Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ynos

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jobb helyzetben levő csapatok szoros mérkőzéseken nyertek a jégkorong OB I-ben. Miskolcon a Vasas Budapest Stars a statisztikák szerint sokkal többet lőtt kapura, el is húzott két góllal, de ahogy azt ebben a szezonban megszokhattuk, a Jegesmedvék nem adták fel, és…..
ynos 2010.02.27 16:18:35
@Miskolcifan:

Annyit a sorokról, hogy a Startst pl. Popovics nélkül is megvertük, szóval a kis sztrárunkról kiderült nem is olyan kihagyhatatlan, ennek tudható be , hogy Popovics pl csak 3. soros volt pénteken, mellesleg megjegyezném egyre kutyább...Szóval jó volna, ha már végre ő is tenné a dolgát... nem pedig hisztizne apucival együtt.
Vagy csak ennyire képes, akkor bocs.
Mindkét vendégcsapat nyert az OB I.-ben, de a két mai mérkőzés különféleképpen alakult. A miskolciak megmutatták, komolyan gondolták a Dab.Docler megszorongatását is. A dunaújvárosiak csak az utolsó tíz percben tudtak a hazaiak fölé kerekedni roppant szoros csatában. Cizek…..
ynos 2010.02.20 15:23:04
@pokerface:
NEM EZEN MÚLIK, HOGY:

A STARS, DAB, UTE, FTC, játékosai ha ellenük ítél a BÍRÓI KAR, és az számukra nem kedvező, odamennek a BÍRÓI KARHOZ, és:
-Szidhatják őket
-Ordíbálhatnak velük,
-Magyarázhatnak nekik,
-Elküldehetik ezeknek játékosai a BÍRÓI KART a jó ..... .......!! úgy ahogy torkukon kifér, MINDEN EGYES ESTEBEN TESZIK EZT 3-an,6-an és nem történik semmi!!
-De ha a Miskolcból megy oda valaki, minden esetben a C betűt viselő játékos, nem is foglakoznak vele, nagyképűsködnek, bunkón viselkednek.
Kérdem: Miért?
-mert Miskolci??
Tudtommal csak a szabálykönyvben előírt játékos léphet oda hozzá..... amire minden más csapat nagyívben tesz!!!!
-vagy mert nem megy oda az egész csapat, mint a többieknél???!!!!

Ehhez nem kell semmilyen plusz továbbképzés, csak tekintély, tisztelet!!!
A pénteki vereség után vasárnap legyőzték a zöld-fehérek Csíkszeredában a Fenestela Brassót. Az első harmad döntött, a vendégek ekkor kétgólos előnyre tettek szert, utána már csak arra kellett vigyázniuk, hogy az ellenfél ne jöjjön túl közel, 2-4. Hasonlóan alakult a…..
Beindult az élet a Mol Ligában. Mindenhol készülnek az új szezonra, és érkeznek a hírek az igazolásokról is. A Bp. Stars Kangyal Balázs személyében új edzőt avatott, elvesztette Szajbert Patrikot, helyére másik újpestit igazolt. Lehet, hogy az FTC elveszti másik kapusát is, az…..
ynos 2009.08.05 16:19:01
@kerusz: Teljesen igazad van. De ők 100%-ig magyarok, te ezt mint külföldi nem értheted.
A következő bajnoki szezon előkészületei a szövetségben és a kluboknál lázasan folytak a válogatott vb-szereplése alatt is. A tavalyi Mol ligás csapatokat és az újonnan érkezni vágyó brassóiakat ugyanarról faggattuk. Mikor kezdték a felkészülést a következő szezonra, van-e…..
ynos 2009.05.16 14:27:13
@uprmedia: Te miről beszélsz??????
A starsnak vannak szurkolói???????
Ne röhögtess :-)

Szerintem a legnagyobb hülyeség volna, ha bárki elmenne a Mol ligából! Lassan elérjük az évi 65 mérkőzés számot, kíváncsi lennék a szlovák vagy osztrák 2. osztályban mennyit tudnának játszani???? 35-öt?

A fehéroroszok ellen 3:1 -re kikaptunk.
Ott 14 KHL-es pár NHL-es stb játszott. Nálunk durván 9 MOL ligás, 4 külföldi, kb 6-8 EBEL-es.
Azért annyira nem volt rossz a tavalyi bajnokság, főleg ha visszaemlékezem, hogy a gólok többségét a MOl ligában játszó játékosok lőtték.

Szóval, igazad van, vessünk véget ennek a sorozatnak, minek egész évben látni a magyar csapatokat játszani...
Megvan az utolsó kieső, a magyar válogatott szakvezetői úgy döntöttek, Fodor Szabolcs, az Alba Volán támadója nem vehet részt az A csoportos világbajnokságon. Fodorral az elmúlt években nem nagyon számoltak a nemzeti csapatnál, tavaszi teljesítményével hívta fel magára a…..
ynos 2009.04.19 15:08:40
@silac: Teljesen igazad van!

Jánosit azért vitték ki, mert az idei teljesítménye olyan jó... OB1-es bajnokságban, és a Mol ligában is, azért jutnak előrébb a játékosok a kanadai táblázaton, mert minden csapat játszott az U18-as válogatottal, és lőtt mindenki nekik 10-et, de az utolsón tudtommal aig nyert a fradi Jánosival az élen!! U18 vs A csoport?

