Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_q

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Bő két éve szolgál nálam a Tehén. Annak idején azért vettem benzinest, mert bár SUV-ban elfogadhatónak tartom a dízelt, Toyotás Józsi azt mondta, semmiképpen ne vegyek használt dízel Toyota terepjárót, mert ő évtizedek óta foglalkozik Toyotákkal, de ilyet (jó használt dízel…..
  Gondolta volna, hogy a világ legpocsékabb autója egy Opel, a Vivaro? Hogy a Volkswagen Transportert és a régi 9-5-ös Saabot jobban utálják, mint a 607-es Peugeot-t? Vélemények az azonos című cikkünkről...
Kutyavilág-szűk esztendő. A haladás már csak ilyen dolog. Hiába az évek során kidolgozott technológia, a mesteri know-how és rutin.Bizony, eljön az idő, mikor az öreg motoros is szögre akasztja a sisakot, a mester ujjai közül kifordul a szerszám. A fránya digitális…..
Próbáljuk megúszni, hogy írnunk kelljen a Dömsödi Gábor kontra Autó 2 ügyről. Nem könnyű. És persze azt sem tudjuk, olvasóinkat érdekli-e egyáltalán a sztori. Meg nem jó  karma csemegézni a más baján, márpedig itt valaki mindenképpen rosszul jár. Egyszer már…..
Belsőség Mozdony medium 2009.01.19 00:46:00
Mindegy, milyen oldalról, mindegy, milyen szögbõl nézzük, mindenhonnan ugyanaz a fölény sugárzik, talán már kicsit túl szájbarágósan prezentálva. Mintha az Audi még mindig fészkelõdne-helyezkedne a BMW és a Mercedes között, foggal-körömmel kapaszkodva kiharcolt helyéhez. A…..
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
Belsőség Hatékony Hiéna 2009.01.16 17:24:00
Kedves Hiénák, egy éjszaka, amikor érdemes fent maradni! Ráadásul, hatékonyan lehet hiénázni, hiszen aki ügyes, több dolgot is hiénázhat. Év vége felé elkezdenek szállingózni a naptárak a szerkesztőségbe. Összesen négyet kaptunk, egyet-egyet az Auditól, a BMW-től, a…..
a_q 2009.01.17 00:31:40
@200TurboQuattro:
dupla stipi-stopi:)
Az Insignia bejött. Tetszik vagy sem, de bejött. Mark Adams és fiai kitűnő munkát végeztek. Ideát, Európában. Tetszett nekünk, tetszett a briteknek, sőt (és ezt a pontot jegyezzék meg) tetszett az amerikaiaknak. Az edmunds.com rajongott érte („Mind a beltér, mind a külső…..
Belsőség Hancúr zebradöggel 2009.01.08 12:25:00
Akad olyan –a mindannyiunk által imádott − autók iránt kicsit is érdeklődő ember, aki ne tudná, mi az a PZero Rosso, Nero, Sottozero? Az olasz nyelv csodás, hiszen még az afrore di piedi szóösszetétel is oly csodásan hangzik, hogy minden további nélkül el tudnék…..
a_q 2009.01.08 22:48:49
Nem tartott sokáig eladni, talán egy bő hetet, ha fenn volt a hirdetési oldalon (amit belcéges ügyek miatt nem illik épp itt reklámoznom). A legfontosabb tanulság: öreg, olcsó autó eladásánál még mindig nem jövedelmező őszintének lenni Magyarországon. Szar a felismerés, de ha a…..
Stuttgart környékén hirtelen megszaporodtak az orrukon háromágú csillagot hordó, de nem Mercedes gyártmányú autók. És a legszebb, hogy nem a török vendégmunkások keze van a dologban. Vajon miben teljesedik ki a gazdasági válság, mikor, mivel éri majd el a csúcspontját? Vagy…..
a_q 2008.12.09 19:40:37
Négyajtós nagy sportlimuzin. Nem akármelyik gyártó engedheti meg magának. Egy új modell fejlesztése rengeteg pénz, a vásárlókör igényes és bár nem nagy, annál hangosabb tud lenni, ha akar. A szédületes számok és a luxus legalább annyira fontosak, mint maga a forma. Most pedig…..
Először úgy 1994 táján vezettem Xantiát, addig csupán a hidropneumatikus rugózás legendája jutott el hozzám. Meg is döbbentem rendesen. Az történt, hogy a Citroën akkori importőre csapott egy népszerűsítő bulit a Népligetben, ahol bárki kipróbálhatta az összes típust. Ez…..
Az MX-5-ösömről szóló posztjaim lassan elfogynak. Ez az egyik utolsó. 2008-ban nagyjából annyit találkoztam az autóval, hogy kivettem az akksit, feltöltöttem, visszatettem, és három hónap múlva nagyjából ugyanezt játszottam el, anélkül, hogy az autó egy métert is megtett…..
Belsőség A Trabant visszatért 2008.11.08 08:41:00
 Mindig is mondtam, hogy a horgászat nagyon jó dolog. Én is szeretem, és most már talán Prokee is kedvet kap hozzá. Mert a horgászok jó emberek. A horgászni induló polgárőr pedig beviszi a legközelebbi őrsre a fejreállított autóról leszedett rendszámot. A rendőrök pedig…..
Kétüléses autót sokféle megfontolásból választhatunk. Például azért, mert meguntuk az uniformizált kocsikat, és valami formabontót, valami különlegeset, valami nagyon szépet szeretnénk. Vehetünk kétülésest azért is, hogy a vezetés mindig jó érzéssel töltsön el.…..
Miután Winkler kissé fanyalogva, minden lelkesedés nélkül számolt be magazinunk hasábjain kalandjairól a dízel Mazda6 kombival, az importőr elképesztően zseniális péerese nem esett a torkunknak. Hanem adott egy kicsit még jobban felszerelt, 450 ezer forinttal drágább kocsit még…..