Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rejtjel

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többször írtunk már arról, hogy miként tengődik Magyarország lakosságának egy jelentős része teljesen kiszolgáltatottan, szegényen. A szegénységben élőknek pedig nem igazán jut állami segítség, hogy hosszú távon megváltozzon a helyzetük. A legfrissebb adatok alapján…..
Európa-szerte egyre nagyobb problémát jelent, hogy a fiatal felnőttek nem költöznek el a szüleiktől és nem kezdenek saját életet. Érdekes módon ez elsősorban a perifériát (Dél- és Kelet-Európa) érinti. A nyugati országokban rendre 20 százalék alatti a 25 és 34 év közöttiek…..
Ha megkérdezünk nyolc feketeöves Trónok harca-rajongót, mármint olyat, aki a könyveket is olvassa, hogy mégis, mi a legközpontibb rejtély ebben a történetben, tuti, hogy legalább hat különböző elméletet kapunk vissza, és az is, hogy félórán belül anyázás lesz a dologból. Ilyen mértékű és szintű…..
rejtjel 2016.06.14 14:37:07
@Nikorene: Teljesen egyetértek, remélem nyitott fülekre talál, amit írsz.
Érdekes kérdést vet fel a legfrissebb Trónok harca-botrány: vajon mi az, amit egy szolgáltatónak kötelesség eltávolítani az oldaláról jogsértő tartalom miatt? Történt ugyanis, hogy a YouTube-ra felkerült pár videó egy Spanish Spoiler, azaz Spanyol spoilerező felhasználónevű júzertől, aki ezekben a…..
rejtjel 2016.05.08 17:22:49
Az Oroszlánszikla bazalttömbje kétszáz méter magasan emelkedik a srí lankai dzsungel fölé. Ide palotát építeni és azt üzemeltetni mérnöki és építészeti csoda volt 1600 évvel ezelőtt. A palotában mindössze egyetlen uralkodó lakott, akinek élete egyszerre idézi fel…..
Nem vagyok harcos, "gyerekkel-vagyok-elsőbbséget-nekem-minden-esetben" típus, de tény, hogy vannak helyzetek, amikor mindenki jobban jár, ha egy "gyerekest" (igen, ezek vagyunk mi, a kis rosszcsontokkal szimbiózisban élők) hamarabb tudnak le a hivatalban. Vagy a postán. Vagy…..
rejtjel 2015.11.04 13:37:20
@Kuoni pásztor: Hacsak nem beteg egy gyerek, aki ismeri, le kell tudnia kötni. Inkább azzal van a gond, hogy a szülők nem visznek játékot a gyereknek vonatútra, várakozáshoz, illetve nem tudnak vele játszani. Láttam olyan szülőt, aki úgy jött be a gyerekkel a kórházba, hogy volt nála egy halom ruha, gyógyszerek, biobuláta meg zabtej, minden, de annyi esze nem volt, hogy valami játékot rakjon a gyereknek.
Nem tudom, mi az ügymenet ilyen helyzetben, mit és hogyan kell csinálni, de nem hinném, hogy ez, ahogy mi ezt végignéztük, ez emberséges lenne. A betegekkel, a hozzátartozókkal szemben sem, de az elhunyt felé is borzasztóan tiszteletlen volt ez az egész. Még szerencse, hogy a néhai…..
rejtjel 2015.10.09 09:18:40
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: akkor is ezt írnád, ha a te édesanyád halt volna meg ott? Szégyelld magad, rég olvastam ilyen érzéketlen és bunkó hozzászólást. Te nem jobbágy vagy, hanem szimplán paraszt.
Kertmozi az étteremben, angus marha a burgerben, különelges bánásmódban részesült biopontyok a tányéron. A Malackrumpliban voltunk. Sok minden megváltozott, mióta itt jártunk. A rendelést a bejáratnál levő bódéban kell leadnod, ha szerencséd van, maga a tulajdonos, Járosi…..
Megtalálták a kazamatát, ahová a törökök a lázadozó Drakulát zárták.   Az észak-törökországi Tokat várának restaurálása során titkos alagutat találtak régészek, amely egy fürdőbe és egy katonai menedékbe vezetett. Két kazamatára is rábukkantak, amelyek egyikében…..
