Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vörösrózsa

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
// //     Hogyan lehet ingyen fűtési anyagot előállítani? A mai nehéz körülmények között nem is olyan érdektelen téma. Újságpapírból ingyen fűtési anyagot lehet készíteni. Úgy hívjuk, hogy tüzelőbrikett. Ezt a módszert hobbi szinten lehet gyakorolni. Tehát mi is…..
  Az egészséges lúgos víz a hosszú élet titka   Emberek sokasága betegszik meg. Lehetséges anélkül élni hogy megbetegedjünk? Úgy tűnik hogy az öregedés problémájára sikerült megoldást találni a tudósoknak. Talán az ionizált egészséges lúgos víz lehet ez a megoldás. Az öregedés egyik oka az…..
// //     A méregtelenítés és a súlycsökkenés komoly kapcsolatban van egymással. Rendkívül fontos a méregtelenítés elméletének a megértése a mérgező maradékok eltávolítása a szervezetből amivel sikeresen és tartósan fogyhatunk is. Meg kell értenünk a…..
  Ha dugulás van az otthonunkban a duguláselhárítást házilag a következő képpen kell elvégezni. Először is megpróbáljuk a lefolyótisztító granulátumot (a folyékony lefolyótisztítót nem ajánlom). Ebből lehet kapni hideg és melegvízzel használatosat. Én az energiatakarékosság miatt a hideg vízest…..
A citrom a kozmetikában nagyon jól alkalmazható a következőkre:      Hatásos kézápolószer: glicerinbe keverjünk pár csepp citromot és az ujjaktól a csukló irányába masszírozzuk bele a kézbőrbe.    Kisimítja az arcbőrt: egy tojásfehérjét, három-négy csepp citromlével habbá verünk és 10 percre…..