Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phare

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár ez most nem a Gyilkos számok című sorozat különkiadása, de abban talán Charlie Eppes is egyetértene, nem kicsi ez az érték. Az Anti-Phishing Working Group most megjelent 2009 III negyedéves jelentéséből nemcsak ez derült ki, hanem bepillantást kaphatunk az adathalászattal…..
phare 2010.01.29 04:51:22
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

És ez hogy jön ide?

Windowsra is vannak ingyenes szoftverek és linuxra is vannak fizetősek. Más kérdés, hogy ubuntura rendszerezve vannak a szabad szoftverek a szoftverközpontban, csak rákeresel mi kell és magától letölti és telepíti.

Én például megvettem a Quake 4-et, a DOOM 3-at, az Enemy Territory Quake Warst csak azért mert ezeknek a játékoknak van natív linuxos portjuk. Persze az is igaz, hogy csak és kizárólag ezek a játékok azok a szoftverek azok amikért fizettem linuxos környezetben, az összes többit meg tudom oldani az ingyenes, szabad szoftverekkel.
phare 2010.01.29 05:12:58
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

Ja, most látom nem linkeltél, hanem a nickedben van benne a link. Bocs.
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..
„Lassan érezni kezdtem, ahogy növekedésnek indul a szarvam” - eleinte álompárnak tűnnek, és ők maguk is jól érzik egymást, de egy betegség ledönti a fiút, a csaj pedig azt hiszi, hogy a felszarvazás a legjobb gyógyszer a bajára. A posztíró maga vonja le a tanulságot,…..
30 milliárd forintnyi összeget örökölt egy hajléktalan testvérpár, akik egyike szociális otthonban, másikuk viszont a Róka-hegy egyik barlangjában él - írta meg a héten számos lap itthon és külföldön. A különös történet felkeltette az érdeklődésünket, részben…..
Miközben ezt a pusztot fogalmazzuk, mi tűrés-tagadás, elnézést a kifejezésért, de halkan fingadozunk. Hogy miért? Szeptember elején posztoltuk be azt a nagyon is viccgyanús plakátot, amit a Vértes Volán egyik megállójában fotózott Bozsi egyik ismerőse. A következő szöveg állt…..
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..
phare 2009.08.26 22:43:25
@phare: Persze mosott rizs is megy bele. Kb. fele fele arányban a hús és a rizs.
phare 2009.08.26 22:44:32
@phare: Meg apróra vágott hagymát sót és borsot. A bors adja meg az enyhén pikáns ízét.
phare 2009.08.26 22:46:46
@phare: Meg kevés só (a sonka miatt nem kell sok só) és sok bors. A bors adja meg az enyhén pikáns ízét.
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
phare 2009.06.18 14:10:28
@Natural:

Nekem van egy ismerősöm. Egy nagyon méltóságos, konzervatív úr. Mindig szerette hangoztatni azokat a szövegeket, hogy "legalább a dealereket lecsukják és aki drogozik az megérdemli", egészen addig amíg a saját fiacskája lebukott egy fél szál spanglival. Volt házkutatás tanúk jelenlétében, rendőrségi hercehurca, meg amit akarsz. Azóta érdekes módon elkussolt, nem hangoztatja a drogháborús propagandát.
phare 2009.06.18 14:22:00
@pengusz:

"Ha most tolnám, és lebuknék, kajak csak amennyit előír a törvény."

Csak addig nyomod ezt a szöveget, amíg odabenn el nem kezdene barátkozni veled a zuhanyzóban egy 110 kilós kisebbségi.
Egyszerűbb más f@szával verni a csalánt?
Ozzy Osbourne fiatalkorom meghatározó alakja volt, a Black Sabbath ébresztett reggelente, mert apám szegény meg volt arról győződve, hogy ha sokat hallom a Paranoid című örök klasszikust, akkor jobb ember lesz belőlem. Azon, hogy ez bejött-e neki, el lehetne vitatkozni, de ez most…..
Mostanában rendelt Norton Antivírust? Netán telefonon hosszabbította meg licencét? Akkor ideje ellenőrizni bankkártyája forgalmát, nem hiányzik-e pénz róla, mert szivárognak az ügyféladatok a Symantec házatáján. A riport szerint az Egyesült Királyságban élő ügyfelek…..
phare 2009.03.29 16:37:53
@Tromos Elek:

Ha ragaszkodsz a SAV-hoz, távolítsd el az új kernelt a synapticból és használj régit. Nem tudom hogy a Debianban van-e synaptic. Én Ubuntu 8.04-es gyári kernellel használom.
Vagy pedig.
Használd a Sophos Antivirus Linux 6.6-ot, ami a legújabb linux kernelt támogatja.
Németországban a kaján lehet spórolni. Ez elsősorban az egyedül az élelmiszereket terhelő 7%-os áfa miatt van. Amúgy a merverstejer 19%.Nézzük először a legfontosabbat, a sört. Ha nem ragaszkodunk valamelyik agyonreklámozott prémiumtermékhez (Krombacher, Paulaner, Becks) hanem…..