Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hm_hd

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel is kívánhatnék kellemes ünepeket mindenkinek, aki az ünnepek alatt is megtisztel azzal, hogy a blogra kattint, mint egy teljesen hülye évvégi reklámmal? A Stella Artois hirdetése épp megfelel a feladatnak, hiszen a Rudolfot egy sörre becserélő Télapó pont megfele a célnak,…..
Ments fákat, ments .wwf-ben! Ez a fősora annak a német WWF által indított kampánynak, amelynek híre egy pillanat alatt körbeszáguldotta a netet. Többen az évtized egyik legnagyobb hatású reklámötletének titulálták, mondván, ha elterjed, alapjaiban változtathatja meg a…..
Úgy látszik, az angliai T-Mobile továbbra sem száll le a flashmobokról, és még mindig látnak benne fantáziát. Amíg az eredmények visszaigazolják ezt, talán igazuk is van. A Liverpool station-ön megszervezett össznépi tánc, majd a nálunk is bemutatott, Pinket is felvonulható…..
hm_hd 2010.11.01 17:58:03
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
Most, hogy jobbról és balról is záporoznak a megrendítő erejű politikai reklámpofonok a választókra, újra elgondolkodtam azon, hogy én tudnék-e, szeretnék-e egy politikai párt kampányán dolgozni. Merthogy így első látásra nem egy csábító perspektíva. A furcsa a dologban az,…..
From Russia wid love Augusztus 30. 2009.09.01 09:51:00
Tegnap este jónéhányan elmentek bulizni, Alex és én úgy döntöttünk, hogy itthon maradunk, a kondi elég sok energiát kivett belőlünk. Tv-ztünk meg ilyesmi. A buli ahogy hallottuk elég jól sikerült mert a népek 6 után értek haza (és a koli amúgy is zárva van 1 és…..
Kedves Internetező! Amikor úgy értékeled, hogy tudsz egy jobb laptopot zsákolni a jelenleginél, mindenképpen formatáld a vincseszterét mielőtt tovább adod. Amennyiben nem tudod, hogy ez mit jelent, vagy nincs ilyesmire időd a sok fantáziálás miatt, várjuk a következő…..
hm_hd 2009.05.14 00:26:10
Jó reggelt Magyarország!Az utóbbi héten kiderült hivatalosan is hogy valami nincs rendben itt felül... Sikerült 86%ot elérnem a hullakönnyű matek mid-term-en, egyrészt mert nem tudok angolul, másrészt mivel valóban nem vagyok normális..  :DIgazán vége lehetne már a…..
Viktor in Switzerland Förszt vìk 2009.01.10 19:34:06
Sziasztok!!Eltelt az elsö hét. Tök jòk az ùj tàrgyaim, nincs sok szabadidöm. Most is csak röviden irok hogy ma kész legyek a tanulnivalòkkal és holnap mehessek sìelni.Szakitottam Jasminnal. Gondoltam ha megosztottam hogy összejöttünk akkor megosztom ezt is.  Pussz Viktor..
Azután, hogy több mint 300 millió dollárt költöttek a Microsoft brand újrapozicionálására és az egyik legfelkapottabb reklámcég, a Crispin Porter által készített, amúgy egész pofás reklámkampányra, a redmondi cég marketingesei gondoskodtak róla, hogy újra rajtuk röhögjön a…..
Hàt ez is eljött... :DItt ülök hajnali 7töl a computer lab-ban, az utsò vizsgàmra készülgetnék, ha nem lenne annyi màs sokkal kevésbé fontos ellenben sokkal fàjdalommentesebb dolog ami elvonja a figyelmem... Node vissza a tanulàshoz, see U in 30hoursViktor..
