Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éjszárny-

104 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután, már sötétben elmentünk szánkózni a gyerekkel meg a kutyával a 11-es busz végállomásánál lévő erdőbe. Puma mudi, ennek megfelelően villámgyors és idegbeteg, de van egy vitathatatlanul jó tulajdonsága, hogy sosem szökik el. Sőt 20 méternél messzebb se csavarog…..
Még egyszer, utoljára, az EmPaMo kerékpársáv elleni tüntetésről. A vasárnap tartott demonstrációjukon egyértelműen kiderült, hogy súlytalan, háttér nélküli szervezetről van szó. Szimpatizánsaik, szervezőik nem csak egymásnak mondtak ellent, de gyakran saját…..
Ez, itten, tényleg mellbevágja majd azt, aki elviszi. Lehetőleg ne Ticóval jöjjön érte, mert nem fér be a csomagtartóba. Egy közel félméteres hosszúságú, négycsatornás távirányítóval vezethető helikopterről van szó. E-Sky lama V4 - tényleg szenzációs. Persze helikoptert…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
ELŐZETES a nepperszótár babaállapot címszó alatt következő tallózásából. Az agyvérzsírom tolultsága   maximális , ha autóhirdetéseken szörfölvén ez a szó megcsikordul. Autóvigéc koromban ugyanis kemény utóítéletekel voltam kénytelen módosítani korábbi…..
  Autókat írunk meg, amikről már senki nem akar, mert csak útban vannak. Fókuszban egy megfáradt Samara. Vigyázat, nem teszt! Vélemények azonos című írásunkról...
shangrila folytassam? 2009.02.02 22:52:08
 azon gondolkozom folytassam-e ezt a blogot. itt-ott van nehany megkezdett blogom, de valahogy egyiket sem érzem ma már igazinak.pedig lenne mit írni.és baszki, egyelőre két exemmel dolgozok egy helyen... nem a legnyugodtabb életforma ez asszem...
Magyarország az az ország, ahol még mindig kérdés, hogy kell-e téli gumi, vagy "majd óvatosan vezetek, ha esik a hó". Utóbbin a mai napig ki tudok akadni. Tipikusan az a fajta birkák, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy hóesésben nyárigumival nem 80-nal mennek városban, hanem…..
shangrila 2007.10.27 10:19:04
raz a hideg a kimerultsegtol. igen, lehet igy is. mindent egy lapra felteve, mert ez az oszin te hit a tarsban, a szerelemben. minden megalaztatast, minden bantast, fajast csendben bezarva remenykedni abban, hogy a masik egyszer eszrevesz, es szeret majd ezert a turelemert. aztan elkezd igazan…..
shangrila bocsanat mindenert 2007.10.04 11:48:33
úgy oszinten, kit erdekel ez az egesz? rango erekben a szivem korul meg erzem. minden mas?-nem erdekel. megprobalom a penget a kezfejemen. eletlen szar ocska borotva,epp csak par csepp ver. nem erte meg az erot amivel szetszedtem.  hullo csikkek az idoben, ez az eletem, es minek? probalj ember…..
shangrila 2007.09.20 07:17:11
a legcsodalatosabb embernek tarottalak akit valaha ismertem.oszinten sajnalom hogy ezt nem voltam kepes megmutatni neked.a hiba biztosan bennem van, sajnalom hogyfajdalmat okoztam.szeretettel kivanom neked, hogy erezed a szerelmet...
