Emeric csapatát, a Mocskosul Sima Ügy-et kaptuk miután Rumcájsz vezett Hótorlaszt 3:0-ra verték.Nézzük kikkel is állunk szemben... Egy szintén képzett, a 200-as csapatértéket meghaladó, sok TP-vel rendelkező…..