Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lesőrigó

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világon több mint 10 millió dollármilliomos él! Ugye, nem csoda, ha a szupersportautókra mindig lesz kereslet. Az egyetlen gond, hogy a kínálat igencsak korlátos, sőt a cégek maguk is próbálják „nehezíteni” a dolgot. A Toyota IQ alapjaira épített 37 995 eurótól…..
A boltok egy hónapja tele voltak a kétnapos megemlékezési verseny kellékeivel: ízléses tobozkoszorúkkal és olcsóbb, bilikék klónjaikkal; vágott, cserepes, és PET-palackokból készült krizantémokkal; szolid, filléres mécsesekkel, és mindenféle bibliai figurával telikovácsolt,…..
 Az ősi vár kicsiny kertes házának dolgozószobája valójában csak álca: a szekta szentélyének titkos bejáratát őrzi! Na persze csak az juthat be, aki ismeri az aranyozott gipszstukkó-címerek rejtélyét. Ha valaki a baloldali ajtót választja, azzal azonnal végeznek a…..
Zubajelentése: hóhérnévnap: dec. 29...
  A tegnapi után itt egy újabb gerilla-ingatlanhirdetés vagy mi. Mondjuk a kifejezés ez esetben talán nem a legszerencsésebb, mert egy több halálos áldozatot követelő pokolgépes merényletről van szó. Legalább is annak a fotójával hirdetik ezt az Aranykéz utcai lakást + egy…..
comment:com Az meg egy jegesmedve? 2010.02.09 14:29:00
A Newsweek egyik tévés szakírója leültette pár, Lostban nem járatos (értsd: egy percet nem láttak belőle, nem olvastak róla, csak annyit tudtak a történetről, amit hallomásból lehet) kollégáját, és megnézette velük a sorozat pár epizódját, közben meg felvette a reakciókat.…..
"Habár a nők túlnyomó többségét a kórház nyugtatja meg, van évi párszáz kismama, aki az otthonszülés mellett dönt. Az ő jogaikat tiporja sárba az egészségügyi kormányzat, mely évek óta nem rendezi megnyugtatóan az otthonszülés jogi szabályozását. A hatályos…..
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
Ennek az epizódnak a címe mellesleg mindent visz az évadban, ez a Lost Lola-T-je. Egy kínai nővel indítunk, aki egy kiskölyök társaságában vesz ki egy új lakást, aki persze Miles, mert ez az epizód az ő flashbackje. Miles már egészen kiskorában is kommunikált a halottakkal, egy…..
lesőrigó 2009.06.30 11:47:31
hogyvolt Lost 5x12 - Dead is Dead 2009.06.23 02:01:01
(Korábban a jövő heti hogyvolt került ki, mea culpa, mea maxima culpa) Az előző részben kiderült, hogy KisBen csaknem murdelt meg Szájid erőfeszítéseinek ellenére sem, sőt, Szójer és Katinka partizánakciója és Dzsekk önfejűsége következtében az Ádörök markában kötött…..
lesőrigó 2009.06.23 13:01:26
@ParajEllenség: De, ez volt szerintem a legjobb pillanata a filmnek. Ezen jót röhögtem. Mert addig ezek a föld alatti, meg titkos folyosók elég gagyik voltak, ráadásul mind olyan, mintha tegnap takarították volna, sehol egy kis pókháló vagy por vagy patkány... (persze ezeket lehet, hogy kifüstölték...)
Autózás a városban Olyan, mint a moziban Forog a film, nem unatkozunk... (Korda György - Autózás a városban) Ma olyat kaptok, hogy nyulat fogtok. Szióka fantázianevű kedves olvasónk ugyanis összeállított számunkra egy kiskáténak is beillő fogalmazást a négykerekűek…..
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
hogyvolt Lost 5x06 - 316 2009.05.11 22:10:00
Ismerős képpel nyitunk: egy szem a képernyőn, majd Dzsekk bamba képe a fűben, pont úgy, mint a pilotban, csak Vincent nem rohan elő a bokorból és nem lóg tornacipő a fáról. Szóval sikerült a visszamenetel, ismét ott vagyunk, ahol az egész kezdődött. Dzsekk hangokat hall és…..