Pezsgőpukkanás szólt a MannKind cég főhadiszállásán pénteken, mikor évek vérverejtékes bürokratikus küzdelme után az amerikai hivatalos hatóság (FDA) megadta a piaci engedélyt a cég belélegezhető inzulinjához, az Afrezza-hoz. Az FDA döntése szerint június 27-től kezdve…..
Az inzulin és a kánikula nem barátok, azt sejtjük, de szerintem pánikra semmi ok, tapasztalataim szerint elég jól állja a strapát. Mit nem bír az inzulin és honnan tudhatod, hogy megbuggyant? fotó Az inzulin hivatalos tárolási hőmérséklete 4-8C, azaz a hűtő, és óva intenek,…..
addict Ne szopj a szállással! 2012.04.19 10:00:00
A napokban már több helyen is írtak a szállás.hu kampányáról, ami jól jelzi, hogy a filmjük nem csak nálam vágta ki a biztosítékot. Mert hogy ezúttal rendesen kivágta, az biztos. De mi is akasztott ki rajtam kívül még oly sok embert az egyik legnagyobb hazai utazási portált…..
Interjú Sárival. Kisvárosból származó huszonéves lány, Budapesten él. Diplomás, három nyelvet beszél, jelenleg másoddiplomáját csinálja – jogot hallgat levelező szakon az egyik megyeszékhelyen. Idén fog végezni, júniusban megkapja a doktori címet. Munkát keres, de nem…..
rejtjel 2012.02.28 12:34:36
@Bárány Balázs: Nem értem, miért lenne ízléstelen a véleményem.
A hölggyel sok ember cserélne.
És igen, remélem, hogy lesz még pár száz komment, hogy a fejéhez kapjon.
rejtjel 2012.03.26 19:32:54
@Bárány Balázs: Ne haragudj, de ma olvastam ezt, és eszembe jutottál. Ez a hölgy szerintem sokkal kilátástalanabb helyzetben van: szegeny.blog.hu/2012/03/26/mar_nincs_semmim_amit_eladhatnek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_26&utm_campaign=index
A tegnapi interjúban egy olyan esetet ismerhettünk meg, ami sajnos egyáltalán nem kirívó. Megfelelő végzettséggel, szaktudással, nyelvismerettel, egészséges hozzáállással rendelkező honfitársaink tömegesen vannak olyan helyzetben, amiben Sári. De kinek a felelőssége…..
  Kis szünet után újra itt van Top 10-es rovatunk. Szép számmal jönnek a horror bemutatók októberben (A dolog, Paranormal Activity 3, Fertőzés). Ennek apropóján összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállításánál nem csak azt vettem figyelembe, hogy mennyire…..
A cinizmusnak úgy látszik nincs határa és újabb séta lesz a Hősök terétől a Kossuth térig. Az ötletgazda szervező kitett magáért és február 5.-ére meghírdette a menetelést a demokráciáért, de most egy kicsit másképp!A menet felhívás szlogenje:  "Mutassuk meg…..
Bár nem volt váratlan Orbán Viktor döntése az államfő-jelölt személyéről, a tény bejelentése óta mégis sokan keresik a magyarázatot. Különösen érdekes értelmezést ad az egyik színvonalas blog sajnos anonim szerzője, aki az amúgy következetesen tisztelettudónak nevezett…..
rejtjel 2010.06.24 11:46:07
@1116001: www.nol.hu/archivum/archiv-452155

Orbán Viktor szerintem mindig is törekedett arra, hogy népszerűségét úgy őrizze meg, hogy távol tartja magát a mindennapi politikai csatározásoktól, és kvázi a "nemzet bölcs atyjaként" az "országgal törődjön". Az első Orbán-kormány idején ezt a célt szolgálta a pártelnöki és a miniszterelnöki pozíció szétválasztása; most a miniszterelnök-helyettesi tisztség. Elnökként, mint egy kormányzó :) hatalmas befolyással, széles jogkörökkel, közvetlen legitimációval bírhatna, ám mentesen a kormányzás kellemetlen következményeitől...