Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kváziasszonyok gyöngye

1 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nő: Istenem, úgy érzem azonnal vonzódom hozzád!  Férfi: Igen, én is abszolút dugni akarok veled!  Nő: És olyan könnyű veled beszélgetni! A párbeszéd csak úgy áramlik. Van valami sérülésed?  Férfi: Sérülés? Mire gondolsz?  Nő: Úgy értem mély, pszichológiai sebek. Ezt a fajta kapcsolódást csak…..
  Amikor reggel letört hátul a fogamból egy darab, nem értettem, de most már tudom, ez egy nem semmi nap. Remegve vártam mindig ezt a napot, és titkon tudtam, hogy el is fog jönni. A munkahelyemen kiderült, hogy blogot írok arról, hogy mit dolgozom. Először megkönnyebültem, kész,vége, ennek…..
Az idén 77 éves legenda, a világ valaha élt egyik legnagyobb színésze és nőcsábásza egész életében utált interjúkat adni, így nem is sokat adott, mikor már elég nagy név volt ahhoz, hogy ezt megtehesse. Viszont mikor olyan kedvében van és mikrofon elé áll, akkor legalább…..
kváziasszonyok gyöngye 2014.08.27 22:16:25
Nagyon szubjektív összefoglaló 10 év vizsgáztatásának tapasztalataiból a társadalomtudományok területéről   A kiemelkedő vizsgázó, aki miután kimegy a teremből az embert elfogja az érzés, hogy van még esélye a világnak   A kiemelkedő vizsgázó az, aki a…..
kváziasszonyok gyöngye 2013.06.30 23:05:12
@Kremyyy: egyetértek veled, hogy a beseggelendő adatmennyiségek nem teszik lehetővé, hogy az ember komolyan elgondolkodjon az összefüggéseken. Az én megoldásom erre az volt, hogy kockáztattam. Kevesebb tételt tanultam meg, de azokon elgondolkoztam. Általában szerencsésen belehúztam (mindig arra kell gondolni, hogy mit akarsz kihúzni, NEM arra, hogy mit nem) és akkor a "tudja is és érti is" kategóriába estem. Nagyon-nagyon-nagyon ritkán megszívtam, de még akkor is megmaradt a jó érzés, hogy értelmes dolgot csinálok. Nem mellesleg a komolyabban átgondolt anyag nem potyog ki a fejemből a következő vizsgára készülve, sőt szerencsés esetben egyik tárgy a másikat támogatja.
Másodjára aratott győzelmet a magyar civil társadalom a kormány fölött. Másodjára történt meg, hogy az elképesztő társadalmi nyomás hatására meghátrálni kényszerült a hatalom, és fejet hajtott a polgári közélet akarata, igazságérzete, derekas kiállása előtt.…..
kváziasszonyok gyöngye 2012.09.16 18:05:31
@neoteny: nézd, én elhiszem, hogy egyetlen mondatból is képes vagy diagnosztizálni (szólj, mikor nézed a képernyőt, hogy jókor tudjam rátenni a tenyerem a gyógyuláshoz), de az történt, hogy Pussy Riot a Karl Ferdinand von Buol-Schauensteinnek írt válaszomra reagálta a derült égből, hogy "Nézd el nekem ha nem fogalmaztam egyértelműen".
Én elhiszem, hogy figyelmetlenségből írta így, én sem főállásban kommentelek itt és én is figyelmetlen voltam, amikor "mikor"-t láttam ott, ahol nem az van. És innen értheted, hogy téged miért kevertelek bele.
A te betegségedet hogy hívják?
kváziasszonyok gyöngye 2012.09.16 18:11:24
@Pussy Riot: Nekem meg az a fura, hogy a "de a nők is ám!" csak akkor jön elő, amikor azt kell vele puhítani, hogy a férfiak bántják a nőket.

A női erőszakot nem lehet kivonni a férfierőszakból hogy kevesebb maradjon. Az erőszak nem lesz kisebb probléma attól, hogy a nők is csinálják (meg a gyerekek is). Egy "nővédő" szervezet honlapján én nem csodálkozom a nővédő szemléleten.
