Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morcosboci

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kell-e nekünk a mindenféle díj? Hol vannak a jó szakemberek? És egyáltalán, mi történik a stúdióban? Az Égéstér 150. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
morcosboci 2014.12.20 21:48:13
Nem kell félni minden franciától. Ez a Peugeot nem drágább, de fapados konkurenseinél többet tud. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
morcosboci 2012.02.06 07:58:51
@tailor13:Aksisaru le, húzd szét az ülések alatti csatlakozókat és fújd be kontaktsprével.Aksisaru vissza és már nincs is légzsáklámpa. Ha alegömbölyített indexkarú multiplexes elektronikájú 406-osod van akkor add rá a gyújtást és vedd le 30x elvileg törölnie kell a hibákat.
morcosboci 2012.02.06 10:50:44
@tailor13: ha 2000-es akkor nem multiplexes ami jó! A csatlakozó lesz az!
A kelet-ázsiai országok kultúrája merőben más, mint amit az európai szem megszokott. Ennek megfelelően a tuningszokások is más irányba terelődnek, elég csak belegondolnunk a Leepu-féle szörnyek építésére. Ám ez a Datsun túltesz minden Leepun, minden eddigi szörnyűségen.…..
morcosboci 2012.02.05 00:47:34
Félelmetesen megy, kényelmes, nem is drága. De sajnos inkább érdekes, mint szép. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
morcosboci 2012.01.28 13:31:16
@tonalcar: látod, megint hülyeséget írsz. A régebbi autók nem a tömeg miatt (autópályán irreleváns) hanem a magasabb károsanyagkibocsájtás miatt ettek kevesebbet ugyanis nem kellett etetni egy pár katalizátort. Egyébként én sorhatra esküszöm szigorúan japánból.
Klasszikus gépek versenyeznek ezen a hétvégén Phillip Islanden: nem kell jobb felvezetés a tesztek és a szezonkezdet előtt. A mezőnyben olyan ismerős neveket is felfedezhetünk, mint Jeremy McWilliams egykori MotoGP menő, vagy Josh Brookest, a BSB rosszfiúja.Két futamot már le is…..
morcosboci 2012.01.29 04:54:20
Két nehezen induló koreai autó, mindkettő dízel. A Hyundai baja két fillérből megoldható volt, a Kia javítása viszont egy jobb használtkocsi árába került. Mai cikkünk blogposztja...
morcosboci 2012.01.12 08:54:56
@PomberMaci: linkelnél nekem egy olyan technológiai leírást ahol mindegyik csavarnak szerepel a meghúzási nyomatéka és egy olyan szerelési folyamatot amely előírja a nyomatékkulcs folyamatos használatát? Csak egyet.A márkaszervíz annyit számláz amennyit te kifizetsz. Ha nem értesz egyet a számlával akkor vitasd ott és ne itt a neten panaszkodj.
morcosboci 2012.01.12 09:05:20
@tlantos: pár éve Írországban dolgoztam egy Mitsubishi Fuso hivatalos szervízben és ott a tankban lévő tápszivattyú volt gyári hibás és az abból útrakelő fémreszelékek utaztak végig az üzemanyagrendszeren egészen az injektorokig. A garancia keretében cseréltünk mindet, a tankot is beleértve! A fémdarabok simán átrágták magukat mindkét szűrőn! Az is érdekes, hogy Írországban nem feltétele a garanciának a márkaszervízben történő szervizelés, elég ha egy bármilyen szervízben de rendszeresen szervizelték.
morcosboci 2012.01.12 09:13:31
@Shadowbull: te is ritkán találkozol ilyesmivel...
Jajj,de csúnya! A tea képes erre 2011.12.13 09:40:17
Srí Lanka elsősorban a teájáról híres. Az ázsiai szigetországban viszont autóépítésből van mit tanulniuk, mi támaszthatná jobban alá eme állításomat, mint ez a Toyota Yaris sedan?Megártott a tea.Hullámok, ívek, mintha csak a tengert látnám.A kilincsek vályúja fantasztikus…..
Robogó Tüntetsz vagy büntetsz? 2011.12.31 07:27:00
Az egyediség nem köbcentifüggő. Igaz, mifelénk a különcök leginkább a mérettel tüntetnek és büntetnek, lenézve mindenkit, akiknek náluk kisebb motorja van. A kevésbé materialista helyeken nincs ez a nagy teljesítményhajsza - azzal jársz, amid van, azt építesz át és…..
morcosboci 2012.01.02 01:19:29
@Főtruista: ez nem az a stílus. Nem kell röktön laposabb villaszög, az maradjon a Teutuléknak. Miért kell mindent egy kaptafára csinálni...
