Regisztráció Blogot indítok
Adatok
College

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors úgy tudja, hogy a Jolie-Pitt házaspárnak a forgatáskor annyira megtetszett a Rózsák tere, hogy megvettek két, egymás felett lévő saroklakást az egyik templomra néző házban. A bulvárlapnak nyilatkozó ingatlanügynök szerint Angelináék egybe fogják nyitni a felújított…..
Bementem az oroszlánbarlangba. Fosok még, de az biztos, hogy a hely a műfajban számomra eddig nem tapasztalt módon lakájos és hájtek.Túl a szokásos körökön, miszerint a férfiak, ugye, kiválóan tudnak hisztizni, azért nekem tényleg van közvetett-közvetlen múltam, ami miatt…..
Mostanában nagyon nagy divat "fikázni" a Mikroszkóp színpadot meg Sas Józsefet, pedig kiváló kabaréik vannak. A következő jelenetben egy bírósági tárgyalást nézhettek végig, Aradi Tibor, Böröczky József és Varga Ferenc József előadásában. A Sas-ellenzőknek is…..
Hipotetikus a kérdés, mivel a picuri garzon a nyóckerben már betöltötte a "venni" kategóriát, épp csak ki tudom fizetni a hitel részleteit - ugyanakkor albérletben élünk.Ezzel együtt is megpróbálom összeszedni, amit erről gondolok, amit megéltem és amire készülhetek.…..
College 2010.07.13 13:25:23
Olvasgattam a kommenteket, és némelyiken nem kicsit ledöbbentem... Pl. írják páran, hogy a főbérlő minden előzetes bejelentkezés nélkül betoppant a lakásba, és nem érezte, hogy ez gáz. Hát nemtom... valószínűleg én egy percig sem maradtam volna abban a lakásban, mondjuk a második ilyen alkalom után. Sok lakás van, nagy a kínálat, ilyenkor el kell tolni a biciklit eggyel arrébb.
Amivel maximálisan egyetértek, a gáz szomszédok, illetve a tőlük való rettegés. Én jövő januárban költözök sajátba, de ez az egyik legnagyobb félelmem... és a szomszédjait tényleg nem tudja megválogatni senki, azzal - saját lakásban - muszáj együtt élni. Most is hülyék az alattunk lakók, de így, hogy költözünk, szarok rá...
Az öregekkel amúgy tényleg mindent meg lehet csinálni. Nekem a legtöbb szomszédom nyugdíjas, és egyébként nagyon jó arcok, még a bulikért sem szólnak (igaz, nincs túl gyakran). Úgy tűnik, a buzzer együttéléssel sincs különösebb problémájuk, igaz, hogy engem is csípnek, meg az emberemet is... :) Viszont hajmeresztő, hogy milyen dolgokba belemennek... Legutóbb pl. elfogadták, hogy azok miatt, akiknek közösköltség-tartozása van, fizessünk mi több közös költséget, mert "az elesetteket segíteni kell". Meg a faszomat, azt.

