Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A_dam

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség London, jövünk! 2014.06.15 18:16:23
Majd' két héten át Londonban és környékén portyázunk, gyűjtjük az anyagot, tapasztalatot, interjúkat csinálunk. Bende Tibbyvel tíz napon át együtt szívjuk szűk szállodai szobák, a bérautó és lepukkant útszéli etetők levegőjét. És egymás idegeire megyünk, kihullik a…..
A_dam 2014.06.18 18:32:26
Egy pár ötlet:
- London Motor Museum tényleg szórakoztató hely. Van egy csomó custom car, vicces átéépítések, filmes autók (Batmobil, KITT, Herbie)
- Ha arra jártok, érdemes lehet megkeresni Hall&Hall-t (
www.hallandhall.net/), régi versenyautók fenntartásával keresik a kenyerüket. Van néhány ritka darabjuk.
- Aston Martin fesztivál Brands Hatch-nél. (www.brandshatch.co.uk/calendar/2014/june/aston-martin-festival.aspx) Én más eseményen voltam ott, de vagány volt, hogy be lehetett sétálni a boxutcába, megnézni az autókat, beszélni a népekkel.
- Mondjuk határterület, de jó kis katonaijármű gyűjtemény van itt: www.iwm.org.uk/visits/iwm-duxford
- Érdemes elautózni az eghami Ferrari-kereskedés mellett és megállni csöppet. Az utcán nagyjából 2 milliárd forint értékű autó áll éjjel-nappal. (www.sytner.co.uk/ferrari/maranello-egham/home.aspx)
- Hasonlóan jó kereskedés van az A4 mellett: www.landmarkcars.co.uk/

Most ennyi, kíváncsian várom a tudósításokat!
Flash Játékok Prison escape 2009.02.20 16:19:57
fannieva küldte ezt a játékot. Én már nagyon nagyon régen játszottam vele, de szerintem a blogon még nem volt.http://www.gameshandbook.com/fullscreen.php?game=953..
London túlélte a 18 éve nem látott hómennyiséget, előzetes számítások szerint a gazdaságnak 1,2 milliárd fontba került a "Snow Day". Ugyanakkor, bár ma sütött a nap, holnaptól ismét számíthatunk havazásra, és akár mínusz 10 fokra is.A mai újságokat olvasva pedig…..
Kimera ajánlott egy ősrégi alap játékot, ami azonban valamiért nem került fel az oldalra.Szép a grafikája, jó a játékmenet, élvezetes játék.http://www.albartus.com/motas/..
PTinfo Ez lesz a jövő? 2009.01.04 14:09:00
2008. decemberének közepén-végén a londoni Heathrow reptéren elkezdődtek az első kereskedelmi jellegű PRT, azaz Personal Rapid Transit rendszerének próbafutásai. A 1,5 km hosszú vonal a Heathrow új, 5-ös terminálját köti össze a reptér szélén található parkolóval. A…..
Egészen súlyos agypróba a Z-Rox, hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Adott egy egyenes vízszintes vonal, amin áthalad egy betű vagy egy szimbólum. Mi mindig csak annyit látunk az egyenesből, amennyit a szimbólum kimetsz belőle, ez alapján kell kitalálnunk és…..
Itt úgy látszik, egy kórteremből kell kijutni.http://www.123bee.com/play/operation-theatre-escape..