Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takács Bálint

0 bejegyzést írt és 401 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarok negyede se támogatja Orbán programját...
Takács Bálint 2019.05.27 10:20:11
@csüngőhasú norvégbáró: az azért ugye lejött agyilag, hogy a többi parlamenti párt is közpénzből kampányolt?
Takács Bálint 2019.05.28 12:09:00
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Nem bazmeg, hetente egy nőt megöl az élete párja, fehér felsőbbrendű fasz hím."

Hol?
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
Újabb nap, újabb sorozatpremier, szédületes a tempó, kérem szépen. Most a Prime hoz el egy újoncot, a The Orville-t, aminek az első részét én gyűlöltem, de állítólag a negyedik résztől kiegyenesedett, és egyre faszább Star Trek-pótlék lett belőle. Az Orville egy dramedy, egy…..
Takács Bálint 2018.02.13 22:03:05
Szinte képtelenség a luxushajókon napozó szőke svéd szépségek helyére képzelni, hogy pont itt, 78 éve családapák százai vágták el gyerekeik torkát, majd megosztoztak asszonnyal egy golyón. És nekik volt igazuk akkor a spanyol Alicante kikötőjében 1939 márciusának végén, mert a túlélőkre a kínhalál…..
Személyeskedve, lekezelően nyilatkozott újságíróknak a francia köztársasági elnökről...
Takács Bálint 2017.06.23 07:30:14
@Bikkfanfutyulo: A demokrácia csúcsát jelentő USA választási rendszeréről hallottál-e? A "gerrymandering" kifejezés ismerős számodra? Ott is csak akkor lett baj a választási rendszerrel, amikor Trump győzött, pontosan ugyanaz a rendszer teljesen rendben volt Obama idején. Horn Gyuláék kétharmada sem zavart senkit a balliberó oldalról, pedig a szavazatok hány százalékával sikerült ezt meglépniük?
Arról már ne is beszéljünk, hogy Macron, arányaiban jóval kevesebb szavazattal került hatalomra, mint a FIDESZ.
Demcsák Zsuzsa kilenc évi meló után hagyta ott a TV2-t nemrég, (itt meg is írtuk, hogy miért) és nagyon úgy nézett ki, hogy nem is fog a médiával foglalkozni, hanem más pályára lép. De akit a képernyő szele egyszer megcsapott ugye, azt nehezen ereszti, ennek megfelelően várható volt, hogy megkeresik…..
Két Oscar, négy Emmy és öt Golden Globe - ezeket mind Jessica Lange nyerte (tök jogosan) 1976-os első szerepe óta. Játszott színházban, filmben, sorozatban, legutóbb Ryan Murphy American Horror Story-antológiasorozatában volt nagyszerű (különösen az első meg a boszorkányos évadban), most pedig az…..
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
Újabb szörnyű baleset világított rá a hétvégén, hogy ami a magyar utakon folyik, az tarthatatlan. Egészen elképesztő, hogy kurva nagy technológiai fejlesztéseket képesek elvégezni a nélkül, hogy a fő problémákat orvosolni próbálnák. Mert mi van most? Ugyanaz, mint már sok éve, nagyjából a…..
Takács Bálint 2017.04.19 17:13:26
@kukaberci: az a két furcsa fém csík, amit a szakemberek villamos sínnek hívnak nem tűnt fel a Bécsi úton? A jobbra kanyarodást tiltó tábla azért került ki, hogy a gyalogosok miatt bennragadó autósok ne tartsák fel a villamost.
Lazarbibi Élet a házimozi előtt 2017.03.17 19:01:29
A térhatású zenehallgatásra való törekvés szinte egyidős a hangrögzítéssel A manapság általánosan használt sztereó hangot nem sokkal a fonográf és a telefon megjelenése után már feltalálták. A mérnökök hamar rájöttek arra, hogy ha az embernek két füle van, akkor a két irányból érkező hang…..
Aperti Film Az ötödik erő 2016.09.14 10:04:24
A Magyar Tudományos Akadémia Atommagkutató Intézetében jártunk, ahol megismertük Krasznahorkay Attilát, a Magfizikai Osztály vezetőjét és tudós kollégáit, akik azzal vonták magukra a világ figyelmét, hogy vélhetően felfedeztek egy új fizikai kölcsönhatást. A bő másfél évtizede tartó kutatás…..
Újabb évad, újabb felháborodott szülő kap rohamot azért, mert Pistike csak nem olyan jó, mint hitték, és nem jutott be az élő adásokba. A Blikk írta meg, hogy egy apuka a Facebokon tette közzé kínjait, és írta le részletesen, hogy a most forgó műsor (a válogatók, a tábor és a mentorház felvételei…..
A TV2 nemrég kinevezett hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien és riportere, Kunfalvi Nóra a Juhász Péterrel készített emlékezetes interjú, illetve annak folyományai miatt kerülhetnek a Magyar Újságírók Országos Szövetségének etikai bizottsága elé, írja a Bors. A lap úgy tudja, hamarosan megvizsgálják…..
  Beth Morris, az idei brit The Voice egyik végső esélyesének tartott versenyzője a műsor élő negyeddöntője előtt távozott a produkcióból másodmagával, írja a brit sajtó. A Telegraph szerint Morris önként, könnyek közöt hagyta ott a műsort Chloe Castro társaságában, más források szerint…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
A Fox nemrég mutatta be a Grease élő, felújított előadását a tévében. Jól sikerült produkció volt, az egy nappal korábban apját elvesztő Vanessa Hudgens konkrétan a lelkét kiénekelte a színpadon, és azon túl, hogy a szöveg kétértelmű, vagy inkább csak ódivatú, de ettől még elég sikamlós…..
Ma kezdődik a párizsi klímacsúcs, vagyis az ENSZ 2015-ös klímaváltozási konferenciája, melyen fontos döntések születhetnek. Sajnos a klímaváltozás eléggé átpolitizált téma, amelyben a tudományos ismereteket gyakran felülírják a pártállás alapján kialakított vélekedések, így a közvéleményben sok…..
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
Takács Bálint 2015.09.10 08:30:19
@Lesből Támadó Szárítókötél:
"Nomármost akkor ízlelgessük a szerző ezen mondatát az 56-osok vonatkozásában, egy apró módosítással:
"Mert aki a fenti 36 ország egyikébe akar menekülni, az nem menekült többé, akkor sem, ha eredetileg valóban háborús zónából indult el. Az innentől gazdasági bevándorló, aki csak egyszerűen jobban szeretne élni."
"
Mint látszik, tényleg fingod nincs, hogy mi történt az 56-os menekültekkel.

