Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don101

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hoppá-hoppá, micsoda kis meglepő bulvárcím a sok savazás közt! Ez még tőlünk is meglepő, mi? Pedig nem akkora hülyeség, mint gondolnátok. Mindjárt el is mondjuk, miért.Vannak dolgok (kettő darab), amik miatt akár július tizenegyig köphetünk a szakállasra, (ugye Cambiasso,…..
Valószínűleg túl sokat foglalkoztunk jó vagy legalábbis elsőre jónak látszó épületekkel, így kellemes borzongással indultunk Salgótarján felé, hogy most a változatosság kedvéért igazán sokkoló építészettel találkozzunk. A városba érve valóban a döbbenet lett úrrá…..
Praxis Cigányok a kórházban 2010.04.01 13:20:00
Kedves Praxis,végre egy hely, ahol kipanaszkodhatom magam. Azt hittem, az egészséghez való jog alkotmányos alapjog, de nem errefelé sajnos. Bár az eset tavaly 2008 decemberben történt, csak most írom meg, nem tudtam eddig a blogról, és sűrűn fohászkodom, hogy ne…..
Gondolom elsőre mindenkinek értelmetlennek tűnik a cím, de ezzel semmi gond nincs alapból. Hamarosan megértitek miről van szó, ám előtte egy rövid bevezető történet. A múlthét folyamán sétáltam és fotóztam a belvárosban, a blogra készítettem képeket. Egyik barátom éppen…..
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
don101 2009.04.20 21:05:26
F@szparaszt az ÖSSZES index-es kis csira !!!!!!Ti irtok kritikát?????Nézzetek már magatokba buzikák!!!!A hányásom többet ér,mint az egész lefosott gitárotok
Van új Depeche Mode-klip, ami Magyarországon mindig nagy esménynek számít, mint bármi, amit Dave Gahanék csinálnak. A nyilatkozatoknak megfelelően a Wrong elég retró lett, gitárt alig hallani, a helyére viszont odakerült jól megszokott fapados megszólalású dobgép, meg analóg…..
Január 5-től reggelente a Danubus rádióban is hallhatjuk élőben káromkodni a Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Mivel reggeli rádiós műsort itthon csak trióban lehet vezetni, megkapják maguk mellé Rákóczi Ferencet, akit az…..
Nem krimi, nem is szappanopera, és mégis a Másfélmillió lépés Magyarországon az egyik legismertebb és legkedveltebb magyar sorozat. 1996-ban Magyar Örökség-díjjal tüntették ki, de születése nem ment könnyen, és a forgatást is hosszú munka előzte meg. Az…..
A Homár szerint nem a Ticketpro tehet arról, hogy egy óvatos becsléssel 50-60 ezer érdeklődő úgy vetődött arra a 15 ezer AC/DC-jegyre, hogy behalt tőle a szerver. Aki viszont megy, ne feledje, hogy a Sportaréna kapacitása 10 ezer fő körül van, úgyhogy érdemes lesz felfújható…..
Az egykori televíziós műsorvezető nemsokára betölti 72 életévét. A televízióval másfél évtizede szakított. Másik szenvedélye, a jégkorongozás öröknek tűnik. Hetente kétszer edz a mai napig. Hosszú szünet után nálunk képernyőre kerül Egri János.Egri Jánost a…..