Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shame07

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Erős hétkezdet - Az Első 2007.05.14 10:21:34
Ahol kommentezés van, ott sajnos elsőzés is van. Teljes erőből utáljuk e rendkívül hülye szokást, de ha vicces videó és szórakoztató ideológia is van hozzá, akkor egyetlen egyszer hajlandóak vagyunk elviselni.(Forrás: NoTV)..
Subba Régi idők zenéi: 4F Klub 2007.04.11 13:45:00
Nézzétek mit büffentett fel az internet! Emlékeztek még a 4F Klubra? Erőből irigykedünk azokra, akik megúszták a tíz évvel ezelőtti időszakot, és nem hallottak róluk. A 4F Klub tulajdonképpen semmiben sem különbözik a mostanában futó magyar együttesektől, annyi a…..
Folytatva a Hatalmas Hétfői Hangholokausztot itt van a lány, akivel kapcsolatban egyszer már nem értettük, hogy miként is vihette egyáltalán bármire. A válaszhoz továbbra sem vagyunk közelebb, a "szegény ember Galambos Dorinája" annyira megalázó feltételezés, hogy…..
shame07 2007.03.27 00:14:42
Subba Én kicsi pónim 2007.03.09 11:50:00
Egy igazi különlegességet tárt elénk az internet, mielénk, a szexuális szubkultúrák iránt oly fogékony Subba elé. Itt bizony sok minden nem stimmel. Ismerjétek meg az embert, akinek minden vágya, hogy póniként fuvarozhasson.  ..
Mi speciel már egészen elfelejtettük Zsuzsát, ám Gyurcsányék most előrángatják a békés háziasszony szerepéből és megteszik kormányszóvivőnek. A Subba üdvözli a döntést, hiszen Zsuzsánál jobb nő ezt a posztot még soha nem töltötte be Magyarországon, és a bulvárhősök…..
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
Subba Képrejtvény 2007.02.13 16:50:00
Az alábbi képen szereplő fickó kis országunk egyik kedvelt zenésze. Ki ő? UPDATE: Azért ez picit lassan ment, Pataki Attis az...
Subba Nem kösz, kösz nem!!!! 2007.02.06 14:35:00
Senki sem gondolta, hogy a No, Thanx! nem tesz majd tönkre embereket. Igazából még el sem indultak, és máris csapást mérnek a világ legszerencsétlenebb zenekarára. Mennyire borzasztó érzés lehet 7 év zenélés után megkapni az első rajongói levelet, amit még csak nem is…..
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Általában fel tudjuk fogni a magyar tévéadókon leadott felvételeket, de ez az izé a szentesi tévé archívumából egyszerűen felfoghatatlan. Ki, miért, minek, mikor, kivel és hogyan? ..