Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sodika

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Robotzsaru reboot jó ideje a levegőben lóg,  a tervezeten Darren Aronofsky dolgozott, de az MGM csődjét követően távozott a projekt éléről. Miután a stúdió úgy-ahogy kikecmergett a pénzügyi bajból adott egy nagyobb lökést a Robotzsarunak is, José Padilhát ültették a…..
sodika 2012.09.16 00:14:33
  Aki nem hiszi, mennyire érzékeny alapjog a véleménynyilvánítás szabadsága, és mennyire lehet vele élni avagy visszaélni, és mennyire fontos lenne a totális véleményszabadság jogállami biztosítása (amibe semmilyen tabu büntetőjogi védelme sem kerülhetne bele), az most…..
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
sodika 2012.04.16 18:57:09
Fotó: Kalló Bea Hiába bukik meg a Fidesz hajléktalanpolitikája mind az emberség, mind a jog minden szintjén, az erőszakra és szigorításra épülő, az emberi jogokat semmibe vevő, az együttélés szabályainak hamis mítosza mögé bújó kormánypárti…..
sodika 2012.04.09 00:21:08
Ócska, vadliberális rémhírek helyett tessenek megnézni a valóságot!

www.youtube.com/watch?v=7BhNL-ezJdA

Kutyával erdőből költöztetett ember szólal meg benne, akinek szintén elbontották kályhával felszerelt bódéját. Elmondja, hogy 100%-ig elégedett, és köszön mindent.

Erről marhára ennyit
sodika 2012.04.09 03:39:14
@renevol: Tény, hogy az önkormányzatok több férőhelyet fizetnek, mint amennyit az érintettek igénybe vesznek. Sehol sincs 100%-ig kihasználtság.
From: Sajtófőosztály (NEFMI) Kedves Kolléga! A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sajtó és Kommunikációs Főosztálya számára frissítjük a sajtólistánkat. Kérem, szíveskedjék e-mailben tájékoztatni arról, hogy a tárca különböző ágazatai közül mely területtel…..
Orbán Viktor szombaton benyújtotta a "kormányprogramot", vagy ha úgy tetszik a Nemzeti Együttműködés Programját. A program 5 területtel foglalkozik részletesen:  a gazdaság rendbetételével, a közbiztonság helyreállításával,az egészségügy megmentésével,a…..
Pauser jegyzetei SoDIka égése 2010.02.22 20:20:00
Nem tudom, hogy ezt tényleg ő írta-e, vagy valaki a nevében. de nagyon jót mulattam SoDIkán(az elkötelezett forradalmi bloggeren, akit még a jobboldal is kiröhög), aki más blogok kommentjei között népszerűsíti az új blogját.…..
Szociológiai karakterükben, retorikájukban és a keleti Nagy Medvéhez fűződő viszonyukban is megegyeznek. A Jobbik szociológiai karakterét hasonlítom össze a bolsevik típusú kommunista pártokéval.   A Jobbik és a bolsevik típusú pártok közös szociológiai jellemzői: 1.…..
"A férfiakat figyelmeztetni kell, és meg kell érteniük, hogy gyakran félelmetesek, a nőkre és gyerekekre – különösen a családtagokra – akaratlanul is nagyon veszélyesek tudnak lenni. Szerintem vannak férfiak, lehet nem is kevesen, akiknek megkönnyítené az életét…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
Péntek van és egy hozzászólás következik. ]{udarauszkasz állását a válságra hivatkozva szüntették meg, de kiderült, hogy kitúrták. Nekem is hasonlo modon ert vegem a palyafutasom. Kamionoztam, es amint nagy autora ( 24 tonnasra) ultem, onnantol fogva folyamatosan olyan fuvarokat…..
Most lehet, hogy Herczog Edit (anti-)fan-clubnak fogunk kinézni, de az egybeesést megpróbáljuk rákenni a felpörgött szocialista képviselőnőre.A THM ugyanis Brüsszelbe megy. Mivel ez a fajta hitelkamat még kiskorú, és nem ülhet egyedül a repülőgépre, elkíséri őt Edit-néni.…..
  Aljas indokból. Vagy célból. Rágalmazás, becsületsértés. Azt gyanítja Tomcat, hogy az áprilisi, boltja előtt tartott flash mobunkon ezekbe, azaz a BTK 179.§ (1) bekezdésébe és a (2) bekezdés a. pontjába ütköztünk.  Frankón kihallgattak a rendőrségen. Kicsit…..
Sokat gondolkodtam és mindmáig nem értem, mi a baj a turullal (nagymagyarul: Turullal). Nem volt építési engedély, mégis megépült. Könyörgöm, ma száz épületből hány várja meg a jogerős építési engedélyt? Tíz? De az is csak a bankhitel miatt. Felépült, ott van, van az…..
Kettős Mérce Sajtóetika 2008.07.25 03:00:00
Tegnap este megtámadták az Index videó riporterét, és ahogy ez a felvételeken látszik, ha a RENDÖRŐK NINCSENEK OTT MEG IS VERTÉK VOLNA. Ez önmagában aggasztó, faragatlan, bunkó viselkedés. De ami ennél is aggasztóbb, a Hír Tv tudósítójának, Krakkó Ákosnak a hozzáállása,…..
A dinamikus fideszalelnökből lett EP-képviselőt nem zavarja, hogy a nyíltan szcientológus Drogmentes Magyarországért Maraton kirakatkatalapítvány védnöke lett a héten, sőt büszke rá:"Fogalmam sem volt róla, hogy a szervezet a szcientológusokhoz köthető; de ha az a feladat,…..
  Hallottam én már égbekiáltó butaságot innen is, onnan is. Igen, a népszava kulturáltabb, mint a gój motorosok. Gúnyolódásomban a blog beköszöntőjében leírtakhoz tartottam magam. Kitételed, miszerint röhögjünk magunkon, legyen, röhögjünk. És másokon is, mert…..
sodika 2008.04.29 18:05:45
Mandiner blog Majdnem interjúalany 2008.04.14 17:01:00
Nem is az ügy a lényeg itten. Mondjuk úgy, nézők előtt dumálgathattam volna erről-arról a TV2 női Azurák Csabájával. (Hogy nem lészen itt mélyinterjú, meg tudásmorzsák aprólékos söpörgetése azt már akkor kapizsgáltam, amikor Jakupcsek Gabit is frankón Azurákozta a Mokka…..
polkorrekt blog Nemzeti flashmob 2008.04.08 11:12:00
Mostanság hazánkba is megérkezett a flashmob mánia. Ha megnézzük a szó magyar jelentését akkor az villámcsődületet jelent. Magyarán a flashmobozók egy kisebb tömegben hirtelen odavonulnak egy bizonyos helyszínre valami ellen vagy mellet demonstrálni illetve a véleményüket…..
 Az ismert előzmények után elmentünk saját szemünkkel is meggyőződni arról, hogy itt flash mob készül-e, vagy pogrom. Pogrom nem volt, (körülményesen kibontakozó) flash mob, ellen-flash mob és szolid oszlatás igen.  Újlipótvárost (a zsidó szlengben Újzsélandot)…..