Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ma Ő, holnap Te vagy Én ?

20 bejegyzést írt és 2231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az összes valamire való brit újság, majd annak nyomán az egész magyar sajtó felhördült, hogy jaj kérem hajléktalantüskék vannak Londonban. Nem igazán értettem a hirtelen kiakadást. Ennyi erővel azt a szenzációt is megírhatták volna, hogy a narancsízű bubis üdítőkben…..
Bizarr egy téma jött velem szembe tumbleren tegnap: az egymillió forintos guminők weboldala. Bizony, a guminő már rég nem a sörszagú, izzadt és fingós poénokkal teli, amcsi jellegű legénybúcsúk vicces kelléke, hanem komoly iparág. Ennek a piacnak a csúcsán ül a Real Doll nevű…..
Orbán Viktor tegnap bejelentette a rezsiháború éve jön. Az elképzelése lényege, hogy a Fidesz jót akar az embereknek mindenki más rosszat, ezért a mindenki mással leszámolunk. Ebben az elképzelésben pedig a jó maga a rezsicsökkentés. Pedig igazából a rezsicsökkentés nem is…..
Július elején leveleztünk a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatallal az év elején 1 millió 263 ezer 940 forintért kialakított különbejáratú WC-ről, illetve ahogy a jegyző asszony nevezte, "komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó-…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
A kormány sokféle módon igyekszik a családok segítségére lenni a gyermeknevelésben. Most például a rendőri erőket veti be a zabolátlan nebulók rendszabályozására: szeptembertől iskolarendőr is képviseli az állam erőszak-monopóliumát az iskolákban. Az ide vezető tervezet…..
A nap kérdése: hány stadion kell még a narancsvelő agyúaknak, hogy végre feleszméljenek a pénz nem jó helyre megy, valami szörnyű foci fóbia telepedett Orbán fejébe,s ez már nagyon káros! ..
Jó hírt mondok néktek: levehetjük az alufólia sapkákat. Pedig őszintén és komolyan mondom, én hinni akartam az összeesküvésben. Láttam lelki szemeim előtt egy dohányfüstös kávéház mélyén - természetesen valahol a Parlament közelében -, mint a francia elefántok, ott ültek…..
A beruházás a TAO program keretében valósul meg kizárólag magáncégek adományaiból.   2018, Budapest. A Nemzeti Távirati Iroda jelenti: A négy éve elindított Tengerpartot Az Országnak (TAO) program összegéből a felajánló magáncégek Felcsút Nagyközség Önkormányzata…..
Az ATV információi szerint előválasztást és tévévitát javasolt Bajnai Gordon Mesterházy Attilának, hogy eldöntsék, ki legyen az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje. Jelenleg döbbenten bámulom a monitort és azon gondolkozom, hogy mennyire szomorú is ez az egész,…..
Én minden bizonnyal 15 percet élnék túl a dzsungelben meztelenül, minden felszerelés nélkül. De mondjuk ez a szintidő nem sokkal magasabb a város közepén sem wifi és okostelefon nélkül, vagyis én nagyon nem szerepelnék jól a Discovery új műsorában, amit ma este tíztől…..
A szegedi szabadtéri játékokon az István, a királyt Alföldi Róbert rendezésében adták elő. Lehet az előadást szeretni és kritizálni. Van aki szerint a színészek nem elég jó énekesek, Bródy Jánosnak pedig pont az tetszett, hogy ilyen sok színházi játékot lehetett egy…..
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
 foto: ustream A legviccesebb mindig az, amikor a hibát keressük. Sajnos kismagyar valóságunkban ez jellemzően mindig meg is van. Most éppen itt van: A'lmos. Tényleg egy percig sem tűnt fel senkinek, hogy az egésznek semmi értelme? Miért erőltetünk valamit, ha nem is figyelünk rá?…..
