Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sys

0 bejegyzést írt és 585 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan eljön a pillanat, amikor a bejgli, töltött káposzta és kacsasült már a füleden folyik ki és elkezdesz odafigyelni a savlekötő meg egyéb túlzabáltam-magam-tabletta reklámokra. Ekkor két út áll előtted: Megmutatod, hogy te igazán kemény legény / leány vagy és eszel…..
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
Modorosblog Fészbúkgyász 2011.10.07 06:00:00
Arra kérlek titeket kedves ismerőseim, hogy legalább ma próbáljátok meg félretenni magatokban a nagymagyart, hiszen trianoni gyásznap ide vagy oda, ma egy világviszonylatban is nagyformátumú EMBER távozott közülünk. Igen így, csupa nagybetűvel. Újításai, zseniális ötletei…..
sys 2011.10.07 14:41:52
@vészmadár (pica pica): a pósta nem ér, mer az nem az utolsó szótag, meg nem is u-ü. az o-ö inkább nyúlni szokott, az u-ü meg inkább rövidülni. kedvencem a kőőőőőőőőőőrut

esetleg egy sajátos angoltanár-paradigma?
A mindennapi közlekedésre tervezett kerékpáron nem kell másképp öltözködnünk, hogy tekerni tudjunk. Végső soron a hatékony, közlekedési célú kerékpár nemcsak elvisz bennünket mindenhová, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a kerékpáros önmaga legyen, és eközben…..
sys 2011.01.10 17:02:54
@Oreg:

igen, az eredeti cikkben benne is van, hogy döntött az üléscső -- úgy látszik, a fordító ezt nem értette, és egyszerűen kihagyta :/
  Szlovákia a hétvégén választ, a felvidéki magyarok pedig tizenhat év után ismét két párt között dönthetnek – az MKP mellett ugyanis megjelent egy új párt, a Híd (szlovákul Most). Van-e esélyük bejutni a parlamentbe, mi köztük a különbség, és mit jelent a…..
sys 2010.06.07 20:43:36
@beeble:
"Egyébként Bugárról csak annyit, hogy egy rádióműsorban azt nyilatkozta: ha szlovák csapat játszik magyar ellen, akkor ő a szlovákoknak szurkol."

és? hadd döntse már el mindenki szabadon, mi az identitása.
Az IT-vezető és ikonikus hősünk, a Kérges sikereit követve Pierre Woodman visszatér hozzánk- a többit elmondja Ő. Szervusz Tibor! Én már régen tudom, hogy notórius készpénz-nemhasználó vagyok, viszont ilyen minőségemben gyakran összehoz a sors egy csomó nem tudatos…..
sys 2010.04.14 12:35:22
@lárvalányhaj: én egyszer jártam úgy, hogy kb. másfél kiló édesburgonyát rendes krumpli áron számláztak. örültem :)
sys 2010.04.14 12:46:36
@cd-r: nem vágja, hogy a lélegzés utoljára 1985-ben volt divat, akkor is csak a nagykörúton kívül. sőt, mikor én eccer bécsben voltam, mindenki teljesen megütközve nézett rám, mikor véletlenül beszívtam a levegőt.
Ez sztori egyre jobb, máris egy jóízű autós-bringás balhé közepén érzem magam, de én motoros vagyok, úgyhogy önfeledten kacagok. Úgy kezdődött minden, hogy írtam egy posztot "Kurvaanyázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének az Emberibb Parkolásért mozgalom…..
Józsefvárosi pályaudvar a 90-es évek elején, a MÁV kelebiai személyvonata. Anikó a gyerekkel már a vonaton ül, Gábor még gyorsan leugrott az újságoshoz egy Fülesért, hogy legyen "olasz módra" az útra.  Roliék mindig gyűlölték az alföldi utazásokat. A…..
Ijesztő mértékben nő az elhízott háziállatok száma, akik emiatt nem élhetnek olyan sokáig, mint őseik, ráadásul a súlygyarapodás komoly egészségügyi következményekkel is jár. Dr. Ernie Ward, a háziállatok elhízását megelőzni kívánó Association for Pet Obesity Prevention…..
100-5000 euróig terjedő büntetést szabhatnak ki arra, aki megszegi a szlovák nyelvtörvény rendelkezéseit, és a hivatalos érintkezés során nem szlovákul szólal meg. Ha például egy rendőr, vagy tűzoltó nem szlovákul szól a társához, vagy egy állampolgárhoz, akkor azonnal…..
sys 2009.09.15 18:07:46
@Rosenfeld Koppány:

az LMP "úgy áltatlában nem többi párthoz képest határozta meg önmagát"? ja, ezt a nevük is mutatja: lehet más a politika, ez tényleg nem a többi párthoz viszonyító önmeghatározás.
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
-Kedves nézőink, élőben jelentkezünk a Révkomáromi Nyári Lovagi Játékokról, ahol megpróbálunk észrevétlenül elvegyülni az ünneplő tömegben, és a helyieket az aktuális nyelvtörvény kapcsán pár szó erejéig mikrofonvégre kapni. Ahojte, môžeme hovoriť po maďarsky? -Áno,…..
sys 2009.07.23 02:26:09
@Modor Tibi:

most komolyan, van olyan szlovákiai magyar ismerősöd, aki kimondta valaha, hogy szerdahelyBE? mer én ott nőttem föl, és egyet se találtam eddig. ez tipikus pestiizmus, ugyanúgy, mint a párkányRA.