Ismétlem: Most Varga volt az, aki abból indult ki, hogy a CSBE a nők problémája, mások (pl. "a nők") nem állítják ezt.
Sefatias Popper Péter segít... 2012.07.06 23:30:00
Hét szempont, ami alapján felismerhető a szellemi hamisság: 1,Hamis az a tanítás, amelyik a tanítványt elidegeníti eredeti kultúrájától 2, Hamis az a szellemi iskolázás, ami gőgössé teszi a tanítványt. Úgy érzi ő az igaz úton járó kevesek egyike, mások tévelygők. 3,…..
„Ilyen lenyűgöző science-fiction alapanyaggal még sosem volt dolgom” – lelkendezett az E.T. rendezője. Bár még se a témáját nem lehet tudni, se azt, hogy kiről fogja másolni a köztársasági elnök, Hollywood máris lecsapott Schmitt Pál készülő PhD-jára. A film…..
kváziasszonyok gyöngye 2012.04.04 17:08:47
@azbesztos: akkor is adnak pénzt, ha csak röhögünk? kinek kell szólni pontosan? lógnak nekem egy csomóval.
Tudom, még messze van a szeretet ünnepe, de a márkák – már idehaza is – sorra jönnek elő a karácsonyi reklámfilmjeikkel. Így tett az angol John Lewis áruházlánc is, amely november 11-én útnak indította legújabb szpotját, ami máris 400 ezres nézettségnél jár a YouTube-on.…..
Rájöttem! Takarítás 2010.08.31 12:50:00
Takarítani minden helyiséget kell, ennek hiányában könnyen ellephet bennünket a szemét. A technika vívmányainak köszönhetően, úgymint a porszívó és a különféle vegyszerek, ma már könnyedén elbánhatunk a kosszal. A katonaság kivételével - ahol az őrmesternek alárendelt…..
Van egy határ, amit szerintem még egy szélsőjobboldali pártvezér esetében sem szabad átlépni. Gábor úgy lépte át ezt a határt, hogy a nyomában most is kiszakított, véres agyvelődarabkák repkednek a levegőben. Olvasónk a jól ismert taktikát alkalmazva a…..
A poszt végén szabályok, pontba szedve, imádjuk! A kép innen Mindenki ismeri a viccet, hogy a nő, mint a hurrikán... mikor jön forró és nedves, mikor megy, viszi a házat meg a kocsit. Kezdeném én is a szokásos formasággal, miszerint szinte naponta olvasom a sztorikat, hol…..
dolgok likviditás 2009.11.13 22:55:00
 A köszkeletű véllekedésel ellentétbe ez nem egy kacsaféle, hanem a folyékonyságból ered és aszjelenti, hogy van-e az embernek elég pénze felesre...
dolgok Ökotojás - tyúk nélkül 2009.10.28 11:16:00
Az ökotojást olyan tyúk tojta, aki gilisztát eszik. Ha kevés a tyúk, akkor tojást gilisztából is lehet csinálni, de nem túl egyszerű. Az álat levét ki kell facsarni géppel, utánna a sűrüjéből néhány kávéskanálnyit hozzákeverni a tiszta gilisztalé egy részéhez, és ebből…..
A meddig a fiúé a lány? Hányszor dobhatjuk ki a másikat? Kérdések. Sziasztok! Az én történetem sem mindennapi és mivel még elég élénken él bennem az élmény nézzétek el nekem ha itt ott nem tudok tárgyilagos maradni. Szóval a történetünk 7 éve kezdődött egy…..
Gyerekszoba Ház a kockán 2009.10.07 14:51:00
Várost mind építettünk fakockákból gyerekkorunkban, de legalábbis házat, vagy esetleg egy nagyobbfajta kockát tuti. Én mindig rá voltam kattanva a városépítésre, lehet, hogy ezen a vonalon kellett volna maradnom felnőttként is, és akkor egy budai villából írnám ezen…..