 Feltételezett ügyfél: Reál ÉlelmiszerFeltételezett Brief: Szia Edó! Stratégiai szinten ugyebár régóta beszélünk róla, hogy szeretnénk jobban rámenni az ún "elhanyagolt véleményvezér -mikroszegmensekre" (EVVMS). Csak ugye az volt a kérdés, hogy milyen…..
hm_hd 2008.12.21 23:46:37
Viktor in Switzerland 18 to go 2008.12.01 20:00:34
Sziasztok!Megint hanyagoltam a blogot picit, de most itt vagyok újra és bepótolom a hiányosságokat.Nagyon gorsan elrepült ez a két hét. Heti 1-2 zh miatt sose unatkoztam, amikor meg elegem lett a tanulásból éltem egy kis társasági életet, vagy a sieléssel kapcsolatban szorgoskodtam.A…..
Viktor in Switzerland 6/11 2008.11.16 14:06:53
Sziasztok!!!Ezen hetem a vizsgàk utàni pihi jegyében telt.... Ami nem azt jelenti hogy megàllt az élet. Tanultunk, buliztunk, néha aludtunk is.A hétvége nagyon jòl sikerült. Pönteken buliztunk, én csak kb 1-ig, utàna zùztam az àgyba mert màsnap Jasminnal elmentünk Zürichbe. Az utat…..
Viktor in Switzerland 2008.10.15 19:28:33
SziasztokEgy  pár kép felkerült a társaság egy pici részérül, meg a tájról.... Élvezzétek:)http://indafoto.hu/carvelino/collectionsViktor..
Amikor szombat és vasárnap délutánokon alkalmam nyílik magányosan sétálgatni a budapesti utcákon, a Várban, a Duna-parton és a pesti belvárosban, mindig eszembe jut, hogy mennyire nem ismerjük mi, budapestiek, ennek a városnak a szépségeit.Amikor magyarországi embereket arról…..
Viktor in Switzerland 1/11 2008.10.11 13:55:29
Hali!Akàrmilyen hihetetlen, elrepült az elsö hét. Ugy érzem megismerkedtem a rendszerrel, jòba lettem a legtöbb emberrel. Tegnap tartottak egy welcome party-t este  10töl, eszméletlen nagy buli volt, nekem fél 4-ig. A buli -2. òràjäban pàr végzös meghivott a szobàjàba…..
Viktor in Switzerland cool school 2008.10.08 18:03:00
Halihó!Nem is tudom mikor tanultam utoljára... Érzem ahogy az agyam egyes részeiröl kezdenek lehullani a pókhálók.... Eddig volt 2 fajta vendéglátós órám, matek, meg angol. Az angol nem lesz laza, alapvetöen az iráskészségünke hivatott fejleszteni... Minden órára egy 3-400 …..
Viktor in Switzerland Welcome 2008.10.06 19:46:30
Tegnap megismerük a Rigi Bar-t. Nagyon hangultaos kis kocsmáról beszélünk, kb 20-30 féröhellyel. Ismerkedtünk, nagyon jol éreztuk magunkat, egészen fél 2 ig... Kellemetlen volt a 650-es kelés... :SAz utsó napom tanulás nélkül... Ami nem jelent azt hogy unatkoztam. Nyitottam…..
Ellőttem pár képet csak hogy lássátok merre járok...www.indafoto.hu/carvelinoHave fun you all... :D..
Viktor in Switzerland Sielés 2008.10.04 15:09:00
Éles eszemmel ràjöttem, hogy ha itt osztom meg veletek a sitàbor informàcioit akkor mindenki làthatja aki szeretné.A helyszin Murau, és a környezö sipàlyàk.-Az idöpont december 27-30, 4 éjszaka. Attol függöen, hogy 27én szeretne-e valaki sielni (ennek a vonzata a hajnali 4-es…..
Viktor in Switzerland Arrival 2008.10.04 14:00:00
Kedveskéim,Elöször is szeretném megköszönni mindenkinek aki eljött bucsuztatni, nagyon jol esett eltölteni azt az estét veletek,  és ezennel puszilom azokat elektronikusan, akikel màr nem tudtunk talàlkozni.Mikor megérkeztem a zürichi reptérre kiderült hogy vàrnom kell 2,5…..