Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virus

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PopKult A nagyok egy kisfilmben 2011.04.23 10:00:00
Mihalik Enikő, a magyar modell  Vincent Cassel-lel szerepel Yves Saint- Laurent legújabb kisfilmjében! Nézzetek csak! A filmet rendezte Darren Arofonsky, a zene Clint Mansell nevéhez köthető! Szerintem nagyon klassz lett!  ..
Tottiékat a West End-ből üldözte el kelletlenségével az Office Shoes eladója, aki sem telefonálni, sem telefonszámot megadni nem volt hajlandó az éppen pénzt költeni szándékozó vevőknek. Így átmentek a Váci utcai boltba, ahol meglepetésükre az eladók maguktól ajánlották a…..
Szabolcs megtalálta a legtirpákabb ügyfélszolgálatost, akiről eddig hallottunk. Az Indesit garanciális hibabejelentését végző hölgy nem hogy nem volt segítőkész, de többször is lekúrta a telefont, vagy egyszerűen fel sem vette. Szerencsére nem ő az egyetlen, aki ezzel a…..
Nagyon helyes, ha egy egyetem nem a magas tudományok elitista fészke, hanem az életre felkészítő arána, ezért nem értjük Nevetek Elek siránkozását. A Naiv Ügyfél azon ironizál, hogy az egyetem a késve fizető diákokat "késedelmi díjnak" nevezett büntetőkamattal…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
Mikrotörténet, azzal a tanulsággal, hogy egy szülő sosem lehet elég figyelmes. Tündér szárazon akarta levágatni a kisgyereke haját, de nem jutott eszébe, hogy az Árkádban fura dolgok szoktak történni. Ezúttal a számla nőtt meg misztikusan. Nyakviszkettető sztori alant:…..
Jó hír, hogy nem minden véglényt sikerült leszerződtetni a metróba őrnek, jutott belőlük a versenyszférába is. Doyle 12, 11 és 8 éves gyereke újságot és pár kisebb dolgot venni ugrott be a Tescóba. Hiába volt számlájuk arról, hogy az újságjaikat helyben, a hipermarket…..
Az alábbi levél elég faramuci helyzetet ismertet, hátha olvassa egy közműjogász és tud tanácsot adni, néha sajnos a szabályos meghatalmazás sem elég.Drága Zugügyvéd!Albérletben lakom, ahol némi hátralék miatt a villany- és gázszolgáltatást megszüntették. A tartozást azóta…..
A Homár nem érti, hogy annak ellenére nem döntöttek még be poénból egyetlen bankot sem az elégedetlen naiv ügyfelek az elmúlt évek szopatásaiért bosszúból, hogy naponta több panasz érkezik mindenféle pénzmozgató intézményre. Tékozló olvasónk az Unicreditbanknál próbálja…..
Attila hónapok óta vonattal és bringával jár dolgozni Vácról Budapestre. Mivel a 8-as gyorson nincs tároló, Attila a peronon szállítja a kerékpárt, eddig minden probléma nélkül. Ma reggel viszont a kalauz úgy ítélte meg, hogy a drótszamár gazdátlan, így Újpesten…..
  Pár napos ausztriai nyaralásunk hozott végképp kedvet a szelektív hulladékgyűjtéshez, de egyelőre nem ment minden simán. A lenti levél olvasása előtt épp egy dupla környezettudatos megmozduláson voltunk túl, mivel a Péter által is hivatkozott oldal szerint a Lövölde…..
Az MKB Euroleasing vajon mi alapján adja ki a telefonos ügyintézőinek a munkát, ha a Gorkij74-et hívó, kissé nyers modorú hölgy nem is tudja, hogy ő most melyik havi részletet szeretné behajtani éppen. Nem mintha stresszelné magát rajta, mert neki mindegy, a lényeg úgyis az, hogy…..
 Úgy látszik létezik valami titokzatos erő, ami a magyar tévébiznisz közepesnél nagyobb kutyáit ellenállhatatlanul vonzza a vendéglátás felé. Nem elég nekik tulajdonolni, élőben is imádják játszani a vendéglőst. Az online táskaipar, illetve a kamera előtti zavart…..