Egy hatéves ígéretet váltott be Talmácsi Gábor a hétvégén, amikor Répa Kata navigálásával elindult a szilveszter ralin. Kata egy kiváló navigátor, Gábor pedig ügyes kezű srác, így annyira nem meglepő az ötödik helyezés. Tegyük hozzá, hogy nem egy magyar bajnoki (ORB) futam…..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
Úgy tűnik, nem csak boxutcai pletyka a Lada újbóli érdeklődése a WTCC iránt. Korábban már megírtuk, hogy az orosz gyár rendelkezik egy túraautó VB-s szereplésre is alkalmas autóval, a Lada Grantával, amelybe már 1,6 turbós motort is gyártottak. A kocsira egy saját márkakupa…..
A Dacia marketingesei összedugták a fejüket.Elképzelem, ahogy ülnek egy szobában, flyer/plakát/stb. tervek szétszórva az asztalon az üres kávés bödönök közt, amik arról tanúskodnak, hogy az elmúlt napok folyamatos bréjnsztormingja egy közepes méretű ültetvény havi…..
Szó lesz sámfavonatról, vicces feliratokról, fura dolgokat eszünk, majd beülünk egy agyonahasznált taxiba, ami új. Ja, és a piros lámpás negyed sem marad el.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
2010-ben megpróbálta, de a bürokrácia miatt nem sikerült, 2011-ben felért a csúcsra, 2012-ben pedig a gyermekkori álma valóra válhat: akár meg is nyerheti a Pikes Peak Nemzetközi Hegyiversenyt... Krisztián ott lesz a versenyen, mégpedig egy teljesen saját építésű unlimited…..
TComment Daewoo, a csalfa céda 2011.11.25 14:05:00
Az autóipar egy nagy swingerklub, a Daewoo pedig az a magányos férfi, aki alig várja a pénteki szóló napot, ahol végre minden szabad vödörben megmárthatja a szobafestő pemzlijét.Mai cikkünk blogposztja...
Reklámarchívum VW öreg motorral 2011.11.25 11:42:00
"Akinek ezt a reklámot el tudják adni, az meg is érdemli a Jettát." - Csikós Zsolt. ..
De most komolyan, egész egyszerűen meg vannak húzatva. Nem panaszként vagy kritikaként mondom. Kimondottan bírom, ahogy a dolgaikat csinálják. Nem mindig és mindent irigylek tőlük - iskolás lányok használt bugyiját én például nem gyűjteném, és mérges halat sem fogyasztanék -,…..
Racing Dream Ez a DTM, nem az a DTM 2011.11.20 06:30:00
Mindannyian örömködünk, hogy a BMW visszatér a DTM-be. De biztosan visszatérés ez? Sőt, ez a DTM az, amitől mi elaléltunk, amikor bekötötték a műholdat, vagy amit láttunk a külföldi autós újságokban a 80-as években? Hát nem egészen. Vagy inkább egészen nem! Ha azt halljuk,…..
morcosboci 2011.11.20 10:08:13
@kispilota: szerintem rendesen kevered a sorozatokat, az nem a 190-es Merci volt ami röpködött hanem a CLK
 Elképesztő, vadonatúj hír látott napvilágot az elmúlt percekben: A Citroen Motorsport hivatalos közleménye szerint 2012-től a Citroen Total World Rally Team versenyzője lesz a világbajnoki címről idén épphogy csak lemaradt Fordos Mikko Hirvonen - Jarmo Lehtinen páros. A hír…..
TComment Nem is igazi hajózás 2011.11.10 06:32:00
A merülése kevesebb, mint két méter, kizárt, hogy egy gigantikus tőkesúly tartaná meg, amikor beleemel a kétszáz tonnába. Miért nem esik ez orra? ..
Fantasztikus látvány, mikor egy autó keresztben csúszva halad. Ízlés kérdése, hogy az erőből, vagy tempóból úszó autókat kedveli valaki jobban. A 90-es évek közepén tudtuk, hogy mi az a drift. Pontosabban, akkor úgy tudtuk, hogy drift szög a tempós haladás egyik eszköze. A…..
Egy kő - három kieső, defektek tömkelege, száguldás porban és sötétben. Mindez a rali-világbajnokság katalán futamának nyitónapján. A spanyol ralit – a régi versenyek hangulatát idézve – vegyes talajon rendezik, immáron második éve. Az első napi murva után, a…..