Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mercel

0 bejegyzést írt és 2281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egyenesen a lényegre térek. A feleségemet és engem teljesen eláraszt a munka és a gyerekek, így nincs sok időnk szexre. Ennek kiküszöbölésére a feleségem azzal az ötlettel állt elő, hogy osszuk be a szexuális együttléteket és szó szerint ütemezzük be a szexet a közös Google naptárunkba. Emiatt úgy…..
Nyilván adná magát a dolog, hogy a Navalnij ügy kapcsán írjak arról, hogy Oroszország ismét válságba került. Mindazonáltal szerintem a Navalnij ügy csak egy tünet, és bár biztos vagyok benne, hogy lesznek következményei, ugyanakkor afelől sincsenek kétségeim, hogy az igazán fontos dolgok nem…..
Mercel 2021.03.26 10:22:59
@MAXVAL birсaman közíró:

"Nem véletlen, hogy 1989-ben a Tienmen téren a kínai nép kemény kézzel leverte a hazaárulók akcióját"

Megint hazudsz és csúsztatsz:
A kommunista kinában soha nem a nép kormányzott hanem egy nagyon beteg kommunista rezsim.

Diákok lázadását a szabadság és az értelem nevében hazaárulásnak titulálni visszataszító elvtelen bérencre utal.

Nem tudom ki előtt térdelsz már 10 éve, hogy nem tilltottak ki örökre, de nálad kártékonyabb még senki nem volt a blog.hu-n.

Te nem közíró vagy, hanem egy sunyi bérenc.

Ui, ja és ha már gyalázol valamit, legalább a helyesírásra figyelj oda "közíró " .
Az utóbbi napokban többször jött velem szemben, szinte minden hírportálról egy macska, aki megtámadta a gazdáját, és a gazdi kétségbeesetten kért segítséget előbb a rendőrségtől, majd az állatvédőktől. Nagyon sokat gondolkoztam arról, hogy írjak-e egyáltalán erről, de annyian foglalkoztok vele, és…..
Mercel 2020.11.06 11:30:10
A BKV-t különösebben nem zavarja, hogy az első tíz Modulo M168d-ből, már hármat le kellett állítani súlyos váztöréses hiba miatt, ugyanis újabb 11 ilyen járművet szerez be a társaság hamarosan...
Az elmúlt hetekben több jel is arra mutatott, Európa lassan reálisabb képet kezd alkotni Kínáról, és versenytársként mintsem egyértelmű partnerként fog rá tekinteni. A kérdés persze, hogy a részben a koronaívursnak köszönhető retorikai fordulat mennyiben fog valódi konfrontációhoz, esetleg egy…..
Mercel 2020.08.14 11:57:55
@MAXVAL bircaman közíró:

Mintapéldánya vagy a kilóra megvett elvtelen bértrolloknak és azok közül is az egyik legveszélyesebb.

Tizenéve olvasom a csúsztatásaid, ferdítéseid, hazugságaid..
Kizárólag negatív hatalmaknak és folyamatoknak tapsolsz.

A kínai rezsim életveszélyes saját népén kívül a világra nézve is, de ez téged kicsit sem zavar, sőt tapsolsz neki, ahogy tapsolni szoktál az elnyomó rúszki rezsimnek és orbán rezsimnek is.

