Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lopici_gaspar

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Kamu-terroristák? 2009.04.12 17:36:00
Nem akartam hinni a szememnek, amikor azt láthattam az interneten, amint a kommandósok, (a Magyarok Nyilai szótárában az „ávós balfaszok”) megrohamozzák az állítólagos Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg állítólagos (egyébként egy lakótelepi konyhának…..
 Nem is tűnt fel, hogy az MSZP-féle Internacionálé performanszról milyen hamar elkészült az első politológusi gyorsértékelés. A videóhoz írt hozzászólások között puszedli66 írja, hogy a 24. másodpercnél, közvetlenül Havas Szófia bejelentése után valaki tisztán…..
Úgy jár néha az ember, hogy bekapcsolja a TV2-t, és percekig csak csodálkozik. Mintha a Filmmúzeum retró-romantikáját kapná véletlenül az esti híradó helyett. Pedig a tragikomédia főszereplői elvileg már nem csókos elvtársak, hanem Válságmenedzser Yuppie-k, ugye.…..
lopici_gaspar 2009.04.05 23:30:45
 Bár a szervezők és a csatlakozó szervezetek képviselői közül nem túl sok akad, akivel szívesen mutatkozunk együtt, mégis ott leszünk ma délután az előrehozott választásokért rendezett tüntetésen.  Nem, nem szoptuk be ezt a „civil összefogás” szöveget:…..
 Amitől az egri kórházvédők tartottak, az bekövetkezett: a HospInvest csődje nyilvánvalóvá vált azok előtt is, akik eddig még hittek benne. Jól van ez így. Az igazság, ha késve is, általában felszínre kerül. A triumfálás azonban szükségtelen az én részemről is,…..
Konzervatórium Puskás közügy! 2009.04.02 18:36:00
Vendégszerzőnk, Borbás Barnabás írása Kétségtelen: nehéz a nagy sietségtől egyre szűkebb látószögön kívül eső lényegre, a bennünket megtartó értékekre figyelni. A hétköznapok beszédét más tölti ki, médiafelületeinket más foglalja le - például fajsúlyos közéleti…..
Komoly lájnapra lehet számítani a Balaton Sound 2009-en. Bár a fellépők többsége már egy jó ideje nem tündököl régi fényében, mindenképp örömteli látni, hogy eljön hozzánk a szeretett/gyűlölt Moby, és a már Szigeten is bizonyított Underworld. Lesz még Röyksopp, és a…..
Mandiner blog Ami kevés, az kevés 2009.03.09 08:31:00
  Értjük mi, hogy mi van.  Az van, hogy a Fidesznek annyi törzsszavazója van, amennyi pont ahhoz elég, hogy a választásokat éppen csak elveszítse. Se több, se kevesebb. Na jó, néha kevesebb. Ez bizony kurva kellemetlen.  A Fidesz agytrösztje számára – ha van…..
A tervezett kurzusnak az a célja, hogy megismertessék a hallgatókkal, hogyan kell vezetni, irányítani egy céget. Az előadásokat tartó vállalkozók - egyebek mellett - elmesélik, hogyan menedzselik cégeiket, illetve milyen módon ösztönzik dolgozóikat.  Az egyik felkért…..
 Többször rácsodálkoztam már, hogy a román sajtó (már amennyi átszűrődik hozzám belőle) mennyivel gyorsabb és alaposabb, mint a magyar. A Cozma-ügyben sok esetben jobban értesültek voltak, mint a hazai média - például a szórakozóhely biztonsági kameráinak felvételét is…..
Reckl Amál blogja Nincs az a pénz 2009.03.07 04:23:00
Orbán Viktor végre elmondta immár hagyományos évértékelő beszédét. Csak azt felejtette el közölni, melyik évet is értékelte... Ráadásul két héttel később hangzott el az összegzés az eredeti időponthoz képest. Nem tudom, miért, mire várt Orbán, ezt a beszédet tavaly…..
lopici_gaspar 2009.03.07 11:52:17
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
A Magyar Telekom Mindennapihősök karrieroldalára készített kisfilmet az Akció-Nxs. Érdekes, hogy online-ra ennyi pénzt szántak Téék, látszik, hogy nagyon komoly munka van mögötte. A végeredményt illetően a szerkesztőség némiképp megosztott, de mondja el, ön mit gondol…..