ja, és hamár párkány, azt is kizárólag magyarországi magyar szájából hallottam eddig, hogy štúrovóból, mer egyrészt párkányból, másrészt, ha valamilyen furcsa véletlen folytán mégis a szlovák nevet használná egy felvidéki, akkor štúrovOból, ugyanis a szlovákiai nyelvjárásokban van kontraszt a szóvégi o és ó között.
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..
sys 2009.07.08 01:36:59
Kettős Mérce Brüsszel hallgat 2009.07.07 15:46:25
Elképesztő:Brüsszel nem kommentálja a szlovákiai nyelvtörvény módosításátNem kíván reagálni az Európai Bizottság a szlovákiai államnyelvtörvény múlt héten jóváhagyott módosítására - tudta meg az MTI az Európai Unió brüsszeli végrehajtó testületénél kedden.A…..
Igen, kis szervezéssel mindez simán kivitelezhető,  sőt a nap végi sört is már a kiindulási ponton kortyolhatjuk.  Előző posztunkban talán csak a negatívumok domborodtak, a fapados ellen kommentelőknek íme egy kellemes, 1 napos lokoszt élmény. BUD-BGY (Wizzair, 6.00-7.35)…..
sys 2009.07.06 23:21:03
@zotya-DUB: rákérdezhetek: náluk dolgozol? :D

jó, nem repülök minden héten, de ryanairrel is meg easyvel is olyan 20 körüli utam volt, tök különböző célpontok között, és hát ez a mérleg. persze biztos véletlen. meg az is, hogy másoknak is ez a benyomásuk. meg az is, hogy időről-időre bedobnak egy még bunkóbb ötletet, pl. a fizetős vécék, vagy most az állóhely.
Új rovatot indítunk, amiben olyan cuccokat mutatunk meg, amiket szívesen látnánk Joshi Maunika helyett a képernyőn, mert ezektől talán nem éreznénk óhatatlan vágyat arra, hogy egy felhevített villával önnön szemgolyónknak essünk. A mai darab egy japán szívatós műsor, amiben…..
Berlini kitérőnk után lássuk ismét, mi a helyzet biszex-fronton. Sok kritika ért a Hobbimelegek c. posztom kapcsán amiatt, hogy kategorizálok-kategorizálok-kategorizálok, és hogy az bizony nem szép dolog. Valóban nem szép, de hasznos. Ha nem mondok A-t, nem mondok semmit. Amint…..
sys 2009.06.12 18:12:03
@félemelet: nekem ez arra hasonlít, mikor heteró pasik azt hangoztatják, hogy egy bizonyos fajta nőt dugnának, de feleségül csak egy tök más típusú nőt vennének. szerintem is zavar és/vagy az önmagukhoz való őszinteség hiánya van a háttérben.

egyébként engem biként baromira idegesít, amikor egy csomó, magát biként definiáló ember (általában pasi) a biszex szót igazából a hűtlenség eufemizmusaként használja. pókkal és steve-vel értek egyet: a hűség meg a biszexualitás két tök független dolog. aki nem bírja elfogadni, hogy egyetlen emberben sose lesz meg az ÖSSZES tulajdonság, amit vonzónak talál, az ne kötelezze el magát.
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
sys 2009.06.04 20:18:08
@riata:

képzeld, az én ismerőseim között meg olyanok is vannak, akik apátlan szülés után nem szexelnek. sztem hagyjuk is ezt a szülés dolgot, mer rosszat tesz a házaséletnek.
sys 2009.06.04 20:18:43
@riata:

képzeld, az én ismerőseim között meg olyanok is vannak, akik apátlan szülés után nem szexelnek. sztem hagyjuk is ezt a szülés dolgot, mer rosszat tesz a házaséletnek.
sys 2009.06.04 20:24:50
@scsaba1: ugyanmár, szó sincs megvetésről, csak arra próbáltam utalni, hogy a nőknek se okoz többszörös orgazmust egy szaros pelenka kicserélése vagy a takonytörölgetés, büdös zoknik gyűjtögetése, mosogatás...

az ősanyák persze ez alól kivételek, ők csak így élveznek el.