Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valakimás

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Répássy és Budai Gyula kiesik a parlamentből...
valakimás 2018.03.01 17:09:33
Mindig is kíváncsi voltam, hogy mennyire biztonságos Kínából webshopon keresztül rendelni. Hallottam hihetetlenül nagy átverésekről és alig 1 hét alatt megérkező csomagokról is. Épp konyhai kütyük iránt érdeklődtünk, és itthon horribilis áron vannak a pár száz forint önköltségű Kínából importált…..
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
A krónikus hátfájás a betegszabadságok leggyakoribb oka az iparilag fejlett országokban. A gerinccel foglalkozó szakorvosok egybehangzó tanácsa, hogy ügyeljünk testünk jelzésire, mielőtt problémánk komolyra válna...
Néhány fontos dolog, amit a melegházasságok hangos ellenzői nem tudnak, vagy nem tudnak felfogni - egyszerű érvek, melyeket a kritikusok nem nagyon tudnak cáfolni. *** *** *** Érdekes, hogy milyen sokan hiszik azt tévesen, hogy a melegházasságból az emberiség kihalása következne…..
valakimás 2015.06.30 13:41:24
@klacus: valószinűleg egy rossz angol forditásból ered, a "hot love" ha jól emlékszem ami ugye forró szerelem,de mint minden ez is átalakult "magyarosra", valahogy igy: összemelegedtek-melegek-meleg, :)
valakimás 2015.06.30 17:45:05
van egy egy egyszerű kérdésem (alapja a sok okos kifejtése alapján) lőn egy férfi és egy nő,házasságot kötnek a hivatal és az egyház szine előtt (eddig láttok csak) születik 1 fia és 1 lány, mit kell tennie ha a fia fiút a lánya lányt szeret,hisz ők heterók,nekik nem lehet meleg gyereke(szerintetek :) ) milyen jogok illetik meg ezen gyerekeket ha felnőnek, MINDEN olyan joga alapvetően megvan ami a heteró szüleinek,szomszédainak,ismerőseinek, ezen nem kell vitatkozni,Isten és ember előtt mindenki egyenlő (bármit is mond egy pap(róluk ne is beszéljünk!!) ) ha ,lehet itt genetikázni,hivatkozni az ősi jogokra,tradiciókra, irt vagy iratlan törvényekre,szokásokra MINDEN ember egyenlő igy a jogai is egyenlőek,ez ALAP, tehát ha házasságban akar élni (ez a szó nektek egy mitosz) abban él,alapból akkor lett elrontva mikor elkezdték feljegyezni ki kivel él egy fedél alatt,kinek kitől van gyereke (még ha ez nem is biztos, de az neve az ővé), házasság=egy papirlap, ha ez olyan nagy valami miért válnak el,verik a párjukat, miért keresnek új párt, nagyon lemegyek alapra= minden abból indul ki ki melyik "nőstényt" szerzi meg,s erről kér papirt nehogy a másik vad bika elvigye,na ez ugy baromság ahogy van, a sok okos,aki kifejti,hogy a házasság szentsége bla bla bla,azt hiszi magáról egy csődőr és az ő párjára ne hajtson senki,közben meg a pornóoldalkon a gruppent vagy a biszexeket lesi,de ha templomba megy meggyónja,ugyan kérem,a házasság intézménye egy hülyeség, hiszen csak egy papir ami regisztrálja ki kivel köteles élni,de ha félrelép simán elszakitják a papirt,aztán vadászhat másikra akivel megint egy kicsit együtt él, (kéretik kiérezni az iróniát) :)
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
valakimás 2009.09.05 20:40:16
@Admiral William Adama: Majd kikapcsolom,ha megtudom ma miben ártott Gy.F. a melegeknek:)))
valakimás 2009.09.05 20:43:39
@Admiral William Adama:
1. nem népszerűtlen,majd egyszer ha megéled meglátod !
2. nem népszerűtlen dolog,mert a világ más helyein egy egy rendezvényen 500 ezren is vannak, sőt egyre népszerűbb lesz:)))
valakimás 2009.09.05 20:48:19
@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: az benne a nevetséges, hogy aki a cikket irta és a képet csinálta megkivánta Feri popoját,tehát aktiv meleg :))))))