Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trianon

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem itt kell önmegvalósítaniuk magukat 2012.04.14 11:52 F.Kapus..
Trianon 2012.04.14 15:49:15
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Jégkorong A fekete hétvége 2008.11.19 14:43:00
Az elmúlt szombaton és vasárnap olyan dolgok történtek magyar jégen, alsó és felső szinten egyaránt, amely mellett a balhékat kerülő és a szennyes kiteregetésében tudatosan nem eminens blogunk nem mehet el szó nélkül. Szigorú vélemény következik.Kezdjük a kirakattal, az Alba…..
Óriási lehetőségek előtt áll a korosztály, foglalta össze véleményét Kercsó Árpád azok után, hogy a hét közepén megtartották a kölykök, azaz a 14 éven aluliak felmérését a káposztásmegyeri Jégcentrumban. Géczi Gábor koordinátor várakozásai is beigazolódtak.Az…..
Elindították a pakkot az utánpótlás-bajnokságokban is. Főként 3 korosztályról írunk, azokról, amelyek eredményei publikálhatóak. A legifjabbakkal, a kölykökkel kezdünk. Régi kommentezőnk, Hokikori mostantól szerzőnk, olvassák tudósításait szeretettel. A…..