Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v.putin

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"s ilyenkor énmosolyból fényes hurkokatrajzolgatok köréd" Radnóti Miklós: Hasonlatok (részlet) Kép: Radnóti Miklós és Gyarmati Fanni Visegrádon Glatter Jakab (1874–1921) A költő édesapja Glatter Jakab (1874–1921) kereskedő volt, édesanyja Grosz Ilona (1881, Vác–1909). Glatter Jónás, a költő apai…..
Ez sokkoló hír. Túlzás nélkül állíthatom, hogy Dennis Farina volt minden idők egyik legjobb karakterszínésze. Azzal együtt, hogy szinte kizárólag ugyanazt a karaktert játszotta, ugyanis kimeríthetetlen elánnal tette azt. Ő volt a gengszterfőnök, méghozzá a lúzer…..
Egyszervolt országban az állítja egy vélt bűnös, hogy ellenük koncepciós eljárás zajlik. Nem ez lenne az első eset, és nem is az utolsó, mikor ezzel védekezik valaki. Rényi-Vámos Krisztina mostani mondókája - legalábbis az én szememben - nem mentő körülmény, inkább egy…..
Vastagbőr Hajrá Lászlóné! 2011.12.22 08:31:00
Még egy minisztercserét sem tud ez a nyomorult kormány ortodox módon levezényelni? A szupersúlyos, évi 600 milliárd felett rendelkező Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére sikerült egy olyan jelöltet találni, akiről senki nem tud semmit. A Lászlónét! Nekem egyből Kivágó Iván…..
A műsor történetében immár ötödszörre tér vissza az RTL Klub képernyőre Havas Henrik - tudta meg a Vasárnapi Blikk. A nagyképű, öntelt, flegma arcot szerepként viselő fickó - és ezt nem én mondom róla, hanem Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője - jövő héttől…..
Annácska saját elmondása szerint már nem közszereplő. Ezt mondta a saját szájával. Jó akkor nem. Geszti Péter takonynak nevezte az Index Gesztiválról írott dolgozatát, ez is egy vélemény. Ezek meg sorok egy videó elé. Ultravaló azoknak, akik egy lazább hangulatú videóra…..
 Ez van kérem. Hajós András sem maradhat ki a Mizu című gigasláger okozta feldolgozás dömpingből. A szolnoki strand árnyas fái alatt készült a felvétel. András és Tamás kedvelik egymást. Nem kommentáljuk, hanem közzétesszük...
Olimpiai bajnokuk óvatlanul elhagyta az aktfotóit. Ezeket:..
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
Sajátságos kivétel nemzeti ünnepeink sorában augusztus huszadika. Egyrészt sokak (talán megkockáztatható: a többség) számára ez a későaugusztusi nap a nyári szabadságolások és a vakációszezon miatt - az átadható üzenetek szempontjából nem túl szerencsésen - egyfajta…..
Palik László utolsó nagydíját vezényli, mondja az index. Ezek szerint igaz az Álmoskönyv jóslata, miszerint Szekeres Imrével lelkesen parolázni előbb mérhetetlenül sok elköltött pénzt, majd menthetetlen bukást…..
- A Naplóvizsgáló Bizottság jelenti - A hónap közbeszólásai II. Vége az ülésszaknak - (archív felvétel)Nincs könnyű dolgunk akkor, amikor összegeznünk kell az elmúlt időszak közbeszólásait. A termés ugyanis bőnek és ízletesnek mutatkozik, így fájó szívvel, de több…..
v.putin 2010.07.28 13:36:03
  Lengyelországban jártam néhány napja, és éppen a bemutatandó Biszku-film járt a fejemben, amikor lengyel házigazdámhoz fordultam: mi újság Jaruzelskivel, él még az öreg? Él bizony, közölte Radoslaw, egy pillanat múlva pedig hozzátette, X utca és Y házszám alatt lehet…..
   Nem is olyan régen megkérdezték egyik ”nagy divatrajongó” politikusunkat, hogy mennyibe került a LV táska, amit magánál hord? Azt válaszolta, hogy hamis és fillérekbe. Aztán megkérdezték, hogy… és az óra, ami a kezén van? (látszólag egy nagyon…..
149 éve (1861) született Tisza István.A híres református nemesi család talán legismertebb sarja magánúton tanult, így már 14 évesen maturált. Jogi tanulmányait Berlinben kezdte, Heidelbergben folytatta és Budapesten fejezte be. 18 évesen lediplomázott, és a Belügyminisztériumban…..
Ha már átöntötte a sót a cukortartóba, és a mustáros tubus is a fogmosópohárban van, akkor üljön le és nézze meg, hogy bolondoznak a tévék ma. Kivételesen egész napra készítettünk ajánlót, de ez is csak egy vicc, ne tessék hozzászokni. Különkiadással készül az RTL Klub…..
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
Kedves Miklós, drága barátom! Sajnos bekövetkezett az, amitől tartottunk, Antal meg a Balogh nem bírták tovább és beszéltek. Rólad. Sajnos, az időpont nem a legjobb, így 70 nappal a választások előtt. Máskor talán el tudnánk simítani az ügyet, de most nem megy. A rendőrségi…..
Az ünnepi szezon sztárja egyértelműen Mága Zoltán volt. A hegedűs, fogathajtó, lovag és tiszteletbeli rendőr nem csupán remek ízlésének, hanem újévi koncertje visszafogott médiakampányának is köszönhetően hódította meg tízmillió magyar szívét. Ugyanígy egyértelmű, hogy…..
Kontár Rubik kocka reklám 2009.12.20 18:53:00
2005-ben volt 25 éves a Rubik kocka (igen, ez egy retro post:D ). Ennek örömére akkor külföldön mókás kis reklámkampány futott, bár itthon nem sok embert hatott meg az évforduló. Nézzük a 3 féle plakátot. Nincs mit túlmagyarázni rajta.Szerintem zseniális! Nagyon jól…..