Miután Ausztriában zárt táborokba kerültek, nyilvántartásba vették őket és egészen addig kellett várakozniuk, amíg egy befogadó ország közölte, hogy várnak egy pl. 2000 fős kontingenst. Ekkor jelentkezni lehetett, hogy ki akar oda menni és a befogadó ország válogatott életkor, családi állapot, szakképzettség alapján, hogy kik mehetnek.

Hol van ez attól, hogy a migránsok, már Németországban is balhéznak, hogy ők tulajdonképpen nem is ide, hanem Dániába AKARNAK menni?

Dánia persze simán lezárta a határát.

Ebben a történetben egy dolgot lehet Orbán hibájaként felróni, hogy a plakátkampány helyett, már akkor el kellett volna kezdeni a kerítés építést és a törvény változások előkészítését.
Takács Bálint 2015.09.10 08:36:59
@ms sucks:
"Érdekes, a "menekültekről" egèszen addig alig lehetett hallani, míg a fideSS nem baszott el 1mrd forintot a "nem náci" csőcseléket felheccelő plakátkampányra. Pedig előtte is jöttek és mentek."

Te magadtól, vagy ilyen hülye, vagy fizetnek érte? Még nem szóltak neked, hogy az "álprobléma" vonalat azért már a DK és az Együtt is feladta? Ha esetleg a hülyeségek irkálása helyett azzal töltenéd az idődet, hogy pl. a frontex oldalán megnéznéd, hogy milyen ütemben emelkedett a migránsok száma, talán rájönnél, hogy most miért probléma és eddig miért nem volt az
A dolog ott kezdődött, hogy Görögország rég nem tud mit kezdeni a menekültinvázóval, ami a török partok felől éri az égei szigetvilágot. Összegyűjtik őket Athénban, majd elszállítják a macedón határra. A macedónok szintén nem tudtak beleavatkozni a dolgok folyásába;…..
Folytatódik a feministák háborúja azok ellen, akik azt a halálos bűnt merték elkövetni nő létükre, hogy kikérték maguknak a minden nő nevében mantrázott férfiellenes szövegeket és a privilégiumok követelését. A Nők a Feminizmus Ellen nevű kezdeményezés követőit előbb…..
Takács Bálint 2015.08.21 10:37:17
Új hírek érkeztek az érszűkület elleni magyar csodavakcináról, ezért ismét billentyűzetet ragadtam. Kb egy éve elég paradigmatikusan elutasítottam, hiszen ezt senki nem vizsgálta, nem engedélyezte, eléggé kuruzslásnak tűnik. Még ötletet is adtam, hogyan lehetne ezt továbbvinni…..
Takács Bálint 2015.08.03 23:59:42
@Öreg1965: Azért nem lehet ezt tesztcsoportnak tekinteni, mert senki nem tudja bizonyítani, hogy a kezeltek ugyanazt az anyagot kapták, ugyanolyan dózisban.
A fenti képen Ivana Gudelj látható, az idei Miss Dalmácia szépségverseny győztese. A sajtó még sem vele van tele, még csak nem is az első udvarhölgyével, hanem a másodikkal, akit úgy hívnak, hogy Nika Laličić. Mégis mi Nika titka? Roppant egyszerű: a díjátadó gálaműsorra…..
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Takács Bálint 2015.05.23 08:13:17
@Sarolta Robotka: Te tényleg ekkora idióta vagy, vagy csak bontogatod troll szárnyaidat?