Adatok
dani2
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Ilyen hidegben másra se tudok gondolni, csak valami melegre, a jó bor pedig a lelkemet is felmelegíti. A forralt bort nagyon sokáig nem szerettem, vörös volt, tanninos, émelyítő, néhány éve viszont a Divinoban sikerült jót inni, az isten tartsa meg jó szokásukat. Node, nincs minden…..
"Kedves Medwe! Maga egy fasz. A (....) étteremről negatív kritikát írni - azt csak maga tud. Azt hiszem, hogy Ön a saját semmitmondó és értelmetlen kis portálján kívül mást nem is olvas.. De ez nem is lep meg, különben más lenne a véleménye. " Valószínűleg a…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
A fűszerész a miénk de nem fizettünk a cikkért, sőt minket is meglepett, hogy ilyen lelkesen ajánlottak minket.
A vitának viszont örülünk, akkor is ha úgy néz ki, a kisebbségi véleményt képviseljük.
Merthogy mi is azt mondjuk, hogy a fűszereket először kevés vízben vagy teában érdemes kifőzni. Az ok ugyanaz amit írtak többen is: a bornak nem tesz jót a forralás, a fűszereknek viszont kell. Az áztatott fűszer messze nem ugyanaz, mint a kifőzött. Keményvonalasoknak még nyitva áll az a lehetőség, hogy feláldozandó borban főzzék ki a fűszert, de annak rosszabb íze lesz a mi kísérleteink alapján.
A képen látható keverékben egyébként egész fahéjgyűrű, szegfűszeg, szegfűbors, szerecsendióvirág, hibiszkuszvirág és vágott gyömbér van, ezt mi is gyümölcsökkel és ízlés szerint friss chilivel megtámogatva ajánljuk.
A lényeg annyi hogy jó társaságban fogyasszuk :)