Csillagcsepp mély. 2007.07.25 20:24:49
Annyira távol vagy...Boldoggá tudlak-e tenni?Félek...Még sosem volt hozzám senki ilyen jó, érzem, hogy belül mindketten csak szeretetre vágyunk, szavakba önteni mégis olyan nehéz, hogy gyere, és ölelj meg...Még nem értél haza, aggódom, és aggódom magamért is.Megnéztem az…..
shangrila vége 2007.09.15 22:00:00
szeretlek téged és nem akartalak megbántani, tudom hogy sok mindenben hibaztam.azert nem akartam vitatkozni, mert ha nem akarsz egybol visszavagni, talán máshogyis sikrül átgondolni ezeket a dolgokat.sokat hibaztam, hidd el tudom, erzem, es szerettem volna jovatenni, jobba, de te istudod ez…..
shangrila ... 2007.08.18 11:21:09
mindenki cipel valamit. és minden kapcsolat lehet az igazi.csak azon mulik h mindketto képes-e szembenézni azzal amit cipel. mert mindkettőnek meg kell tennie.az igazi kapcsolat attol igazi, hogy mindketten képesek kitartani adddig, amig a masik szembe nem nez azzal amit cipel.enelkul nem megy,…..
shangrila . 2007.07.20 14:35:21
2 bejegyzest toroltem tegnap. faradt voltam, hogy leirjam, de azt hiszem ennek a blognak ez a vege...
shangrila összetartozni... 2007.07.10 11:29:31
milyen jó, hogy eszedbe jutott ez a nap... úgy örülök... együtt, és minden pillanattal megerősíteni az összetartozást... velem akarsz lenni... fehérben...szép ez a nap... itt a kis strandon, ahol gyermekkoromban volt szép a nyár... ragyog ránk a nap, öleljük egymást a vízben,…..
shangrila köszönöm 2007.07.02 00:26:50
a legcsodálatosabb, legszebb dolgot adtad nekem: téged, magadat.tényleg nem mutattam ki milyen csodálatosnak és értékesnek tartalak.köszönöm, hogy hiszel bennem.köszönöm hogy vagy, hogy ilyen vagy.köszönöm, hogy itt vagy velem.bocsáss meg nekem, hogy néha ilyen elvakultan buta…..
télleg boldog szülinap, tökjó :) köszönöm édes tündérkém :) ... tényleg köszönök mindent ami te vagy... teljesen sikerült becsapdáznod, és a legszebb ajándék lettél az életemben. és júliusban még rám is kattintod csapda ajtaját, nahát :) szóval köszönöm szépen...…..
shangrila (Újjá)születés/nap/ 2007.05.18 00:18:45
Bárcsak tudnám olyan jól egymás mellé illeszteni a szavakat, ahogy Te tetted és teszed, Csillag!(hát csináld, édesem) Mert olyan jó lenne végre, ha én is el/ki tudnám mondani, mit el és kimondani "kell(ene)". Nem csak megélni belül...Búra alá tett virágok,…..
shangrila együtt... 2007.05.08 23:26:00
az első "randevúnkon" csókoltuk meg egymást először, akkor gondolhattunk először igazán tisztán egymásra... és igen, az első randevúnkon költöztünk össze.néha nagyon nehéz, mindketten mondunk-teszünk néha olyat, amit a másik nehezen emészt meg. még keressük az…..
éjszárny- 2007.05.17 20:39:26
... szeretlek..
shangrila :))))))))))) 2007.05.01 14:16:41
hátööööö :)))nemistudom mitakartam, boldogság vanik :) csak olyan dolgokat amik eszembe jutnak zuhany alatt. :)  szóval h talán attól ennyire teljes és jó érzés, hogy egyzserre érzem magam felszabadult gyereknek és megállapodott felnőtt embernek. és a hülyeségeimet,…..
éjszárny- 2007.05.08 23:18:49
shangrila Fél és (mégis) egész 2007.05.01 13:59:55
Már itt vagyok, ne félj.Csillagom, Köszönöm, hogy megvártál... ..
shangrila .... 2007.04.27 23:06:17
mindig kerestem egy érzést. az álmaimból ismertem. kerestelek az álmaimban, a végtelenben, magamban, ezt az érzést akartam megtalálni, megérteni és elmondani hogy létezik. és érezni. hány éjszakán át, és mennyi mindent megtéve érte... és amikor már úgy éreztem mindent…..