Ma Ő, holnap Te vagy Én ? 2013.08.19 17:55:41
@Antikommunista, antiszemita: te meg annyira,hogy biztos kint voltál a fradi meccsen amikor az MTVA élőben adta a megemlékezéseteket egy gyilkosnak, a világ szégyene
Ma Ő, holnap Te vagy Én ? 2013.08.19 17:59:24
@Antikommunista, antiszemita: nagyon buta lehetsz ha nem tudod,kiről van szó,hisz te irtad le a nevét :)
Ma Ő, holnap Te vagy Én ? 2013.08.19 18:04:55
@Antikommunista, antiszemita: "Antikommunista, antiszemita 2013.08.19. 17:45:39
Remélem,..." te mit szívsz hogy 20 percet nem tudsz visszaemlékezni :)))))))))))
Tisztelt Köztársasági Elnök Úr! Kedves János! Régi ismeretségünkre, bő húsz éve létező személyes jó kapcsolatunkra alapozva engedd meg, hogy elhagyva a formaságokat levelem elejéről, azonnal a tárgyra térjek. Nyomatékosan arra kérlek, utasítsd vissza a Nemzeti Média- és…..
Lázár János nem az a finomkodó elegáns gyerek. Ha belegázolnak az önérzetébe akkor aztán elszabadul a pokol, és vagy a sameszaival intézteti amúgy kurucinfósan újságba névvel, címmel, telefonszámmal a rohattellenséget, vagy ő maga intézi, mi van, mi, ki a kisfiú, te legnagyobb…..
Borostásan jelent meg egy Csányi Sándor OTP-elnököt leuzsorásozó sajtótájékoztatón Lázár János. Egy ilyen jelentőségű arcszőrzetváltozás a kremlinológia szabályai szerint óriási változásokat jelent a belpolitikában. Mi következik most? Államosítják az OTP-t? Újabb…..
Ma Ő, holnap Te vagy Én ? 2013.08.12 16:32:30
B(alu)LOG A múlt él 2013.08.12 10:39:07
99 évesen halt meg. Ágyban, párnák közt. Körülbelül 15000 – igen, tizenötezer! – embernek ez miatta nem adatott meg. Sem a békés öregkor, sem a békés halál. „…az idős férfit régóta belgyógyászati panaszokkal kezelték, az elmúlt napokban az egyik fővárosi…..
Ma olyat tett a Blikk ami már az újságírás legalja, egy miniszterelnök temetési előkészületeiről sem tud megírni egy cikket hiba nélkül, de ilyen hibát nem lehet véletlen elkövetni, s ez NAGYON szomorú: "A Fiumei úti temető 15-ös parcelláját tegnap már locsolták, az…..
Már megint ez a nyári forróság és ismét mindez Wuhanban! Egy kínai szerelmespár a meleg elől az ablakban keresett egy kis enyhülést és szeretkezett, amikor köszönhetően az ablak gyenge minőségének, az üveg eltörött, elvesztették az egyensúlyukat és mindketten a földre…..
Farkasházy Tivadar láthatóan nem tud különbséget tenni magán- és közélet között. A szárszói találkozót szervező álhumorista sajtóellenes megnyilvánulásairól már írtam, nem is akartam tovább ragozni ezt a témát, de a Heti Hetes-celeb HVG.hu-nak írott levele mellett…..
Pedig mélységesen felháborodtam azon, hogy a magyar bíróság egyre több új párt bejegyzése elé gördít akadályokat. Mert egy demokráciában megengedhetetlen, hogy vízfejű csinovnyikok tortadobáláson és sasjózsin edződött humorérzéke döntse el, milyen néven működhet…..
Baukó "Boglyasfejű VV" Éva, a Való világ történetének egyik legproblémásabb szereplője megint a bulvárlapokban szerepel. Ezúttal nem azzal hogy valaki éppen análisan akarja kényeztetni, vagy azzal hogy egy szerencsétlen énekes  videóklipjében szerepel, akitől hatszámjegyű…..