Finoman fejezem ki magam ha azt mondom kitiltanálak az összes nickedden és nagyon szájon szeretnélek verni egyszer.
Az elmúlt hetekben a houstoni kínai konzulátus bezárása, és a kínai egyetemisták kitiltásának belengetése - az online oktatásra hivatkozva - illetve a szaporodó kémügyek ráirányították a figyelmet az USA és Kína titkosszolgálatainak küzdelmére. Amit viszont látunk, az könnyen lehet, hogy csak a…..
Mercel 2020.08.14 11:38:26
@DFK: jaja csak az nem mindegy ki hogyan mit és miért tesz.
Kina életveszélyes a nyugati világrendje és a demokráciára épülő országokra nézve.
Amikor feljöttem Pestre, nem a csóróság volt a legrosszabb, ami velem történt, hanem, hogy az állataimat el kellett hagynom bizonytalan ideig.  (kép: pexels.com) Alfa a kiskutyám Erdélybe ment, mamáékhoz. Az unokahúgom és unokaöcsém sokat játszott vele, nap mint nap sétáltak szerették egymást. Még…..
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
Mercel 2020.05.31 13:43:21
Macskatartáson gondolkodsz, vagy már cicagazdi vagy? Akárhogy is, a következő sorok Neked szólnak. Vagy azért, hogy segítsenek mérlegelni, akarod-e ezt egyáltalán, vagy egyszerűen csak rájössz, hogy ezt neked bezzeg senki sem mondta, mielőtt hazavitted azt a bundás kis seggfejet. 1: Fel tudsz kelni…..
Luxusautókról, nagy márkákról könnyű ódákat zengeni. Ferrari féle zenei műsortól mindenki elájul. Legyünk egy kicsit őszinték magunkhoz térjünk vissza a földre, vizsgáljuk meg közelebbről mit és mennyiért tehettünk meg, ha örömautózást szerettünk volna anno. Vidáman forgó motor, könnyű karosszéria,…..
Az egyértelmű, hogy Vikiék hibáztak akkor, amikor 2 db külön csomagot raktak a Foxpost csomagautomatába. A szabályzat szerint ugyanis rekeszenként 1 db-ot lehet csak betenni, amire érdemes ráírni a címzett és a feladó telefonszámát, de mást nem, mivel a többi adatot tartalmazó címkét a futár…..
Ha fizetünk egy külön szolgáltatásért, amit aztán a szolgáltató hibájából nem tudunk igénybe venni, akkor elég jogos követelésnek tűnik visszakérni a szolgáltatás árát. Na nem úgy a Wizzair-nél! Olvasónk is bebukta a 20 eurós külön helyét, amikor a Wizzair másnak is eladta azt. A légitársaság…..
Mercel 2020.03.29 00:33:15
@aefzuj:

Beszólsz valakinek, kioktatod , baromságokat beszélsz és még bunkó is vagy.
Nem vagy te véletlenül magyar?
(Amúgy leszarom a lényeg, hogy kcsg vagy)
  A magyar médiát is többször körbejárta már a hír, hogy a svéd Népegészségügyi Hivatal új eljárásrendje szerint csak a rizikócsoportokba tartozókat tesztelik COVID-19-re, a többieket otthonmaradásra bírják, vagy éppen hazaküldik, gyógyulgassanak a négy fal között. A péntek esti posztom után jött…..
Mercel 2020.03.16 01:12:36
@Pöff:
Asszem, úgy lettek ezek olyan gazdagok, hogy a geci szót nem az és helyett használják.
Ostoba fasz.
Ugye megvan még az RBX.hu? A januárban megírt maratoni szervizelés közben felszívódott fejhallgató esete nagyon szépen zárult, de most megint előkerült a cég, egy szomorúbb helyzet kapcsán. Olvasónk cége az RBX.hu-tól decemberben vásárolt, előre fizetett, majd várt. Mivel a rendelésének csak egy…..
Mercel 2020.03.07 14:11:08
@movhu:

Akkor ezúton nyugtatlak meg, hogy a webes kereskedelemmel SŐT, a szállítmányozással foglalkozó cégek legnagyobb része "csupán logisztikai partner" : )))
Onnan tudom, hogy mindkét műfajt megjártam mielőtt még... : )

Lehetne ezt jól is csinálni - sokkal hát a magyar néplélek olyan, hogy nem igazán cél az, hogy valami jól legyen elvégezve vagy művelve.
Steve Mcqueen, Jay Leno és Drew Barrymore sem tudta megszerezni. Helyette inkább egy kamasz tanulóautója lett a Bullitt-Mustang. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mercel 2020.02.05 00:09:07
@Megszeppent kisgyerek:

Teljesen igazad van, Drew Barrymore belengetésére bármit birtokolnék tuti ellágyulnék, egy csoda az a Nő..: )
Nem ismered a vásárolt autó múltját? Lehet a tréler a végeredmény   Egy tanulmányt olvastam nemrég a Haditechnika folyóiratban az üzembentartás speciális katonai követelményeiről Gyarmati József alezredes tollából. A hadseregek világában nagyon fontos a technikai eszközök hadrafoghatósága, tehát,…..
Nos. A múltkor azt írtam, hogy a Carinával kell menni Norvégiába, hisz az a logikus választás. Alig két nappal utána viszont rádöbbentem, hogy ennyire kézenfekvő megoldással nem csicskulhatok be. Fontos, hogy ne az autó alját nézzem majd, hanem a hegyek tetejét, de megbízható autókból elég jól…..
Mercel 2020.01.18 18:22:22
@Helga Dorottya Vincze: Szívmelengető olvasni, hogy van még Nő aki így van elkattanva: )
Sok sikert magad és Cselicsita projekthez is.
Szeretek nőket, igazi nőket hasonló , sportos verdában látni, hozzátesz a nőiességükhöz , IS: )
Nekem mai napig hiányzik az imádott CRX-em, úgyhogy abszolút átérzem.
Mercel 2020.01.18 18:24:34
@Matenak: Nagyon sok sikert és élvezetet a Norvég kiránduláshoz , Pont így vagy jól - fordítva bekötve : ))
Mercel 2020.01.24 16:28:19
@Helga Dorottya Vincze:

Az IS-be sok minden belefér férfiszemmel: )
A CRX-et egy rosszul alakult éjszakán menthetetlenül rommá törte az akkori barátnőm, 11 nappal egy teljes motorgenerál után, úgy hogy előző este úgy tettem le, hogy nnna .. holnap végre egy kicsit már nyomhatom neki.
Mármint Ellának .
(Mármint CRX-em hívtam így!!:D)
Zoltán telefonja elromlott, ezért szervizbe küldte, ahonnan nagy meglepetésére azzal jött vissza, hogy a hiba oka beázás. A további szakvélemények is ezt bizonyították, pedig a telefon beázást jelző markerei is épek voltak és  Zoltán sem érti, mi történt. Így viszont bukta a garanciális javítást.…..
Mercel 2020.01.24 00:33:19
@havrilla: Te öreg, icipicit se tartasz tőle, hogy valaki kiszed az internet vélt anonim közegéből és nagyon durván orrba ver párszor a stílusod miatt?
Annyira nem vagy anonim mint azt szeretnéd hinni és kötve hiszem, hogy a stílusod akár felét is megengeded magad élőben. : )
via GIPHY Olvasónkat a Homár tanította meg arra, hogy érdemes mindent alaposan dokumentálni. A kameraképek és a videók pedig mind arról árulkodnak, hogy azzal a dobozzal valahol útközben bizony valami nagyon csúnya dolog történt. A posztot mi is elküldjük a DPD-nek, ha pedig érkezik a válasz,…..
A kommandó szuper és legyőzhetetlen, ezt már  a hangalámondásos Schwarzenegger videokazetták óta tudjuk. Kivéve amikor nem. Toplistánkon a tíz legismertebb  SNATFU -azaz totálisan elcsesződött bevetése a különleges alakulatoknak.  A válogatásba csak a második világháború utáni, "közismert" akciók…..
ReAd-blog Fogadd el! 2019.08.16 11:56:44
A nő kiszállt az autójából. Megigazította a szoknyáját, majd magához vette a kulcsát, pénztárcáját, iratait, táskáját. Elindult a megbeszélt randevú helyére kissé bizonytalanul. Nem érezte magát elég csinosnak. Hiányzott a magabiztossága. Talán akkor fogyott el, mikor anya lett. A férfi már várta.…..
Anita nem érti, miért lécelnek le a férfiak mellőle 1 hónap után, és miért nem képesek gerincesen elmondani a problémájuk valódi okát? Ő tisztán játszik, már az elején elmondja, hogy gyereke van, és azt is, hogy ettől még nem halt ki belőle a romantika.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
A Comore-szigetek a Madagaszkártól északra elhelyezkedő szigetcsoportok szövetsége iszlám szövetségi köztársaság formájában. A szigetek története a 6. század körül kezdődik, mikor a lakatlan területre polinéz, majd maláj, végül szuahéli nyelvet beszélő bantu hajósok érkeztek a területre, ők…..