Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyanyó

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóllehet az elmúlt évek macaronőrülete nem kímélte a hazai cukrászdákat és hobby cukrászokat, számomra az ételszínezékkel megbolondított habcsókok mérsékelt vonzerőt képviselnek. Nem állítom, hogy ne készítettem volna már többféle verzióban, de mindig az az érzésem támadt, hogy aprósütemény műfajban…..
nagyanyó 2018.03.14 18:03:30
Egy nemzeti érzelmű meleg férfi nyílt levele a felvonulókhoz II. Egy évvel ezelőtt írtam meg homounortodox véleményemet a 20. meleg böszmeség napi tombolással kapcsolatban ide a Jobbegyenes blogra. A rá érkező olvasói kommentek bizonyították számomra (no, nem azok, amelyek nem hitték, hogy…..
nagyanyó 2016.07.03 11:35:57
Blanka és Boti Acoustic Impro, Kék Ló Fashion Pub, 2015.07.05. Ugyebár a nyár nem a klubkoncertek időszaka, de azért néha lehet csodákba botlani ilyenkor is. Nem is kell hozzá más, csak szerencse. Én például tegnap jártam így a Kazinczy utcai, igencsak különleges kialakítású,…..
nagyanyó 2015.07.06 07:59:38
Volt mitől félni a Terápia című sorozat második évadának bemutatója előtt. Az HBO ugyanis az első évaddal annyira magasra tette a lécet, hogy félő volt, nem fogják tudni újra megugrani. Ráadásul erre már láttunk példát: másik saját gyártású sorozatuk, a Társas játék…..
nagyanyó 2014.10.27 22:52:32
@PixelDrake: Gondolom láttad,hogy a héten és jövő héten már van.
A címbeli kérdés persze nem is az első kérdés, az első inkább az, hogy vajon akarunk-e egyáltalán kung-fu harcossá válni. Esetemben, - ahogy gondolom, a legtöbb esetben - a hangsúly persze nem is a harcosságon van, de az indíttatások ennek a sportágnak a választására és…..
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
Furdancs Blog Boldog új évet! 2013.12.31 15:11:15
Elérkezett hát a pillanat, pár óra, és vége a 2013-as évnek. Köszönjük minden barátunknak, rendszeres és alkalmi olvasónknak, hogy velünk tartottatok. Reméljük az új évben is mellettünk maradtok. Ígérjük, lesz mit olvasnotok, új elgondolások, új rovatok, és még több jól…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Amikor vidékre költöztem, a házban egy cserépkályha biztosította a fűtést. Aztán persze csináltunk egy szilárd tüzelésű kazánnal üzemelő radiátoros központi fűtést, de azért a cserépkályhát még használtuk néha, bár egyre ritkábban. Kezdett is füstölni kicsit, aztán…..
Nem kerül új ember a Heti hetesből dezertált Hernádi Judit helyére. Minden adásban más-más vendég ül majd a székébe, elsőként Váncsa István - írja a Blikk. Ónodi György, a műsor producere szerint Hernádi helyére beül majd Kern András, Kéri László, Ábel Anita(!), és nem…..
Küzdelmes dolog gázszolgáltatót váltani, hiszen nyilván azért cserél valaki szolgáltatót, mert eddig lopta a gázt: Gazdasági válság van, spórolunk ahol tudunk, ezért úgy döntöttünk feleségemmel, hogy gázszolgáltatót váltunk. Papirokat kitöltöttük, bejelentettük a régi…..
BulBár Dumb as soup 2010.04.26 08:29:00
Horváth Éva. Ezt a nevet érdemes lesz mégiscsak megjegyezni, mert olyan hülye, amilyen a reggeli műsorok vezetői között sincs még egy. Tömören: egy vak ember ment egy kört a versenyző barátja navigálásával a versenypályán. Mit kérdez Éva? Hogy hogy sikerült jogsit szerezni.…..
nagyanyó 2010.04.26 21:51:15
@mir78: Ma már nrm kell végzettség lassan semmihez, főleg a celeb világban. Elég ha sötét -SŐT-, és jól fekszik.
Akármennyi a vakolat, a kiéltséget nem lehet elfedni. De Ő tudja. A lényeg, hogy jól megfizetik.
A Kultúrház kábé félévente, na jó évente megújul, a műsorvezetők meg jönnek-mennek, hol van már Németh Juci, Veiszer Alinda, Veress Dóra például? Winkler Nóra viszont keményen tartja magát, úgyhogy az újból átfaragott kultúrműsort továbbra is ő vezeti. A megújulás pedig…..
nagyanyó 2010.02.08 14:40:57
@kiricsizoltan: Nem új regisztrálás.

Kedvelem a blogjait, és csak annyit, hogy örülök, hogy Alinda mást csinál. Sokkal értékesebb, még ha számára nehezebb is.!
comment:com Teadélután az MTV-n 2010.01.19 13:45:00
Szulák Andrea januártól a Storytv-hez igazol, ezt már novemberben lehetett tudni, tehát várható volt, hogy a 6 órai tea című műsort, amelynek ugye egyik műsorvezetője volt, át kell szabni valamennyire Szulák távozása után.A műsor januártól nem csak új címet kap, de új…..
Ha már meguntak azon röhögni, hogy hetedszerre sem sikerült elnököt választani a köztévé élére, meghogy Medveczky Balázs a létező összes műsorba meghívatta már magát, hogy elsírja az 1600 embert foglalkoztató „állami vállalat” siralmait, mondunk még egy poént.…..
nagyanyó 2010.02.08 14:21:15
@kegyetlen:
Érdemes lennne, hátha valaki oda figyel.
nagyanyó 2010.02.08 14:14:36
@SzilviBarack: A Duna maradhatna ahogy van, mert a rettenetes kívánságkosáron kívül, néha egészen jó műsorok vannak. Az MTV csatornákat nem lenne ésszerű szaporítani, mert így is 2-3-szor lehet bizonyos műsorokat látni -hátha valaki lemaradt-, elég lenne az M2. Az M1 élből egy CSŐD! A TV úgysem arra való, hogy műsorokat nézzünk, hanem ma már csak status szimbólum.
Subba Elefánt születik! 2009.10.08 07:30:00
Csodálatos videó erősebb idegzetű olvasóinknak, többiek várjanak kicsit (számukra is tartogatunk valami állatosat)!   ..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
A madridi AS múlt héten nagydíjanként 3 millió eurós fizetésről írt, a német Tageszeitung (TZ) sokallja, de úgy tudja, jutalmat kap, ha futamot nyer.A müncheni lap szerint a ferraris nem naponta, hanem háromnaponta kap egymillió eurót a nagydíjhétvégéken. Eszerint a…..
Vágó István a ma reggeli Mokkában jelentette be visszatérését: nyár végén indul új műsora, a Párbaj a TV2-n. Vágó tíz évig az RTL Klub csapatát erősítette, de miután régóta nem kapott új műsort, átpártolt a konkurens csatornához. A Blikk értesülése szerint a…..