Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jajjnemár

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostanában kicsit túlhajszolt Nagy Ferót mindenki ismeri. Ha leülünk vele egy kávézóban, lépten-nyomon odaszól valaki, hogy „szevasz Feró Bácsi”, ő pedig rendületlenül köszön vissza, élvezi, szinte aktívabb, mint egy mai fiatal zenész. Ha vele készítünk…..
jajjnemár 2012.01.03 13:49:58
@kiwirágós kivirradtig: szegény kiwirágos... mar az irigység, igaz?
A Sanyi által talált csodában talán már nem is a magyar helyesírás ellen elkövetett újabb merényletek miatt fogjuk a fejünket (kezdünk hozzászokni, bár miért is kellene elfogadnunk természetesnek?), sokkal szomorúbb az érintett honlap ügyhöz való hozzáállása. Az…..
jajjnemár 2011.05.31 16:06:10
Folytassuk a tegnapi események méltatását, lássuk a nagyon régóta nem frissített MacBook Air család két új tagját.Miközben a Mac OS X Lion előremutató képességei miatt egyetlen melléknévfokozás sem esett bántóan a fülemnek, a MacBook Air esetében nem éreztem hitelesnek Steve…..
w Tűz, víz, repülő 2010.08.20 00:45:00
  Nemzeti ünnepek alkalmával általában ugyanott találom magam, mint pünkösdkor, vagyis hogy tudok a munkaszünetről, de hogy mire fel van az egész, azt nem egészen értem. A két forradalmi ünnepet simán csak ellenzem, de augusztus 20-ról aztán végképp lövésem sincs. De nem…..
jajjnemár 2010.08.20 15:10:54
@mavo: már alig várod, igaz?
Amikor arról írtunk, hogy soha nem érjük utol a Nyugatot, akkor többen is bekommenteltek azzal, hogy igazából nincs is olyan, hogy Nyugat, azok az országok nagyon is különválasztják magukat, és különbözőek a problémáik. Na de mi az, ami létezik? Amiről elhisszük, hogy van. Ha…..
jajjnemár 2010.03.24 14:05:10
@volankombi: rendben van, ha kiálltok, és végső soron normál helyzetben azzal sincs baj szerintem, ha más országok erényeit viszonyítják a mieinkhez. A gondom a poszttal csak az, hogy most született meg. Úgy gondolom, hogy - bár mindekinek joga van véleményt formálni, meg élményeket megosztani - mostanában csakis az használna nekünk, Magyaroszágon élőknek, és magának az országnak, ha a pozitívumait ápolnánk, emelnénk ki, és kicsit pihentetnék az önostorozást. Önbizalmát nézve, az országunk elég rosszul áll, regenerálódnia kéne, es ez csak úgy mehet, ha az értékeinkre koncentrálunk. Egy ilyen blognak, ami be van linkelve az Indexre,hatása van az olvasói gondolkodására. Hidd el, kedves Posztoló, hogy jobban emeli az ember hangulatát, ha - még ha kicsit egyoldalúan, elfogultan is - arról beszélnénk, amiért JÓ itt élni. Egy beteg ágyánál sem a leghatékonyabb módszer, ha halálról beszél az ember, meg arról, hogy menniyvel jobb az egészségeseknek, mint annak, aki épp az ágyban fekszik. Ez most nem politikai állásfoglalás, vagy ilyesmi. Csupán arról szól, hogy könnyebb azt jobbá tenni, amit magunkénak érzünk és hiszünk benne.
köszi a lehetőséget, hogy hozzászólhattam.
w Karácsonyi ének 2009.12.08 11:30:00
Bronzvasárnap után vagyunk, ami egy viszonylag újkeletű ünnep, a naptárak még alig jegyzik, de annál inkább a kereskedők és a shoppingriportokkal virító média. Ez a harmadik hétvége a karácsony előtt, amikor már mindenkinek illik elkezdeni a vásárolgatást, hiszen nemsokára…..
Szörnyű baleset történt a ma 80 éves Nobel-díjas író Kertész Imrével. Az éppen szokásos novemberi reinersdorfi bevásárlóútján tartózkodó író egy helyi könyvesboltból kilépve sétálni indult, amikor a zöldhatáron át véletlenül magyar területre tévedt. Az író…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
BorBoy Bormámoros fesztiválszezon 2009.07.08 14:50:00
Minden hétre jut az ország valamelyik szegletében egy borfesztivál, de legalább egy fesztiválocska. Azaz, Albert gazdát plagizálva: fogják a poharukat... és tegyék be a csomagba a ruhák mellé, amikor nyaralni indulnak. Egerben a bikavér tiszteletére rendeznek ünnepségsorozatot…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
 Körülbelül egy hónapja szinte mindenhol felbukkan Szeles Mónika, hogy könyvét reklámozza Amerikában. Nemrég a National Public Radio new york-i műsorában válaszolt kérdésekre az egykori tenisz sztár. Brian Lehrer többször tért ki az interjú alatt Mónika gyermekkorára, hiszen…..
jajjnemár 2009.05.15 14:05:57
@somogg: meglehet. Könnyen igazad lehet. Talán túl vehemens vagyok és hamar ítélkezem olyanról, amit nem is tudok veled kapcsolatban. Remélem nem megbántódsz a szavaimtól, hanem valami hasznosat neked inkább.
jajjnemár 2009.05.15 14:06:42
@somogg: hasznosat hoznak neked inkább...
jajjnemár 2009.05.15 14:10:18
@somogg: :) neked is sok szerencsét. És a viszontlátásra itthon:)