1 Alba:11 játékos megérdemlik akik ott vannak.(Benk) háát...
2 Ute : 0 játékos
3 Dab : 1 játékos megérdemli
4 Stars:5 játékos kétséges, miért?
5 Miskolc:0 játékos
6 Fradi:1 játékos nem
7 Alba2:0 játékos

Kicsit aggályos, hogy nem a szezonban nyújtott teljesemítmény alapján kerülnek be a játékosok a válogatottba, hanem valakinek jutalomút, valakinek elég napi 4-5 edzés munka mellett, valakinek elég csak hogy Alba mezben játszik...

Az lenne a legfőbb cél, hogy bent maradjunk, amiben bízom, és persze drukkolni is fogok, de nem értem a kiutazó keretet...

Pat Cortina szövetségi kapitány ma hajnalban Münchenbe utazott, klubcsapata, az EHC München sorsdöntő mérkőzéseket játszik a feljutásért. Hétfő hajnali visszaérkezéséig Énekes Lajos és Diego Scandella edzők viszik a csapatot, kapcsolatban a főnökkel. A szakvezetés a ma esti…..
Percekkel ezelőtt kaptuk meg Imre Lajos csapatvezetőtől Pat Cortina szövetségi kapitány előzetes, 37 fős vb-keretét. A névsor hangsúlyozottan nem végleges, még bekerülhet, aki a hátralévő mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújt. Vannak meglepetések. A csapat gerince…..
Joggal ért bennünket olvasói kritika amiatt, hogy elhanyagoljuk az alsóházat, igyekszünk jóvátenni hibánkat. Annál inkább, hogy vasárnap este az ötödik hely szempontjából fontos mérkőzést játszott a Miskolc és az FTC, nem kevesebb, mint 1200 néző előtt. A miskolci csarnokba…..
ynos 2009.03.16 10:49:53
@Ref: Nem, nem neked az összes bírónak, persze ha csak nem vagy te is bíró.
Megtudnád Majoros kollégátokat is magyarázni?
Ti minek vagytok, vagy mit tanultatok azon a tanfolyamon? Feltehetőleg akinek Majoros elmagyarázta a szabálykönyvet, nem egyszer bukhatott meg a vizsgán.
Azzal burkolózni, hogy ő is tévedhet, erre az a válaszom, ha szívműtéted nem sikerül, csak nyugodtan idézd önmagad, az orvos is csak ember, ős is hibázhat.
Pénteken az EBEL-csapatok vezetői találkozóján költségcsökkentési csomag megalkotásáról döntöttek az érdekeltek. "Az egyesületek költségvetésének mérséklése az elsődleges célunk" – mondta Nedwed ligaelnök, de konkrétumokkal nem szolgált, vélhetően azért…..
ynos 2009.03.14 14:24:05
@bruins: Ja a Stars alkalmas lenne...Miért is?? Inkább DAB, Ute! Miskolcot alig tudták elverni a négy közé jutásért, de az Ebelben szerinted jól teljesítene..?!
Péntek este kevesen gondolták volna, milyen fordulat következik vasárnap a Dab.Docler és a Ferencváros középdöntőjében. Mindkét csapat játékosainak teljesítménye nagyot változott, ellentétes előjellel. Így kedden mindent eldöntő ütközet jön…..
A Dunaferr szerdán Miskolcra látogatott a 18 éven aluliak rájátszásának felsőházában. A tét nagy volt, ha a vendégek két vagy három ponttal távoztak volna Miskolcról,  biztosították volna helyüket a bajnoki döntőben. A 42. percben, 4-2-es Dunaferr-előnynél szakadt félbe…..
ynos 2009.02.14 15:09:09
@avessik: Úgy látszik savanyú a szőlő. Miért van az ha miskolcon vezet meccset miskolci bíró, és nem úgy alakul a helyzet hogy az esélyesebb csapatnak áll azászló rögtön a miskolc a hibás...Árkovics vezet a stars meccsen, kinek nyalja ki a fenekét, a fehérvári bagázsnak, pesti meccsen akkor ne vezessen egy pesti, vagy pesten élő bíró sem akkor....
Az utóbbi évtizedekben egyszer sem volt annyira izgalmas az OB I., mint az aktuális szezonban. A hat csapatból egyedül az Alba Volán farmcsapata nem tudja tartani a lépést a többiekkel, még akkor sem, ha jelentős számú EBEL-játékossal erősíti meg a keretét. Az is igaz, hogy a…..
ynos 2009.02.02 00:38:00
@gabute: Ez a legszomorúbb amit írtál:" A gól után heves reklamálások közepette támadták meg a játékvezetőt jégkorongozóink, ám ez nem segített".Mit hisztek, hogy nektek mindent szabad???!! Biztos párszor anyáztak is, amit persze enm büntetett meg a bíró...Nagyképűek vagytok....
Mármint a szapporói győzők közül, és egyelőre – Pat Cortina szövetségi kapitány végrehajtotta az első keretszűkítést a jövő hét végi olimpiai selejtezők előtt. A több fiatal játékost is tartalmazó névsort a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján találtuk.A…..
Az éppcsak edzőt váltott Dab.Docler haladéktalanul elkapta a Steauát, a HC Csíkszereda megszenvedett az NZ-Stars otthonában, az SC valósággal tönkreverte a Ferencvárost. Patrik Wallenberg egymagában öt gólt ütött a zöld-fehéreknek vasárnap kora délután, az SC Csíkszereda…..