Regisztráció Blogot indítok
Adatok
like.no.other

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ünnepek lecsengését egy vita kialakulása kísérte, amely az elvárások jogosságát vagy jogtalanságát, a szeretői kapcsolatban rejlő reális lehetőségeket pedzegeti. Mivel a téma igencsak fontos, és eddig, ha jól emlékszem, részletesebben nem tárgyaltuk még ki, itt a remek…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Túl nagy farkam van, és a mi esetünkben ez sok kellemetlenséget okoz. Csak bizonyos pózban, nagyon óvatosan megy a szex, de így is van amikor fájdalmat okozok neki.Sziasztok, Tamás vagyok. Ez a történetem: A feleségemmel tíz éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, egyetértünk…..
like.no.other 2012.01.23 11:41:27
@Dr. Kulics:

Inkább nem tenném, ha nem baj. No persze, ha számodra a hűség semmit sem jelent az életben, az a Te bajod. Úgyhogy az én szemszögemből nézve inkább Te szégyelld magad.
like.no.other 2012.01.23 11:53:19
@Letícia:

Egy dologban tévedsz: nem nyomok el semmit magamban. Éppen hogy hangot adok annak a dühnek, amit akkor érzek, ha azt látom, hogy valaki megcsalja a párját. Azt az embert, akinek örök hűséget fogadott. Azt lehet mondani, hogy idealista vagyok, de hogy magában szorongós, sértettségből dacoló ember, azt nem. Egyszerűen el tudom képzelni, mit érezne a feleség, ha kiderülne, hogy az ura félrekúr. Van fogalmatok arról, mekkora megaláztatás ez egy olyan embernek, aki komolyan gondolta azokat a bizonyos szavakat az oltárnál? Nem hiszem, egyébként értenétek, mit is mondok. Még egyszer mondom: nem vagyok érintett hasonló ügyben, tudtommal nem is csaltak még meg. Maga a gondolat is bőszít, hogy olyan emberek járnak az utcán, élik a társasági életüket, akiket csak és kizárólag a saját önös szexuális érdekeik vezényelnek, semmi több a világon. Arról már ne is beszéljek, hogy azok a nők, akikkel megcsalta a feleségét, szintén élhetnek párkapcsolatban. Az sem biztos, hogy rossz az adott kapcsolat, de megeshet, hogy éppen völgyben vannak, vagy a pia lesz bevállalósabb a nő. A lényeg szempontjából teljesen mindegy is, ebben a történetben mindenkit nagyobb sérelem él, mint a posztolót, és az ő "kúrótársait", ennek ellenére - a poszt hangvétele alapján - még őt kellene sajnálnom. Lófaszt!
like.no.other 2012.01.23 12:18:11
"Lehet jó ember valaki, kedves meg minden, nem megy a szex, szevasz."

Itt le is írtad, ami az én mondandóm lényege, egyben végső konklúziója, tanácsa is volt a posztoló számára. A probléma nem azzal van, hogy mással jobb neki a szex, hanem az, hogy mindezt teszi úgy, hogy az más ember káráráa szolgál! Ha a történetben az áll, hogy hazamegy, odalép a felesége elé, elmond neki mindent, majd egyikőjük jobbra, a másikuk balra, még tisztelném is, hogy volt hozzá bátorsága, megtette azt, ami az egyik legnehezebb dolog az életben; őszinte volt akkor is, ha az bántó. De nem ez történt, nagyon nem. Helyette sunyi módon csinálja a dolgait, magát és az érzéseit nem felvállalva, ezzel együtt egy számára állítólag fontos embert alázva teszi azt, ami számára a legmegfelelőbb alternatíva.

Nem mellesleg, abban egyetértünk, hogy a jó szex nélkül a házasság semmit sem ér. Én nem is vettem volna el egy olyan nőt, akivel már a kezdetek óta nem megy a dolog! Ez az, amiért most a posztoló szenved! Mégis mit várt? Ami magamat illeti: az, hogy volt olyan nő az életemben, aki jobban felhúzott, mint a feleségem, az csak 1 dolog. A házasság nem csak a szexből áll, még akkor sem, ha egyetlen percig sem vitatom a szerepét a kapcsolat tartósságát, minőségét tekintve. Számomra nem ér meg az a pár százalékkal több élvezet (már ha egyáltalán lehet ezt mérni, számszerűsíteni) annyit, hogy cserébe lemondjak olyan alapvető emberi (különösen női) értékekről, mint amilyen a hűség, az egymás elfogadásának képessége. Az esetemben ezek a korábbi hölgyben nem voltak meg, ami persze nem jelenti azt, hogy ha úgy hozza az élet, hogy a feleségemet nem ismerem meg, nem kötök ki olyan mellett, akiben ugyanúgy megvannak ezek a jegyek, emellett a jelenlegi kapcsolatomhoz viszonyítva jobb vele a szex. Előfordulhat, de egyáltalán nem izgat már ez a dolog, mert jelenleg is maximálisan elégedett vagyok, minden tekintetben.

Ami miatt pedig foglalkoztat a kérdés, az pedig nagyon egyszerű: ki erre érzékeny,ki arra. Az autómtól sem tűrném el, hogy cserben hagyjon, miért tűrném hát el a feleségemtől? Sohasem értettem azokat az embereket, akik szerint a megcsalás megbocsátható, tehát végső soron észérvekkel megmagyarázható. Csak önnön magamat tudnám idézni: a lóf@szt!
TComment Kimondjuk: GSI? 2012.01.23 05:59:00
Ha olyan jó seggem lenne, mint a GTC-nek, egész nap csak azt simogatnám. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
like.no.other 2012.01.23 09:01:12
@Gomulka Béla:

Éppen azon filóztam én is, hogy mi a retek van ebben, ami 1400 kg? Basszus, egy Vectra B nem több, mint 1170 kg, pedig azért valamelyest nagyobb autóról beszélünk! Szerintem a biztonságra gyúrtak a fejlesztők a súly rovására: a merevítések nyomhatják meg ennyire a mérleget.
like.no.other 2012.01.23 09:14:37
@Shadowbull:

Őőő, az lehet, hogy nagyobb a mérete, akkor e tekintetben tévedtem, de a súlyt illetően Te nem tudsz valamit jól! Történetesen pont Vectra B-t vezetek, és a motortérben lévő plakett szerint ez bizony 1170 kg önsúlyú! 1.6 16V, 1996-os évjárat.
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
like.no.other 2011.12.30 15:25:58
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
like.no.other 2011.12.14 08:31:59
@rognork: Pedig a CAR300-as tényleg teljesen jól szólt. Vicces is, amikor bekapcsolom a 3 éves VV Jetta gyári alap hangrendszerét, és fülelek, hogy most mi a szar. Nagyjából minden.
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
„Szereti ezt a szinglizést, a független tökös csaj szerepét… csakhogy nem igaz a szerep, amit játszik, délibáb. És erre később fog rájönni, amikor már nem leszek mellette” – nehéz az elvált nők és férfiak helyzete, hiszen egy új élet hajnalán állnak,…..
Hivatalosan is bemutatkozott a brutális processzorral felszerelt Asus P565. Basszus, ez a gép sokkal erősebb, mint a 2002-es munkahelyi pécém, amiben 400 MHz-es Celeron volt. Az Asus 800 megahertzes processzort, 128 megabájt RAM-ot, Windows Mobile 6.1 oprendszert és 2,8 hüvelykes VGA…..
like.no.other 2008.11.17 20:51:22