Összességében: a legjobb kombó, ha saját lakásba költözöl, ahol van akkora mákod, hogy normálisak a szomszédaid. Ezután olyan nagyon nagy baj már nem lehet. :)
College 2010.07.13 14:36:31
@Hammer: Betűről-betűre ugyanaz a helyzet a jelenlegi főbérlőmmel, mint ahogy leírtad. Ha nyűgünk van, szereltetünk, cseréltetünk, satöbbi. Hó elején annyival kevesebbet utalunk. Merthogy mi is utalunk, és nem jár a nyakunkra. Nyilván ehhez kell a 2-3 éves bizalom is, és hogy mindig mindent rendesen fizet(t)ünk.
@fehso2: Teljesen egyetértek. Sokkal inkább az ár-érték arányt kell nézni, és csak azért, mert a panel ócsó, még nem kell feltétlenül oda menni! Nekem is vett egy haverom panellakást kurvajó helyen, 10 milláért, de belépek a lépcsőházba, és legszívesebben elhánynám magam.
Ötévesforma kisfiú áll a boltban, túl a pénztárakon, ott, ahol a kosárból szoktak kipakolni. Zokog, de nagyon.Mellette a kiskamasz, kerek nővére, anyu még fizet, mikor eltörik a mécses. Miért sír? A nővére válaszol: mert elvesztette az újságját. A kisfiút rázza a sírás,…..
Ada lesz a Megasztár női műsorvezetőjeSzabó Zsófi lesz a Megasztár női műsorvezetője Zimány Linda lesz a Megasztár női műsorvezetőjeGregor Bernadett lesz a Megasztár női műsorvezetőjeSzorcsik Viki lesz a Megasztár női műsorvezetőjeLiptai Claudia lesz a Megasztár női…..
College 2010.06.23 13:25:55
@Commandante:
Szerintem gazdagabb lett a világ azzal, hogy megosztottad velünk ezt a rendkívül tartalmas, közérdekű információt.
Még azt esetleg kommentelhetnéd, hogy tévét úgy generally nézel-e ott külhonban, ez még nagyon, de nagyon érdekelne.
Két hónapja foglalkozom blogírással itt a tudtadon, egészen idáig nagyon lelkes voltam, nagyon odatettem magam egy-egy poszt kidolgozásánál. Jöttek is a sikerek: index.hu címlapok, megtisztelő (és kevésbé megtisztelő) kommentek százai. Tegnap ért az első csalódás a műfajt…..
asanisimasa REC 2 (2009) 2010.04.22 19:18:00
Ahhoz képest, hogy a Rec 1-el kapcsolatban éppen azon fanyalogtam, hogy a villódzó kézikamerázós éjjellátós, ide-odakaszálós vizuális kocepciótól gyakorlatilag nem láttam a filmet, ezzel a második résszel éppen az a bajom, hogy itt már látom. Ennek fényében viszont kénytelen…..
Félrefordítások Kuglizott? 2010.03.27 15:39:00
Talán még emlékeztek, korábban dicsértem az Egek ura fordítását. (Egyúttal emlékeztetnék mindenkit, hogy ne hagyjuk elsüllyedni ezt a témát!) Most viszont Buda beküldésében pont ebből a filmből kifogásol egy megoldást: A moziban feliratosan néztem meg az Egek ura c.…..
Nem kis melót pakolt Eric Wall, a Games Are Evil bloggere az alábbi képbe (kattintásra megnő). A képen a különböző fejlesztők és kiadók közti kapcsolatot, kis túlzással a játékpiac szereplőinek alakulását lehet követni a kezdetektől napjainkig. Elég alapos, az Eidos…..
College 2010.03.27 18:22:33
Nem hiszem el, hogy még mindig van, aki nem tanult az elmúlt sok év benzinkúti lehúzásaiból, tele van velük az internet, meg itt a blogon is volt már jópár ilyen sztori. Bár én is azt hittem, hogy teljesen evidens mindenki számára, leírom újra: te tankolj saját magadnak, annyit,…..
Milyen sokáig, akár évekig lehet hinni valakinek, akiről utólag nem is lehet tudni: vérgeci volt vagy csak szerencsétlen? Még 30 évesen is. De aki csal, az csal, itt nincs vita.     Pár hete találtam rá a blogra, és gondoltam megosztom veletek a történetem. Friss még…..
Amerikai box office eredményekAz Avatar újfent nem akadt legyőzőre, a három új bemutató egyike sem tudta megszorítani, a premierek közül csak a régóta halogatott Daybreakers mutatott fel jobb eredményt, a Leap Year és a Youth in Revolt nem teljesített valami fényesen, de nem…..
  Azt nem mondanám, hogy 2009-ben elkerültek a jó filmek, de mivel csak azok közül válogathatok, melyek idén készültek, igen nehéz dolgom van a top 10-es lista készítésénél. Talán fordítva kellene haladnom, és a végére hagyni a legjobbat, de a választék miatt mégis kezdem…..
Filmdroid Avatar 2009.12.18 15:20:00
  James Cameron egyik filmje sem tartozik a kedvenceim közzé. Ennek ellenére engem is elkapott az Avatar-láz. Hiába, egy ilyen látványélmény senkit sem hagyhat hidegen; ha más nem, legalább meg kell nézni, milyen az a film, mellyel tömegeket lehet megmozgatni.   A…..
Akkor ezt a hetet azzal kezdjük, hogy nem én kezdem a hetet. Legyen üdvözölve a blog szerzői között s_marcika, akivel együtt már ketten vagyunk. Marci vette a bátorságot, írt nekem egy e-mailt, hogy szívesen írna ide a blogra, mire én visszaírtam neki, hogy csak bátran, tessék:…..
Korábban arról szóltak a hírek, hogy Anand Tucker (Az eladlólány) rendezheti a The Danish Girl drámát, ám végül Thomas Alfredson (Engedj be!) kapta meg ezt a lehetőséget. A direktor elmondta, hogy egy ideje folytak már vele a tárgyalások és végül sikerült megegyezniük, a…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
College 2009.07.29 12:50:31
@Lavrentyij Pavlovics Berija:
Ilyenkor azért mindig annyira kíváncsi lennék, hogy azok, akik ilyeneket tolnak itt nagy bátran, hogy "ki mondta, hogy a buzik emberek?", vajon akkor is ilyen nagy lenne a pofájuk, ha szemtől-szembe kéne ezt megmondani egy 190 centis, kigyúrt érintettnek?
Arról nem is beszélek, ha a fia mondja majd el neki 20 évesen, hogy faszt szop (van/lesz rá esély, jelzem), akkor mi lesz?
College 2009.07.29 13:11:14
@Lavrentyij Pavlovics Berija:

El kell hogy keserítselek, van ilyen. Nem képzelgek.
College 2009.07.29 13:18:18
@Lavrentyij Pavlovics Berija:

Akkor azt kívánom neked, hogy találkozz egy 190 centis, kigyúrt heteróval, akit lebuziztál :)
A végeredményen nem fog változtatni, ha meleg, ha nem, dagadtra ver :D
15:20 - UPDATE #2: Szavazás a poszt alján! 13:15 - UPDATE az értetleneknek: nekem nem azzal van bajom, hogy egy órával tovább van világos, sőt, annak kimondottan örülök. Viszont ezt az egész átállítósdit azzal magyarázzák, hogy spórolunk vele egy évben egy egész napnyi…..
Az, hogy a nagy nemzetközi márkáknak (Coca-Cola, Mini)  szinte már kötelező a facebookra költözni, és így social marketingelni és közösséget építeni, már nem újkeletű dolog. Az azonban, hogy egy semmi kis magyar cég, amelynek látszólag sem a terméke sem a marketingje nem…..