Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Henry Gondorff

46 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a következő fantasztikus iromány, mely Csigusz Mester (érted, MESTER!) billentyűzetéről látott napvilágot. Köszönjük! Olvassátok örömmel:http://www.csirmazandras.hu/2011/03/06/buvesz-tortenelem/..
Botondtól vettem át, ma délelőtt bűvészek voltak a Kossuth rádió hullámhosszán. Hallgassátok!http://hangtar.radio.hu/share-1-20110228_093712 ..
Épp most olvastam az itricks blogon az ezzel a címmel bíró cikket. Mennyire sajnálatos, hogy még mindig ezt a kérdést kell feltennünk 2011-ben, illetve mennyire fontos, hogy ez folyamatosan napirenden legyen a bűvészetet övező vitákban.   “That’s kind of the…..
 Eljött a nagy pillanat. Soha nem gondoltam volna, hogy a híres Michael Maxwell után Louis Falanga is lecsap a kártya egyik nagyágyújára. És mégis így lett... És persze megint maratoni mennyiséget sikerült kitermelni. De ez a poszt elsősorban nem erről szól. Nézzük a videót:…..
Meghalt a Bad Magic Photos blog, és nagyon sajnálom, hogy egyetlen képet sem mentettem el róla. Itt ugyanis olyan bűvészek fotói kaptak helyet, akik méltán kivívhatták maguknak a bűvész-stylist (ha már egyáltalán van ilyen) elismerését. Az elmúlt héten a kiemelkedő…..
A következőkben Derren Brown láthatjuk, ahogy egy Tarantullla kelléket lebegtet.   ..
Bűvész-szemfényvesztő Orbináze 2011.02.01 19:39:00
Általában nem szoktam termékajánlókat kitenni a blogomra. Ez viszont egy olyan videó, amit nem szabad nem kitennem. Ha valakit meg lehet kérdezni - "Na de bácsi, hol lakik a MAGIC?" Ez a srác, ha nem is tudja feltétlen a választ, útba fog igazítani.  ..
- Hoztam magammal egy teljesen átlagos kártyacsomagot. - hangzik bűvészünk szájából. - De ugye nem Svengali? Hadd nézzem csak meg.-  - De ez egy teljesen átlagos kártyacsomag... - Nem érdemes túlhangsúlyozni, hogy tényleg egy NORMÁLIS 52 LAPOS, FRANCIA KÁRTYAPAKLIT hoztam…..
Vannak dolgok, amik inspirálnak. Ilyen pl. a következő szám is. Hallgasd sok szeretettel, tőlem neked, szív küldi, kedves olvasó. /featuring Little Man by Paul Harris/ ..
Blogot írni nehéz. Számomra legalábbis. Ugyanis minden egyes hét végén (közepén, elején ???) azon veszem észre magam, hogy van egy blogom, amivel megint nem foglalkoztam semmit. Az új bejegyzéshez pedig többet szeretnék, mint két mondat meg egy videó. De van, amikor nem megy.…..
Nem tudom kiverni a fejemből ezt a dallamot. Egyszerűen nem megy. A videó alatt parádézó porondmester pompás. Olyan, mint egy kisgyermek. Na meg a konfetti.  ..
Van olyan az életben, hogy valami nem sikerül. Ilyen az, amikor az ember egy posztot előre, hogy majd valamikor megírja. Egy hónappal később döbben rá, hogy "Atyaég, van egy blogom is, amit írni kéne!!!!" Hamarosan folytatom.....
A következőkeben ismét a Varázslat klasszikusainak egyikét osztom meg veletek, a nagy Fred Kaps Homng Card rutinját. Előtte viszont némi információ:- Ő az egyetlen bűvész, aki háromszor nyert FISM nagydíjat. - Nagyon szerette az eredetiséget, és számos egyedi mutatványt…..
 Legutóbb épp Slydini és Copperfield kapcsolatát vizsgáltam egy lehetséges témával kapcsolatban, a következőkben a fiatalabb generáció egy remek képviselőjét mutatom be: Justin Kredible-t. Sokan lebecsülték Justint, amikor meglátták, hogy a T11 honlapján az Invisible Decket…..
A héten folytatom Darwin Ortiz törvényeit, így az egész bűvész-blogoszféra egy nagy Darwin Ortiz imádatba olvad össze.  12. Ne fedd fel a közönségnek, hogy valamely titkos információval rendelkezel, mert akkor a megfelelő megoldás útjára tereled…..
Tegnap a magicblog.freeblog.hu a következő bejegyzést hozta le:   "Az If Caféban megrendezésre kerülő bűvész-fellépéssorozat vendége november 23-án nem más, mint az Forgács Gábor! Forgács Gábor - akivel már másodszor találkozhatnak az If Kávézó vendégei - a…..
Henry Gondorff 2010.11.23 23:07:00
Nagy megtiszteltetésben lehet részünk december elsején, ugyanis hazánkba látogat az egyik legnevesebb Marlo tanítvány.  David Solomon  David Solomon egyike a legtermékenyebb gondolkodóknak a mai kártyabűvészetben.  Barátjával és tanítójával, Ed Marlo-val a…..
Slydiniről már legutóbb is úgy számoltam be, mint a figyelem elterelés nagymesteréről. Ebben a posztban minden idők egyik legbanálisabb és egyben egyik legzseniálisabb trükkjéről írok. Mitől lesz ez a trükk ennyire szórakoztató?  A titok nyitja, ahogy a videóból is…..
Ígértem, hogy lesznek rendes posztok is. Ez most nem az, inkább egy 2 mondat plusz videó. Nagyon szeretem Jason Sollt, mert kicsit eltér a stílusa a mostanság populáristól. A videó meg vagány.  ..
Érdekes bűvésztalálkozón vagyunk túl. Személy szerint nagyon jól éreztem magam, ebben persze mindenképp köszönetet kell mondanom a srácoknak, akik minden egyes felpattant labdát leütöttek. A verseny nagyon jóra sikeredett, legalábbis ami a close-up részt illeti. Az…..
Íme egy videó, amiben tényleg a profi csalók láthatókat. A videó érdekessége, hogy a Buck tesók újraértelmezték a  Shade című film bevezetőjét és végét, illetve egy kis meglepetést is találhatunk a legvégén ;)  [Megígérem a Corodini után lesznek értelmesebb…..
A mai napon Szabó G. Gábor barátommal találkoztam, aki mindenkinek a következő tippet küldi a vasárnapi Corodini kupán tartandó szemináriumra: Ízelítőt kapunk Johan legújabb DVD-jéből, a Sleeveless Sleevingből, ezért minden érdekelt hozzon magával:- rövid ujjú ing/póló…..
A kritikusok lehúzták. A közönség kifütyülte. Daniel Madison viszont imádja. Szerinte a főszereplő maga a megváltó. Mégis mit tartogathat számunkra egy ilyen film? A film alapkoncepcióját tekintve egy szélhámosfilm. Jake Green (Jason Statham) hét évet ült magánzárkában, egy…..
A legutóbbi bejegyzésben Tamariz Five Points in Magicjét elemeztem. Ebben a bejegyzésben sem fogok távol evezni, és a testnyelv egy zseniális alkalmazását hozom példaként, egy zseniális bűvésztől. Tony Slydini Olaszországban született és Argentínában élt, mielőtt az Egyesült…..