Nem szeretem, ha valaki nem hajlandó helyesen írni; de — rájöttem — azt még kevésbé szeretem, amikor valaki a kiváló helyesírásával fölvág. Fölvágásnak nevezem azt is, amikor valaki tényleg hibátlan helyesíró.  Az ilyesféle perfekcionizmustól a hideg…..
kváziasszonyok gyöngye 2009.10.05 18:53:17
ez a poszt olyan, mint a rajottem.blog.hu

ha úgy olvasod, még vicces is.
ha nem, akkor sírnivaló
Véletlenül elolvastam eggy szótárba, hogy ha pán-nal kezdenek eggy szavat, az aszt yelenti, hogy minden meghogy összes ojjyan, amijjyen szavat hozzáraknak. Például a páneurópaji aszt yelenti, hogy minden vagy öszes európaji.Na mostan eszt a hüjyébbjye nem érti és…..
dolgok Kis vak ondó 2009.09.10 09:56:00
 ..
kváziasszonyok gyöngye 2009.09.11 08:40:30
Gyerekszoba Rasszista IKEA? 2009.09.08 14:07:00
Felhívom a figyelmet, hogy én elkötelezett IKEA-fan vagyok, ha kell valami lakberendezés, oda fordulok először, aztán még másodszor is. Most sem verte ki a biztosítékot nálam ez a kis közjáték, inkább csak mosolyogtam egyet rajta, és rögtön eszembe jutottatok, hogy ezt Veletek is…..
Rájöttem! Szex 2009.09.04 09:06:44
A párzás minden élőlény számára az egyik legfontosabb tevékenység, hiszen ez biztosítja a szaporodást, a faj fenntartását. Ám az emberek között ennél is többről van szó, a szexuális együtlét örömforrás, amely érzelmi szinten mély és tartalmas kapcsolatok kialakulásához…..
kváziasszonyok gyöngye 2009.09.04 10:18:16
 Szegény fiú azt sem tudta, mi történik, csak sodródott bele a mélybe Az első igazán nagy szerelmem történetét mesélem most el nektek. Az Interneten ismertem meg a lány, és senki ne húzza a száját a dolog miatt, ugyanis egy majdnem két évig tartó kapcsolat alakult ki…..
kváziasszonyok gyöngye 2009.07.23 07:15:27
dolgok Instant 2009.07.20 11:17:00
 Ha valami nagy lessz a víztöl, például a leves meg a virág, de például volt már, hogy instant felest kaptunk, és a kocsmárosnak felkeletet önteni vízzel, mer ami instant abba minden eggyes atomjába bele van kódolva az egésznek a lényegisége a fontosabb összefüggések…..
kváziasszonyok gyöngye 2009.07.20 14:03:51
teccik, teccik, de sayna nem nagyon értem, mit akart a költő a lelkének méjjyéről előcsalogatni. Merhogy eszt írta:Májbóni ISO-Verdi AuchanMájbóni ISO ver tutszit.Májbóni ISO-Verdi AuchanÓ, ringbe májbónit cumi.Ringbe, ringbe,ó ringbe májbónit cumi, cumi,Ringbe, ringbe,ó ringbe…..
dolgok Nightingale 2009.07.19 18:15:00
 Éjjeliingzselé, mer a night az éjjel, mint például gutenight, és ebbe az esetbe meg nem az edényt jelenti, amire kiskorunkból sok esetbe nosztalgikussan emlékszünk, a zselét meg azér írják gelének, amiér a jöbetüt dzsöbetünek mongyák, vagyis nemtom mér...
Amikor tavasszal megjelent az új babamagazin, írni akartam róla, de a magentában pompázó HelloBaby! felirat láttán meghátráltam. Élénken élt ugyanis bennem a terhességem alatt elolvasott számtalan kismamáknak szóló magazin, az összes hidegrázó pocaklakózással, kispapázással…..
kváziasszonyok gyöngye 2009.07.18 00:01:41
@pafff: hogy hívnád azt a nőt/férfit, akivel 15 éve együtt élsz, 2 gyereketek van és nem vagytok házasok?