Árokásó Top100 Vágó István 2009.02.18 07:01:00
Hithű, vonalas liberális szerint mindenki a maga sorsának kovácsa, és aki hülye, megérdemli a végzetét. Vágó István sokat tesz ezért az eszméért, amikor a hitelválság kellős közepén, ma is főműsoridőben buzdít hitelfelvételre. Nyilván boldog plazmatévé és újautó…..
Húsz évvel a rendszerváltás után Mihail Gorbacsov történelmi kijelentését fogja idézni a veszprémi bíró: „Kezdődik a pere, Sztojka” Hollywoodi-olasz koprodukcióban készül a Kincs, ami nincs felújított, magyar változata. A kincset egy évek óta a belvárosban…..
lopici_gaspar 2009.02.14 14:46:32
 „A Magyar Hírlap „sztárpublicistája” azt írta, hogy a rendőröknek le kell lőni a cigányokat. Ez az alaptétel. Ehhez viszonyul mostanában erkölcs, hit és honszeretet. Az egyház és a köztársasági elnök hallgat. Az SZDSZ szintén.” - írja blogjában a…..
Nyilván csak idő kérdése volt, és végül Charles Darwin születésének 200. évfordulója alkalmából tényleg kibújt a az intelligensen tervezett szög az evolucionista hazugságzsákból. A maradi, tudományos tényeket még mindig elfogadó ember ilyenkor persze egyből médiahackre…..
  Az Igazságügyi Minisztérium elé vonul pénteken 14 órára a Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap gárdája. Hogy tiltakozzanak Gyurcsány Ferenc kérése ellen. (Ha a kérés kötelező érvényű utasítás, akkor a Hírlap előfizetés lemondásával számos sajtóosztályt megszívatott.)…..
Ilyenkor érezzük, hogy érdemes volt dolgozni. Kuncze Gábor reflektált múltkori posztunkra. Na jó, nem magától, hanem mert Kárász Róbert provokálta tegnap reggeli Mokkában. És végül is nem az egész bejegyzésre, csak az egyik bekezdésére. Meg végül is nem is mondott semmi…..
Kettős Mérce Utópia 2009.01.30 18:12:00
2023, Magyarország. Budapestről ismét ágyúval lövik a keletről érkező cigány hordát, akik kaszákkal, kapákkal próbálják áttörni a falat, ami mögött élünk. Zalaegerszeg és Sopron is tartja magát, Győr erősödik, növekszik. Vannak területek, amiket visszafoglaltak. Miskolc…..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
lopici_gaspar 2009.01.29 19:39:13
Konzervatórium Oszoljanak! 2009.01.27 17:34:00
A Fidesz kezdeményezi a parlament feloszlatását és az új választásokat - szól a nap híre.Mivel most mindenki ezen fog rugózni, kérődzni, rágódni, dobálják ide-oda, ízlelgetik, elemezgetik, nézegetik és kóstolgatják, ezért mi most rövidek és tömörek leszünk. Tehát. 1.…..
Volt-e 9500 évvel ezelőtt akkora cunami, amely elsöpörte a korai Újkőkor kezdetleges településeinek nagy részét a Fekete-tenger környékén? Erre a kérdésre kereste a választ XV. Lajos és a tarpai gátőr után a Massachusetts-i WHOI (Woods Hole Oceanographic Institution) két román…..
lopici_gaspar 2009.01.26 22:29:32
A Pfizer egy elég furcsa módját választotta annak, hogy felhívja a figyelmet az ellenőrizetlen forrásból (főleg az interbetről) származó, ott gyanúsan olcsón beszerezhető, vény nélkül kapható gyógyszerek veszélyeire. Ezek sokszor semmilyen valós hatóanyagot nem tartalmaznak,…..
Webisztán Hol bujkál a fogorvos? 2009.01.15 09:59:00
Egy webes szolgáltatás akkor számíthat sikerre, ha valamilyen alapvető emberi igényre épül. A fogorvoskeresés pedig minden bizonnyal ebbe a csoportba tartozik.A nemrégiben indult Fogorvos-kereső.hu a DentalPress adatbázisát használó keresőszolgáltatás. A felhasználónak nincs más…..